Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот miro_rz » 25 фев 2013 12:09

tsonpen написа:Днес е първата тренировка на отбора в Разград. Няма да е лошо да се направи едно фенско посещение на базата. Беше обявено, че ще е в 15 часа, но някъде видях и посочено 14 часа.
edit: Последно - 17 часа.

Е 90-100 човека успяхме да се съберем на тоя студ и да подкрепим отбора :) ...... очертава се стадиона да е пълен с Морето
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 фев 2013 14:00

miro_rz написа:
tsonpen написа:Днес е първата тренировка на отбора в Разград. Няма да е лошо да се направи едно фенско посещение на базата. Беше обявено, че ще е в 15 часа, но някъде видях и посочено 14 часа.
edit: Последно - 17 часа.

Е 90-100 човека успяхме да се съберем на тоя студ и да подкрепим отбора :) ...... очертава се стадиона да е пълен с Морето

Браво на вас! Аз прескачах на два пъти още преди да беше дошъл отбора и заради разнопосочните сигнали за начало си изгърмях патроните напразно, а после реших да съм примерен към близкото обкръжение и пропуснах :)
Добре, че имало кой да покаже на момчетата, че сме с тях!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 фев 2013 09:34

Доскорошният футболист на Лудогорец Франк Гела заведе дело срещу тима във ФИФА.
Мотивите на играча са “неправомерно прекратен договор”, тъй като това е станало без предизвестие и без реално основание.

В иска си Гела настоява за изплащане на дължими суми, обезщетение по прекратяване на контракта и най-страшното в случая спортни санкции за Лудогорец, т.е. забрана за картотекиране на нови играчи за два трансферни периоди, като се позовава на чл. 17.4 от ПСТФ на ФИФА.

[offtopic]Изображение
Изображение[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 фев 2013 15:34

2. СТК констатира прекратяване на трудовия договор от работодателя без предизвестие на :
- ПФК „Лудогорец 1945” с Франк Манга Гела – считано от 18.02.2013 г.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 фев 2013 15:42

snakebite написа:2. СТК констатира прекратяване на трудовия договор от работодателя без предизвестие на :

Именно де -
vaskonti написа:
Мотивите на играча са “неправомерно прекратен договор”, тъй като това е станало без предизвестие и без реално основание.

Аз нищо не казвам, нямам мнение по въпроса защото не знам за какво става въпрос. Просто пуснах тази новина защото ми се струва, че не е маловажна. Не е лошо и вие да си имате едно на ум, а не сляпо да вярвате, че всичко при вас е розово.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 фев 2013 22:14

vaskonti написа:
snakebite написа:2. СТК констатира прекратяване на трудовия договор от работодателя без предизвестие на :

Именно де -
vaskonti написа:

Аз нищо не казвам, нямам мнение по въпроса защото не знам за какво става въпрос. Просто пуснах тази новина защото ми се струва, че не е маловажна. Не е лошо и вие да си имате едно на ум, а не сляпо да вярвате, че всичко при вас е розово.

Всъщност,да. Едва ли всичко е розово. Напоследък се случват странни работи с футболисти на Лудогорец. А и излезе инфо,че парите свършват. Тъкмо се бях зарадвал и видях,че защитник на Миро Антонов е героя Градев. И тогава всичко се срути. Разбрах,че чалга "адвоката" е в поредния си фарс. Защитава ли те Градев,значи нещо не е наред. ;) И вината едва ли е в клуба. А това казано от мен звучи странно. :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 фев 2013 23:24

На мен за Гела не ми стана много ясно защо така изведнъж го разкараха. Не можеха ли да го дават под наем? Или и това е в разрез с квотите.
Помня, че през лятната подготовка Гела го задържаха на летището в Германия за някакви финасови задържения от преди и от Лудогорец му ги покриха.
Според мен не беше съвсем за изхвърляне момчето, макар и в последните мачове по-скоро вървеше назад. Имаше доста да наваксва, но в някои мачове се представяше по-добре от Иван Стоянов, а какво остава за Димо Бакалов.
Героят Градев упорито "помага" и на двамата бивши футболисти на Лудогорец - и на Гела и на Антонов. Последният за мен е явно подведен, да видим развитието на нещата в случая с Гела. Днес като го слушах Мирослав, колкото и да ми беше жал за него много ме напуши смях като обясняваше как тренирал в Разград при (цитирам) "метър и половина сняг и минус 25 градуса". Нищо толкова изненадващо де, на фона на разказите му как с 5-6 хил. лева заплата спял на земята и му носели храна да не умре от глад. Дано други момчета не се лъжат по акъла на разни "доброжелатели". Гледам и Венци Стефанов какъв благородник се извъди да се бори за правата на момчето. Или пък това е магическият футболист, който ще му направи играта. Дали е питал Лудогорец за него, когато му търсеха клуб? ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 мар 2013 10:30

По едно време имахте идея за химн на отбора ви.Гледам вашата Вики в гласът на България!Преди няколко дни си избра и участничка,която каза че е от Разград!Все някой трябва да я познава.Просто идея!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 мар 2013 11:13

BRF написа:По едно време имахте идея за химн на отбора ви.Гледам вашата Вики в гласът на България!Преди няколко дни си избра и участничка,която каза че е от Разград!Все някой трябва да я познава.Просто идея!

Симпатична е и талантлива. Нямам щастието да я познавам. Но като човек с творческа професия, знам че подобни предложения да се сътвори нещо по поръчка, често са досадни. Иначе смятам, че всички бихме се радвали да чуем нещо от нея за Лудогорец :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 мар 2013 13:08

Когато Кирето изрита някой няма проблем , но когато някой иска да си тръгне като Миро е проблем !
Що не пишете Кирето колко е дал на Борето за да не картотекира Миро в Славия ?!
Аман от такива смешници като Кирето !!!
Относно тъпотията наречена Гласът ба Б-я - там се култивират папагали за заведенията в Сф !
Нали някой трябва да им пее на ушенцето на бездарниците които наричат себе си футболисти !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”