Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Гранда на България победи Локо Москва

Мнениеот JACKO » 09 фев 2014 09:17

D.Georgiev написа:
Betchualeng Arnaikem написа:По отношение на Лудогорец думата гранд звучи силно казано, дори по български стандарт. В България грандове на местно равнище са ЦСКА и Левски. Не защото сега са много силни, а с оглед на историята на участията им в родните турнири. С това не подценявам постиженията на Лудогорец, но ГРАНД не се става за година-2.. И пак повтарям: дори ЦСКА и Левски са грандове само на родна сцена.

Червените фенове да ме прощават: ЦСКА никога не е бил европейски гранд. Бил е отбор, който предизвиква уважение зад граница, кара противника да внимава, способен да бие почти всеки.. но на европейската сцена е далече от грандовете - отбори като Барса, Реал, Ман Юн, Милан, Ливърпул. Те и такива като тях са еврограндовете. Което не значи, че трябва да подценяваме успехите на ЦСКА, макар и да съм левскар пръв ще призная, че ЦСКА е евробоеца на България, поне в исторически план. Ние имахме шанса да ги заместим, не стана (Борат...). ЦСКА като история в ЕКТ е по напред не само заради доброто си класиране в ЕКТ през годините (1/2 финали и т.н.), което все пак се е постигало с малко мачове, но и заради имената, които стават жертви на ЦСКА, а отстраняването на 3 актуални шампиона на Европа наистина дава повод за гордост на червените. Тая част от историята на ЦСКА става дори забавна, защото времето, когато този отбор е детронирал шампиони отмина отдавна, но дори в последния си сблъсък с европейски първенец ЦСКА успя да спази традицията с победа на Анфийлд.. макар и за протокола.

Сините колеги ги разбирам защо опитват да изкарат своите най-най, но в този спор сме зад ЦСКА. Да, през последните 2 десетилетия червените ни отстъпват в ЕКТ, но за съжаление когато Левски се допря до големия футбол политиката на Борат ни осигури живуркане обратно в блатото, наречено БГ футбол. 1/4 финал в ЕКТ, Шампионска лига - групи.. и това беше. Просто се случи не когато трябва, случи се при грешния собственик.. и подема в Левски не беше използван правилно, парите също. Оттогава насам ми се иска едно: ако отново достигнем подобно ниво Батков да не е в Левски, собственик да ни е някой като Домусчиев или Ганчев, който да знае какво да прави нататък с отбора..

Най-точното мнение до момента! Дано след него се спре дискусията за това кой е "гранд" и кой не е. Имаше 90 мин. мач който може да се коментира. Истината е, че "Локомотив" играха без някои от титулярите, но все пак имена като Павлюченчо, Диара и Чорлука играха в по-голямата част от мача. Днес "Лудогорец" надигра "Локомотив", но като нищо щеше да завърши наравно. Очаквам изключително здрави мачове с "Лацио". Надявам се да не допуснем евтини голове, защото това е едно от нещата което може да направи разликата.

Определено се вижда игрово израстване на всички наши отбори (може би с изключение на "Левски"). Ако продължаваме така няма да сме вече боксовите круши на сульо и пульо. Игрово всички отбори стоят добре, единствено уговорените мачове могат да съсипят всичко.

+
Респект

четох само "ала-бала" :lol:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот D.Georgiev » 09 фев 2014 09:46

Parmalat написа:
D.Georgiev написа:Много се надявам Стоев да не гласи Абало за титуляр срещу Лацио, защото вече всеки мач Абало започва с основната група от титулярни играчи. Това че днес е вкарал не може да ми промени мнението за него.

