Добре, нека се затегнат мерките, но да е за всички. До сега само ние плащаме. Логично е, но е несправедливо. Къде са били стюардите или полицията да предупредят хората, че не могат да внасят факли? Спокойно можеше да се разминат с предупреждение. Както казах, задължително информационни и предупредителни таба, за това какво може и какво - не.
Ред трябва да има, но и хора на стадиона. Защото те глобяват 3-ма души, всеки ще се оплаче на още 3-ма. Семействата им няма да ходят и така, малко по-малко никой няма да остане.
Провалът на мача с "ЦСКА" беше на полицията и стюардите. Тия с факлите може да са сгрешили, но са последната дупка на кавала. Къде, къде по-сериозни пропуски видяхме, за които нищо не се направи. Ето това е дразнещото.
Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Напълно съм съгласен, че направеното от тези момчета е напълно безобидно и нищо в сравнение с другите нарушения през този мач.
Май беше в този форум, едно момче от агитката писа, че са ги предупредили преди мача да не палят, но те все пак са запалили факлите и той пишеше, че единственото им прегрешение през този мач е запалването на факлите в края. Това беше казано в отговор на това, което направи гостуващата агитка- бомбичките и ракетите към трибуните, опита за нахлуване и хвърлените камъни.
Сигурен съм, че ще има последствие и за някои от гостуващата агитка, друг въпрос е дали ще е пропорционално на нарушенията им. Още на другия ден след мача (почивен ден) в полицията събираха материали за най-фрапантните нарушения на червената агитка. По стечение на обстоятествата се случи така, че ми го каза един от хората, които работеха над това.
Май беше в този форум, едно момче от агитката писа, че са ги предупредили преди мача да не палят, но те все пак са запалили факлите и той пишеше, че единственото им прегрешение през този мач е запалването на факлите в края. Това беше казано в отговор на това, което направи гостуващата агитка- бомбичките и ракетите към трибуните, опита за нахлуване и хвърлените камъни.
Сигурен съм, че ще има последствие и за някои от гостуващата агитка, друг въпрос е дали ще е пропорционално на нарушенията им. Още на другия ден след мача (почивен ден) в полицията събираха материали за най-фрапантните нарушения на червената агитка. По стечение на обстоятествата се случи така, че ми го каза един от хората, които работеха над това.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
Ето няколко мерки, които могат да приложат без никакви усилия:
1. Информационни табели
2. Професионална работа от стана на стюардите и полицията, плюс информция и от тяхна страна - какво може, какво - не и т.н. Това трябва да включва по-старателни претърсвания на чанти и др. подобни. В сектора за гости проверките трябва да са изключително обстойни.
3. Преди да влязат феновете на гостите на стадиона, трябва да свалят шаловете и да се сравняват, с тези на които им е забранено да посещават мачове. Това не трябва да става формално! Точно на това място, на което си свалят шаловете и им се виждат лицата трябва да има камера.
4. Стюардите трябва да бъдат стюарди, ако трябва да минат някакъв курс на обучение, но да бъдат поне малко професионални.
След изпълнението на тези неща и аз ще си приема глобата.
1. Информационни табели
2. Професионална работа от стана на стюардите и полицията, плюс информция и от тяхна страна - какво може, какво - не и т.н. Това трябва да включва по-старателни претърсвания на чанти и др. подобни. В сектора за гости проверките трябва да са изключително обстойни.
3. Преди да влязат феновете на гостите на стадиона, трябва да свалят шаловете и да се сравняват, с тези на които им е забранено да посещават мачове. Това не трябва да става формално! Точно на това място, на което си свалят шаловете и им се виждат лицата трябва да има камера.
4. Стюардите трябва да бъдат стюарди, ако трябва да минат някакъв курс на обучение, но да бъдат поне малко професионални.
След изпълнението на тези неща и аз ще си приема глобата.
Последна промяна от D.Georgiev на 27 юни 2012 13:49, променено общо 1 път.

Наистина добри идеи, особено информационните табели! Всеки да е наясно с рисковете, които поема.
Бих допълнил, че стюардите трябва да имат уникални номера, изписани с големи цифри върху якетата.
Бих допълнил, че стюардите трябва да имат уникални номера, изписани с големи цифри върху якетата.
[center]
[/center]

Теро Мантула пък бил пианист:
http://www.sportline.bg/news/93784/oste ... ludogorets
Теро Мантула е толкова добър на пианото, колкото Бургзорг като рапър
Да си част от Лудогорец е песен. Футболистите на шампиона се оказаха всестранно надарени. Новото попълнение Мичъл Бургзорг е популярен в своята родина Холандия и като рапър. Докато той реди рими в бесен ритъм, неговият съотборник Теро Мантула е истински виртуоз на пианото.
Финландецът, който днес се присъедини към тима в Австрия, събра погледите на всички във фоайето на "Парк хотел" в Инсбрук след вечерята, когато седна на пианото в близост до ресторанта и пръстите му така се разтанцуваха по клавишите, че с нежната мелодия разчуства хората около себе си.
"Не спирай, дай пак, дай пак", насърчаваше го шегаджия №1 в Лудогорец Александър Барт.
Пианото не е уважавано от рапърите, което проваля евентуален дует между Теро и Бургзорг. Какво пък, може да импровизират...
http://www.sportline.bg/news/93784/oste ... ludogorets
[center]
[/center]

Жалко, че не взехте и Божинов - щяхте да си имате цял оркестър, барабар с мечка!
YA GUNNERS YA
хахахах 2 мечки.. с николета вървят комплект хахахах
С много работа нещата се получават. Още един щрих:
""Лудогорец" дойде от нищото със състоятелен президент, добър треньор и силна селекция. Хората ги обичат - нямат си своите Сираков, Боре. Много години нищо не се случваше в този регион. Но хората работят усилено. След един мач си бяха забравили папката с разузнаването за нас. Нашето беше страница и половина, а тяхното - осем страници", сподели собственикът на "Левски" Тодор Батков пред Нова телевизия.
[center]
[/center]

Здравейте, не знам дали тук е мястото на този въпрос, но това ми се стори най- подходящата тема ! Искам да Ви попитам имате ли някаква информация кога ще започне продажбата на артикули на Лудогорец през сайта им, или някакъв друг онлайн портал, защото не съм от Разград, нито от околията, а желая да си закупя техен екип !
- D.Georgiev
- Контакти:
elninho20 написа:Здравейте, не знам дали тук е мястото на този въпрос, но това ми се стори най- подходящата тема ! Искам да Ви попитам имате ли някаква информация кога ще започне продажбата на артикули на Лудогорец през сайта им, или някакъв друг онлайн портал, защото не съм от Разград, нито от околията, а желая да си закупя техен екип !
Аз лично нямам информация кога се очакват първите поръчки онлайн, но екипи доколкото знам освен в Разград има и във Варна (ако това те устройва повече). Другият вариант за сега е ако имаш някой познат, да помолиш него.
Иначе до 2 седмици пристигат новите екипи, така че със сигурно ще се очакват някакви предложения. Може би е най-добре да изчакаш и да разбереш дали няма да ги продават и на други места.