bubka написа:Пичове нещо сте се объркали, този жребий касае Слован, не Лудогорец.
Пич, ако бием с 1:0, тогава продължаваме...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
bubka написа:Пичове нещо сте се объркали, този жребий касае Слован, не Лудогорец.
NO MERCY написа:Вервайте си,че Партизан са слаби
1Neutralen написа:NO MERCY написа:Вервайте си,че Партизан са слаби
Слаби са, в сравнение с другит възножни отбори.
bubka написа:Просто и вие почвате като колегите в синьо, които още преди мачовете с Иртиш, обсъждаха следващия съперник от Босна. Видя се и в контролите, че получавате много голове и то по лековат начин, Слован ЩЕ вкара ПОНЕ 1 гол, оттам нататък вие колко и как ще вкарвате не знам, но засега се очертава пътуване на Слован до Белград.
Parmalat написа:bubka написа:Просто и вие почвате като колегите в синьо, които още преди мачовете с Иртиш, обсъждаха следващия съперник от Босна. Видя се и в контролите, че получавате много голове и то по лековат начин, Слован ЩЕ вкара ПОНЕ 1 гол, оттам нататък вие колко и как ще вкарвате не знам, но засега се очертава пътуване на Слован до Белград.
Лудогорец ще победи с 4-1 Слован.Тука ще ги разковат.
Parmalat написа:1Neutralen написа:NO MERCY написа:Вервайте си,че Партизан са слаби
Слаби са, в сравнение с другит възножни отбори.
Ако щете ми вярвайте преди тегленето на жребия имах някакво усещане,че ще се падне Партизан и така и стана.Преди това познах че втората изтеглена двойка поставения ще е Легия.Сега имам усещането,че Лудогорец ще се отпуши и ще бие с резултат Слован.Да видим дали и това ще позная...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта