VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА", 22.09.12, 20:00

Мнениеот tsonpen » 19 сеп 2012 15:23

BRF написа:Не мога да проумея само едно:Как може да сте удобрявате държането на тези "стюарди"?Ти виждал ли си някъде другаде въоръжени стюарди?Защо пребиха фен на ЦСКА на входа на стадиона пред погледите на полицията?Тез ли да уважавам?Това е мутренски начин на решаване на проблемите!Явно вече във вашия град го приемате за нормално,което си е ваш проблем!

Някои прояви на стюардите от миналия мач не одобрявам. Не са били въоръжени, а това, че някой е взел нещо със себе си или е вдигнал винкел, с който са го замерили след като са го откъснали от оградата е друг въпрос. Никъде не съм писал, че трябва да ги уважаваш. Написах, че ако ги провокирате нямате основание после да се сърдите, че те не се държат внимателно с вас.
Не знам от кой град си, но познавам еднакво добре нравите в София и Разград, така че не се изказвай неподготвен, моля :)
Желая ти хубаво да си прекараш и още веднъж ти казвам, че никой няма да ви посрещне с лошо, освен ако сами не си го организирате.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2012 15:35

tsonpen написа:
BRF написа:Не мога да проумея само едно:Как може да сте удобрявате държането на тези "стюарди"?Ти виждал ли си някъде другаде въоръжени стюарди?Защо пребиха фен на ЦСКА на входа на стадиона пред погледите на полицията?Тез ли да уважавам?Това е мутренски начин на решаване на проблемите!Явно вече във вашия град го приемате за нормално,което си е ваш проблем!

Някои прояви на стюардите от миналия мач не одобрявам. Не са били въоръжени, а това, че някой е взел нещо със себе си или е вдигнал винкел, с който са го замерили след като са го откъснали от оградата е друг въпрос. Никъде не съм писал, че трябва да ги уважаваш. Написах, че ако ги провокирате нямате основание после да се сърдите, че те не се държат внимателно с вас.
Не знам от кой град си, но познавам еднакво добре нравите в София и Разград, така че не се изказвай неподготвен, моля :)
Желая ти хубаво да си прекараш и още веднъж ти казвам, че никой няма да ви посрещне с лошо, освен ако сами не си го организирате.

Явно са били въоръжени с откъснати от оградата ПАЛКИ :lol: !Кои техни прояви одобряваш?Няма значение къде живея!Място където проблемите не се решават от ПОЛИЦИЯТА,а от частни охранители как го наричаш?Незнам какви нрави познаваш,но това са НРАВИТЕ на началото на 90-години!Времена известни като мутренски!Това,че стскачаш от време на време до София не те прави подготвен!
Не ми пука дали ще ме посрещнете с добро или лошо!Мога да си грижа за себе си без да се налага на някой да плаща на мутри да ме пази!
Преди около година на мач в Перник титаните пратиха Цимбика с неговите "боици" да респектират нашата агитка!А представи си сега същите тези титани да ни пратят същите тези момчета за охрона :o ?Кво правим?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 сеп 2012 15:47

BRF написа:Явно са били въоръжени с откъснати от оградата ПАЛКИ :lol: !Кои техни прояви одобряваш?Няма значение къде живея!Място където проблемите не се решават от ПОЛИЦИЯТА,а от частни охранители как го наричаш?Незнам какви нрави познаваш,но това са НРАВИТЕ на началото на 90-години!Времена известни като мутренски!Това,че стскачаш от време на време до София не те прави подготвен!
Не ми пука дали ще ме посрещнете с добро или лошо!Мога да си грижа за себе си без да се налага на някой да плаща на мутри да ме пази!
Преди около година на мач в Перник титаните пратиха Цимбика с неговите "боици" да респектират нашата агитка!А представи си сега същите тези титани да ни пратят същите тези момчета за охрона :o ?Кво правим?

Много задълбахме. Одобрявам например това, че изведоха две групички с провокативни фенове на ЦСКА от домакинския сектор, в който се намирах. Направиха го доста добре и беше нужно, защото знам какво щеше да стане по време на мача.
Не знаеш къде отскачам и от къде, така че да спрем до тук с това, моля :)
И нагоре писах, причината стюардите да излязат извън правомощията си е цялостната неуреденост, част от която е задължение на МВР. Но те и нямат някои права, които в случая са необходими. Мачът сега ще е по-спокоен.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2012 15:50

tsonpen написа:
BRF написа:Явно са били въоръжени с откъснати от оградата ПАЛКИ :lol: !Кои техни прояви одобряваш?Няма значение къде живея!Място където проблемите не се решават от ПОЛИЦИЯТА,а от частни охранители как го наричаш?Незнам какви нрави познаваш,но това са НРАВИТЕ на началото на 90-години!Времена известни като мутренски!Това,че стскачаш от време на време до София не те прави подготвен!

