V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец" FT: 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец"

Мнениеот mad forest » 13 сеп 2012 21:43

Percival - ти да случайно да не си от онези фенове на ЦСКА, които случайно живеят в Разград ;)? Много си запознат нещо с историята и настоящето на нашият отбор!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 13 сеп 2012 22:28

от Разград е, разбира се, от недоволните и обидени люде в града, но на всички не може да се угоди...какво да се прави, така е... :)

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 13 сеп 2012 22:30

percival написа:Ех,аз какво пиша ,ти какво си приказваш :)
Здравей да е ,успех !

Не се чуди, че не можем да ти влезем в смисъла на това, което искаш да кажеш. Но повярвай, не сме глупави и ограничени хора, просто странно ни е, че съгражданин/доколкото разбирам/ отрича нещо, за което само можехме да си мечтаем да имаме в нашия град. Причината за това ти си я знаеш, нас едва ли ни интересува, но с много от нещата, които пишеш и аз не съм съгласен.
Относно предстоящия мач - искрено се надявам Лудогорец да надиграе Литекс и да победи. Никак няма да е лесно, но пък е напълно реално и възможно. Успех за Лудогорец!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 сеп 2012 23:21

nedko написа:
percival написа:Ех,аз какво пиша ,ти какво си приказваш :)
Здравей да е ,успех !

Не се чуди, че не можем да ти влезем в смисъла на това, което искаш да кажеш. Но повярвай, не сме глупави и ограничени хора, просто странно ни е, че съгражданин/доколкото разбирам/ отрича нещо, за което само можехме да си мечтаем да имаме в нашия град. Причината за това ти си я знаеш, нас едва ли ни интересува, но с много от нещата, които пишеш и аз не съм съгласен.
Относно предстоящия мач - искрено се надявам Лудогорец да надиграе Литекс и да победи. Никак няма да е лесно, но пък е напълно реално и възможно. Успех за Лудогорец!

Да,роден съм и израснал в Разград,от десетина години ,не живея там,но пък често си ходя и съм бил на мачове от миналият сезон.Нищо не отричам ,казах го и няколко пъти .За сега няма нищо лошо станало ,дано и да няма и да се развиват нещата.Хубаво е да го има Домусчиев ,но не трябва да се главозамайвате.Разбира се ,че ще се радвате ,успехите от миналият сезон са неоспорими.Много пъти съм бил на стадиона и съм драл гърло за отбора имах и доста приятели които играеха в него,дори през вече споменатата епоха когато "Антибиотик" беше спонсор и имахме шанс за влизане в "А" група ,съм бил и на всичките гостувания,но има една малка подробност.Тогава имаше много външни футболисти,но имаше и доста момчета от града и областта.Вярно е ,трябва да се започне все от някъде,трябва време докато школата даде резултат ,дано проекта е успешен и Домусчиев продължи да го издържа.Дано клуба се развие и успее да се самоиздържа за да не бъде зависим от настроението и благословията на един човек.Защото поне във България до сега този модел не бил много успешен.Никога не съм казвал на някой ,че е глупав или ограничен(като изключим форумният герой от Русе:) той си знае кой е ) , начина ми на мислене е малко по различен,но това не значи ,че аз съм правият.Монетата винаги има две страни,а по някога и трета.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 сеп 2012 23:25

Percival-отговори ми де! Май познах, то наистина не беше трудно! Жалко, че има такива като тебе! В родния ти град се прави нещо страхотно! Жалко и за мен, че не съм там да го наблюдавам по-отблизо! Доста хора, които пишем тук не живеем от години в Разград и сега при възраждането на отбора, с който сме израснали, правим всичко възможно да сме на стадиона, колкото се може по-често, а тук някакви хлапаци ще ми обясняват, колко съм бил платен! Жалка история!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 сеп 2012 23:33

mad forest написа:Percival-отговори ми де! Май познах, то наистина не беше трудно! Жалко, че има такива като тебе! В родния ти град се прави нещо страхотно! Жалко и за мен, че не съм там да го наблюдавам по-отблизо! Доста хора, които пишем тук не живеем от години в Разград и сега при възраждането на отбора, с който сме израснали, правим всичко възможно да сме на стадиона, колкото се може по-често, а тук някакви хлапаци ще ми обясняват, колко съм бил платен! Жалка история!

