galin56 написа:Ако стане това с Красич ще е по-силно. Даже наистина трансферен удар. Това момче играе горе долу, но по-скоро е малко с преувеличени качества. По-слаб е със сигурност и от Моци, и от Мантула и от Барт. Гледах му няколко мача с Черноморец - нищо особено, дори посредствено. Така, че няма да получава кой знае колко шансове. Ако успеят да уредят Красич да си партнира с Марселиньо в центъра е друго нещо. А ако намерят и един силен централен нападател(тип Мартин Камбуров, Гара Дембеле , Жуниор Мораес т.н.) защото Безяк е посредствен а Платини е в отвратителна форма както е Валери Домовчийски в Ботев. Със един такъв силен център нападател наистина стават доминант, защото в другите линии са с няколко класи над другите отбори в България.
ми не знам, след мача с цска смея да твърдя, че безяк си е много на място. толкова мачкане от нападател по бг терените не съм виждал. той тоя сам преса им правеше на цска, и срещу слован и срещу партизан беше същия, просто много висока преса налага и когато атакуваме увлича поне по 2-ма със себе си и отваря много пространства за крилата и марсело, а когато се защитаваме все 1 гледам дефанзивен халф - бяга, бута се, дори често успява да отнеме, което обърква цялата схема на игра, понеже се затварят с-р много пространставата. партизан имаха иванов, и затова превъзмогнаха тази преса, както видяхте те постепенна атака нямаха и 2-та мача, иван изсипваше топката на някое от крилата, който я сваляше за бековете и там вече разцъкваха, но нали знаете.. иванов не е случаен, и се съмнявам, че защитниците на базел го могат това. а ако трябва да връщат дефанзивните си да изнасят, или плеймейкъра, това значи да приемат играта в своята половина и да чакат на контро. а всички знаем ние по колко положения създаваме когато топката е в нас, както и видяхме добре, че доста трудно я губим

[/center]