mozart написа:iliyan написа:k20dan4o написа:Парите идват от твоите и мои данъци и отиват да се строи стадион /както в много други градове/ а стадиона не е на Домусчиев. И той трябва да се бръкне с едни 17 млн. за да го дострои. Сещаш ли се.
В кои други градове община и държавата отпуска пари за стоеж на стадиона а ?! Нещо не си спомням друг такъв случай !
Илианчо, по същата програма спортната зала във Варна получава няколко милиона повече от стадиона в Разград, за довършването на спортната зала в Русе са отпуснати близо 3 пъти повече пари. По същата програма още дузина общини ще получат финансиране. Разбира се във Видин няма да има нищо, защото основното население живее в кв.Нов път и на тях им се дава по друго перо. Тъй като виждам, че слабото ти място е празната ти кратуна, ще ти напомня, че ремонтът е на общинска собственост, а на частна. Същата общинска собственост е от доста голямо обществено значение последните няколко години и е напълно нормално да се приведе в приличен вид. Това че някой не му харесва това, не означава, че не е правилно да се строи. Както каза Кашчей май големият проблем на комплексарите тук е, че не в техните градове, особено онзи от Стара Загора, дето му ремонтираха стадиона с моите и вашите пари!
Моцартчо(за разлика от теб не ме е от срам от името ми) не е лошо първо да научиш името ми - Илиян ! Ти кога си бил последно във Видин , Моцартчо ?!
Само за твое сведение - напише DJ RetroFest и Васко Громков и ще разбереш колко е голям Видин.Същото така може да пробваш с фестивала The Bridge !
И когато такива неща се появят в капанско и се обади ! Също така е възстановен Видинският панаир - когато във Видин е имало Панаир Разград е било едно тъпо село и отново ще бъде !