Лудогорец - Риека 1:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: Лудогорец - Риека, 18:30, Контрола

Мнениеот hijack1 » 29 юни 2013 20:45

hd29 написа:Мисля, че след тоя мач приказките за ШЛ трябва да приключат за тая година.По добре за Лудугорец ще е ,ако си подбират по-слаби отбори(ако има такива там)за контроли,че да не стават за смях ;)

Какъв е смисъла да играеш със слаб отбор и да се пъчиш, че биеш примерно?

Parmalat

Re: Лудогорец - Риека 1:3

Мнениеот Parmalat » 29 юни 2013 20:51

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kfNgvHy2ONQ[/youtube]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 29 юни 2013 20:53

Това е просто контрола ... Лудогорец са играли с два различни състава , докато Риека са го играли малко по-сериозно. Само 2 смени са направили на полевите играчи и 1 вратар. То не остана ... в четвъртъка ще видим на какво ниво са ни отборите :mrgreen:

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 29 юни 2013 20:54

hd29 написа:Мисля, че след тоя мач приказките за ШЛ трябва да приключат за тая година.По добре за Лудугорец ще е ,ако си подбират по-слаби отбори(ако има такива там)за контроли,че да не стават за смях ;)

Драги ми Злобарко,
приказки за ШЛ не е имало,за разлика от други ние си виждаме дереджето на отбора!
И какъв е смисъла от по-слаби отбори за контроли,нали смисъла на контролата е да се види нивото и състоянието на отбора... :o
Много нетипична за нас контрола,тия хървати визиуално ми приличаха повече на борци,отколкото на футблисити.
До тук с веселото настроение в лагера на Лудогорец,ако не се вземат в ръце,групите ще ги гледаме през крив макарон.
Приличаха на прани гащи вяти на простира...
Жалко е и ако не осъзнаят,че подобен късмет рядко идва:първо с шампионската титла и после жребия,които ни отреди Слован(Б)...тцтцтцтцтц
Защото аз не се залъгвам,че станахме с шампиони с нещо различно от късмет!

Но ако ще разчитаме на късмет... :oops:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 29 юни 2013 21:09

®•SaNdO•® написа:

Те защото столичните "грандове" стават за нещо нали злобар! Това са просто контроли, ако има отбор, който може да влезе в групите на турнирите това е Лудогорец - ходи се снимай някъде - там едните да ги пращат в А окръжна след срама с вафлите и повече да не ни занимават с тях, другите пък нямат с какво да идат до Казахстан, а миналата година ядоха пердах от някви дето идваха с автобус :lol: :twisted: :twisted: :lol:

Мнението ми може да го приемеш като градивна критика,а не злобеене.Като страничен наблюдател за мен отбора ви върви назад,а напускането на С. Генчев е най-голямата грешка на ръководството ви.Ако си мислиш ,че тоя отбор може да се класира за групи на ШЛ то явно ти липсва компетентност,за другите групи не коментирам ;)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 29 юни 2013 21:14

hijack1 написа:

Какъв е смисъла да играеш със слаб отбор и да се пъчиш, че биеш примерно?

А какъв е смисъла да виждаш ,че отбор от чергата на евентуалния ти съперник е с класи над теб :? действа зле на самочуствието.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 29 юни 2013 21:54

каква е тая тема какво толкова е специалното?
с тоя футбол в бг това си е супер резултат, някой вообще прави ли си сметката , че някой от наще преставители ще мине 1 кръг...всички ще изпаднат то не става само с пари трябва и акъл
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 юни 2013 22:27

nicromanser написа:каква е тая тема какво толкова е специалното?
с тоя футбол в бг това си е супер резултат, някой вообще прави ли си сметката , че някой от наще преставители ще мине 1 кръг...всички ще изпаднат то не става само с пари трябва и акъл

След 11-12 дни друго ще фъфлиш, ама сега си много отворен! 8-)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 юни 2013 22:37

Ето ви още едно доказателство, че Петев просто не знае къде се намира:

„Риека играе почти по един и същи начин със Слован – здраво в единоборствата, не много комбинативно. Не може по такъв начин да ти отбележат три гола - с футбол като от втора дивизия“, допълни Петев.

Този човек изобщо не знае какво се случва! Здраво в единоборствата - да, ама да кажеш че не играят комбинативно, при положение, че владеенето на топката беше сигурно 70:30 за тях, плюс факта че разцъкваха с едно докосване и правеха каквото си пожелаят не е сериозно. Ние нямаме удар към врата им (освен дузпата), напълно безидейни бяхме в атака, а техният футбол бил от втора дивизия. Ние сигурно си цъкаме някъде из окръжните... Няма толкова слабоумен индивид. Знам какво му е в главата - играчите са виновни, теренът е бил крив, топката е вдлъбната, но той никъде не е сгрешил. Той толкова добре си работи вече една година... Мога само да мечтая за треньор, които да ни научи да играем "втородивизионен футбол".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 29 юни 2013 23:56

D.Georgiev написа:Ето ви още едно доказателно, че Петев просто не знае къде се намира:

„Риека играе почти по един и същи начин със Слован – здраво в единоборствата, не много комбинативно. Не може по такъв начин да ти отбележат три гола - с футбол като от втора дивизия“, допълни Петев.

Този човек изобщо не знае какво се случва! Здраво в единоборствата - да, ама да кажеш че не играят комбинативно, при положение, че владеенето на топката беше сигурно 70:30 за тях, плюс факта че разцъкваха с едно докосване и правеха каквото си пожелаят не е сериозно. Ние нямаме удар към врата им (освен дузпата), напълно безидейни бяхме в атака, а техният футбол бил от втора дивизия. Ние сигурно си цъкаме някъде из окръжните... Няма толкова слабоумен индвид. Знам какво му е в главата - играчите са виновни, теренът е бил крив, топката е вдлъбната, но той никъде не е сгрешил. Той толкова добре си работи вече една година... Мога само да мечтая за треньор, които да ни научи да играем "втородивизионен футбол".

а па вие ако знаете в отбора какво се случва, ще ви падне шапката...резултатите го показват, но екипчето е като партизанска чета - никой не дъни другия, че после става като верига: един излита и останалите след него. Така че трябва да се пазят взаимно
Петев ви е виновен, като Домуса е дал цялата власт на Лъчо Танев - той води играчите, като дори и свободните са с големи комисионни...той прави състава, той оформя групата...ако сте късопаметни прочетете един коментар на Зарков по въпроса (да ви го търся ли) - коментарът беше одобрителен, в смисъл: правилно е Петев да слуша
според вас, Генчев и Гъргора наистина ли сами се махнаха или просто им писна?
според вад, що за играч е Бургзорг, който влиза при победите само - т.е мачовете с премия
МАнтула какво е повече от играч от България, който беше на проби в Смолян, но вие не знаете кой е?
Заплатата на Марселиньо колко е, най-високата ли е и защо е в отбора, след реакциите му в съблекалнята във Враца????
чакам предположения

Върни се в “Лудогорец”