Терзиев и Барт на 99% пропускат първия мач с Лацио.Много кофти.Дали ще се справи Мантула? :roll:

Аз много харесвам Мантула и вярвам, че ако има ден може да се справи повече от добре. Типа му на игра на мен ми напомня на този на Р.Варан - чисти отнемания, с мисъл за пласиране и използване на габарите по правилния начин. Лошото е че е непостоянен, може би това се дължи и на липса на концентрация в определени моменти, защото понякога допуска сериозни грешки. Мантула игра в някой от най-важните мачове в ЕКТ тази есен и срещу Партизан можеше да претендира за играч на мача. От тази гледна точка момчето заслужава да играе в този мач, дори и да не се справи.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 09 фев 2014 12:12

CSKA 78 написа:

Е,кога ще разбереш,че формата е временна ,а класата вечна!?
Ако не отстраните Лацио(пожелавам ви да ги отстраните),твърде е възможно да тръгнете по една спирала(сачо че, надолу...) и докато се усетите,ще се превърнете от отбор,който се движи по върховете- на отбор,който се справя в А група(тип Славия,само че от провинцията)! ;)

ПП Футболистите ви не са нещо повече от футболистите на отборите от топ 5,просто са по- сработени. ;)

Ако се замислиш малко,ще разбереш,че ЦСКА вече се е превърнал в отбор,който просто оцелява в А гр.,а това за сработеноста на футболистите на Лудогорец разсмива много :lol:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот snakebite » 09 фев 2014 12:36

D.Georgiev написа:[
Аз много харесвам Мантула и вярвам, че ако има ден може да се справи повече от добре. Типа му на игра на мен ми напомня на този на Р.Варан - чисти отнемания, с мисъл за пласиране и използване на габарите по правилния начин. Лошото е че е непостоянен, може би това се дължи и на липса на концентрация в определени моменти, защото понякога допуска сериозни грешки. Мантула игра в някой от най-важните мачове в ЕКТ тази есен и срещу Партизан можеше да претендира за играч на мача. От тази гледна точка момчето заслужава да играе в този мач, дори и да не се справи.

Споделям мнението.Мантула не ме е разочаровал досега, единственото изключение е мача във Варна при 1:3...
Иначе се стреми да бие за първа топка, няма равен във въздуха в България благодарение на отскока си, английско-скандинавската школовка и ръста си !!
Проблем има при изнасянето на топката и понякога прави грешки с неадресирани пасове в опасна близост, мисля че с помощта на Моци който да го покрива биха се справили !
За мен е по повратлив и бърз от Терзиев, и с нищо не му отстъпва !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 фев 2014 12:44

Ако се замислиш малко,ще разбереш,че ЦСКА вече се е превърнал в отбор,който просто оцелява в А гр.,а това за сработеноста на футболистите на Лудогорец разсмива много :lol:

Имате няколко футболисти ,които се открояват,това са:
1.Марселиньо-това ви е най-добрия футболист,без него се превръщате в "Ботев"(преди сегашната селекция),а именно беззъби в атака!
2.Безяк-това момче израстна много,само че ще бъде продаден през това лято.
3.Кейсара-много добър футболист,но е бек,възможно е и той да бъде продаден лятото.
4.Мисиджан-перспективен футболист,най-вече от финансова гледна точка.
5.Терзиев-това е младата надежда на националния отбор в защита.

Това са ви футболистите ,които се открояват,другите-като качества не са нещо особено(всеки друг отбор от топ 5 има подобни футболисти).
Някои от футболистите ви са с изтичащ договор и са вече на години,вече знаем какво правят Лудогорец с такива футболисти!

Червените фенове да ме прощават: ЦСКА никога не е бил европейски гранд. Бил е отбор, който предизвиква уважение зад граница, кара противника да внимава, способен да бие почти всеки.. но на европейската сцена е далече от грандовете - отбори като Барса, Реал, Ман Юн, Милан, Ливърпул

Никой ЦСКА-р не смята,че ЦСКА е европейски гранд,става въпрос за български гранд(както е заглавието на темата)! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 09 фев 2014 12:48

Betchualeng Arnaikem написа:По отношение на Лудогорец думата гранд звучи силно казано, дори по български стандарт. В България грандове на местно равнище са ЦСКА и Левски. Не защото сега са много силни, а с оглед на историята на участията им в родните турнири. С това не подценявам постиженията на Лудогорец, но ГРАНД не се става за година-2.. И пак повтарям: дори ЦСКА и Левски са грандове само на родна сцена.