Е какво имаш да познаваш ,да не би да крия нещо ? Настроен съм негативно ,нали знаеш ,ръка да пипне ,око да види.Кажи ми един момент през който в първият отбор е нямало нито едно местно момче,ти помниш ли такъв ? Кой ти обяснява,че си бил платен ? Един въпрос дали се плащат екскурзиите ,това ли ?
Лично съм бил свидетел на мачове от "В" група как е имало 2000-3000 човека през годините ,преди ерата Домусчиев.Напълно нормално и реално е сега стадиона да се пълни.Региона е зажаднял за футбол,но трябва да се стои здраво на земята.
Последна промяна от percival на 13 сеп 2012 23:42, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 сеп 2012 23:37

percival написа:
mad forest написа:Percival-отговори ми де! Май познах, то наистина не беше трудно! Жалко, че има такива като тебе! В родния ти град се прави нещо страхотно! Жалко и за мен, че не съм там да го наблюдавам по-отблизо! Доста хора, които пишем тук не живеем от години в Разград и сега при възраждането на отбора, с който сме израснали, правим всичко възможно да сме на стадиона, колкото се може по-често, а тук някакви хлапаци ще ми обясняват, колко съм бил платен! Жалка история!

Е какво имаш да познаваш ,да не би да крия нещо ? Настроен съм негативно ,нали знаеш ,ръка да пипне ,око да види.Кажи ми един момент през който в първият отбор е нямало нито едно местно момче,ти помниш ли такъв ? Кой ти обяснява,че си бил платен ? Един въпрос дали се плащат екскурзиите ,това ли ?

Абсолютно да! Екскурзиите ми вдигнаха кръвното! Като си настроен негативно, защо идваш да налагаш негативизма си, на нас оптимистите! Точно в момента, когато отборът е на върха нямаш право да обясняваш, как ще се срине всичко! Като се срине виждам ще си най-щастлив (противно на всякаква логика) и тогава си плюй колкото си искаш, а и ще имаш основа на тезата си! Сега висиш и по-добре не ни разваляй настроението!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 сеп 2012 23:47

mad forest написа:
percival написа:

Абсолютно да! Екскурзиите ми вдигнаха кръвното! Като си настроен негативно, защо идваш да налагаш негативизма си, на нас оптимистите! Точно в момента, когато отборът е на върха нямаш право да обясняваш, как ще се срине всичко! Като се срине виждам ще си най-щастлив (противно на всякаква логика) и тогава си плюй колкото си искаш, а и ще имаш основа на тезата си! Сега висиш и по-добре не ни разваляй настроението!

Е много лесно се обиждаш ? Къде видя пък и да плюя ? Къде съм ти казал ,че всичко ще се срине и еди си кое точно така ще стане ? Като си израснал с отбора ,я ми кажи плащаха ли се "екскурзиите" за гостуванията преди ? Ако не знаеш ,да ти кажа аз, не се плащаха.Толкова ли е лошо ,че съм попитал за нещо дали се е променило ? Не вади думи от текста и да ми преписваш неща които не съм писал .

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 сеп 2012 23:55

Хм, интересна дискусия :) Между другото и аз колкото съм от Разград, толкова и не съм и дори причината не е само една. Но съм силно свързан с този град и ми е голяма тръпка да има такъв отбор, защото нещата се правят както трябва. Не толкова успехите ми харесват, колкото правилният подход и това, че се случва в Разград.
Няма какво да критикуваме това, че в момента в мъжкия отбор има само един футболист от Разград. Предвид целите на отбора и бързия му строеж на по-високо ниво, няма как да се намерят достатъчно местни футболисти. Дори само българи да се търсят, пак не става. Вижте и в другите клубове колко много чужденци има. Такива са реалностите. Хубавото е, че е поставена основа на добра школа и нещата ще се променят към по-добро.
И самият Лудогорец е само отчасти разградски проект, но освен това проект на Лудогорието и на цялата държава. Често хората коментират как е спечелено едно богатство, но както и да е спечелено, по-добре с парите да се постоят бази и да се направи нещо, което да вълнува много хора, отколкото да се пръскат по други начини. Нека ценим това, което имаме, а то е нещо за което дори не сме мечтали.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 сеп 2012 23:57

Мисля, че е нормално да се издразня, особено след като си ми цитирал мнението! По принцип не му пука какво говорят хората, така че твое право си е да си лаеш, като много други песимисти! Колко са стрували навремето екскурзиите, не знам, защото никога не съм ги ползвал! Колко струват и сега не знам! Само искам да те питам, какво е чувството да викаш срещу отбора за който си драл гърло като по-малък в шампионския му мач! Сигурен съм, че вътрешно си се разкъсвал...!

Върни се в “Лудогорец”