Много задълбахме. Одобрявам например това, че изведоха две групички с провокативни фенове на ЦСКА от домакинския сектор, в който се намирах. Направиха го доста добре и беше нужно, защото знам какво щеше да стане по време на мача.
Не знаеш къде отскачам и от къде, така че да спрем до тук с това, моля :)
И нагоре писах, причината стюардите да излязат извън правомощията си е цялостната неуреденост, част от която е задължение на МВР. Но те и нямат някои права, които в случая са необходими. Мачът сега ще е по-спокоен.

ОК!Живей си където искаш!Ти също незнаеш аз колко съм подготвен! ;)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 сеп 2012 15:58

Минало - заминало. И двете страни направиха достатъчно грешки. Едните псуваха и сипеха заплахи, другите си превишиха правомощията. Едно от малкото съществени неща обаче е, че стюардите нямат нищо общо с Разград и съм далеч от мисълта, че са наети с цел да бият, когото ида било. Просто това е поредната непрофесионална организация, пълна с хора, чиито акъл не беше повече от този на една групичка в клетката. Тази групичка от своя страна заслужаваше не само да ги смелят от бой, а и да поседят малко на топло. Разбира се на тях никой нищо не им направи, защото тяхната работа е само да внасят напрежение и да провокират, а след това стоят настрана. Имаги във всяка по-голяма агитка и е жалко, че останалите фенове в клетката не го разбират и се поддават на емоциите като овце. Гледайте интервюта с тези хора, вижте защо ходят на мачове, вижте как манипулират останалите и как обясняват че тези размирици се организрат само от тях, как се знаят кои са и как са приятели с ултрасите на другите агитки. Тези хора се наемат при политически протести и единственото им удоволствие е да има размирици с полицията, защото не я уважават. В интерес на сектор "Г" е да се кажат кои са тези хора и да се направи нещо по въпроса. Сигурен съм че ако ги няма на стадионите ще е много по-спокойно.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 сеп 2012 16:14

Съдия на дербито ще е Г.Йорданов - същият, който ни закла в София в 15-тия кръг. Ако сега пак има недоволни червени фенове ще е прекалено. Да си взема и страничните измекяри от онзи мач... Ето какви ги свършиха Йорданов и ко. миналия път:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ahv9g_YeUmI[/youtube]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2012 16:57

D.Georgiev написа:Съдия на дербито ще е Г.Йорданов - същият, който ни закла в София в 15-тия кръг. Ако сега пак има недоволни червени фенове ще е прекалено. Да си взема и страничните измекяри от онзи мач... Ето какви ги свършиха Йорданов и ко. миналия път:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ahv9g_YeUmI[/youtube]

Нещо взе да си изпускаш нервите!Съдиите изпълняват поръчки,а не поддържат отбори!Онзи мач можеше да свири засада на И.Стоянов и да ви бием ако е изпълнявал поръчка!Спокоиствие малко нали уж бяхте най-добрите и само да решите ще ни биете?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 сеп 2012 17:16

BRF написа:Нещо взе да си изпускаш нервите!Съдиите изпълняват поръчки,а не поддържат отбори!Онзи мач можеше да свири засада на И.Стоянов и да ви бием ако е изпълнявал поръчка!Спокоиствие малко нали уж бяхте най-добрите и само да решите ще ни биете?

За да свири засада трябваше да я вдигне страничния, а той не го направи. Той за разлика от колега си откъм сектор "А" вдигаше каквото виждаше. Този мач е единственият, в който съм кипвал от съдийство, ако мога да го нарека такова. В него не беше побутване, не беше удряне на рамо, а направо си бяха шутове отзад. Ако беше за "Лудогорец" в този мач щеше да ме разбереш. Що се отнася до гола на Стоянов, той не беше в засада, а Кабаселе, който беше на около 4-5 метра от него и не е играл с топката. Ако е трябвало да вдигнат засада на този гол, значи и голът на "Локомотив" в първия мач от миналата година е бил правилно отменен, но за вас това разбира се не е така.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 19 сеп 2012 22:30

Сърцето ми казва,че мача ще е равен,но логиката ми подсказва победа за Лудогорец !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 сеп 2012 22:34

Обичам Левски написа:Сърцето ми казва,че мача ще е равен,но логиката ми подсказва победа за Лудогорец !

Сърцето ти иска равен, но съм сигурен, че ще се зарадва на загуба на ЦСКА. Споко, има още много мачове от първенството ;)

Върни се в “Лудогорец”