Червените фенове да ме прощават: ЦСКА никога не е бил европейски гранд. Бил е отбор, който предизвиква уважение зад граница, кара противника да внимава, способен да бие почти всеки.. но на европейската сцена е далече от грандовете - отбори като Барса, Реал, Ман Юн, Милан, Ливърпул. Те и такива като тях са еврограндовете. Което не значи, че трябва да подценяваме успехите на ЦСКА, макар и да съм левскар пръв ще призная, че ЦСКА е евробоеца на България, поне в исторически план. Ние имахме шанса да ги заместим, не стана (Борат...). ЦСКА като история в ЕКТ е по напред не само заради доброто си класиране в ЕКТ през годините (1/2 финали и т.н.), което все пак се е постигало с малко мачове, но и заради имената, които стават жертви на ЦСКА, а отстраняването на 3 актуални шампиона на Европа наистина дава повод за гордост на червените. Тая част от историята на ЦСКА става дори забавна, защото времето, когато този отбор е детронирал шампиони отмина отдавна, но дори в последния си сблъсък с европейски първенец ЦСКА успя да спази традицията с победа на Анфийлд.. макар и за протокола.

Сините колеги ги разбирам защо опитват да изкарат своите най-най, но в този спор сме зад ЦСКА. Да, през последните 2 десетилетия червените ни отстъпват в ЕКТ, но за съжаление когато Левски се допря до големия футбол политиката на Борат ни осигури живуркане обратно в блатото, наречено БГ футбол. 1/4 финал в ЕКТ, Шампионска лига - групи.. и това беше. Просто се случи не когато трябва, случи се при грешния собственик.. и подема в Левски не беше използван правилно, парите също. Оттогава насам ми се иска едно: ако отново достигнем подобно ниво Батков да не е в Левски, собственик да ни е някой като Домусчиев или Ганчев, който да знае какво да прави нататък с отбора..

Хайде на престанете вече, никой не казва или твърди че Лудогорец е гранд, ние не искаме да сме гранд
в момента сме един отбор на средно европейско ниво и много се радваме на отбора
не ме интересува на какво ниво са грандовете, това си е техен проблем

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 фев 2014 12:58

Хайде на престанете вече, никой не казва или твърди че Лудогорец е гранд, ние не искаме да сме гранд

Бъркаш се,отбор от средноевропейско ниво е Базел(например)! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 09 фев 2014 13:02

CSKA 78 написа:

Някои от футболистите ви са с изтичащ договор и са вече на години,вече знаем какво правят Лудогорец с такива футболисти!

Дават ги на вас и се превръщат във водещите ви играчи,факт,който говори сам по себе си,за разликата в класите между играчите на двата отбора.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 фев 2014 13:12

hd29 написа:
CSKA 78 написа:

Дават ги на вас и се превръщат във водещите ви играчи,факт,който говори сам по себе си,за разликата в класите между играчите на двата отбора.

Факт е(извинявам се на автора на темата,тази дума е негов патент :lol: ),че вече трима футболисти играят в ЦСКА за 2-3 пъти по-ниски заплати, отколкото биха играли при вас!
С други думи,те играят за вас само заради парите и са недооценени(като качества)! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 09 фев 2014 13:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 09 фев 2014 13:12

CSKA 78 написа:

Бъркаш се,отбор от средноевропейско ниво е Базел(например)! ;)

с полуфинал на ЛЕ и отпадане в групите на ШЛ заради съдията - никакво средно ниво не са
средно ниво бяха като преди 6-7 години ви биха в ЛЕ, сега са висока топка благодарение на политиката и инвестициите си

Върни се в “Лудогорец”