СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот iliyan » 14 авг 2014 14:04

И кой е Дяков за да казва на кого да се дават картони ?! И защо Дяков няма картон след като се прави съдия и репликира ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 авг 2014 14:10

Thurman Murman написа:
mark1926 написа:Обиждаме се с много публики в директен мач, но след това се води нормален диалог. Питай ги зелените дали ни уважават.

С който се обиждаме постоянно, там няма уважение, а само презрение.

:mrgreen:

Те го плюят, той си мисли, че дъжд вали :mrgreen:

Не знам що за биологичен вид (умишлено не казвам "човек") трябва да си, за да те нареждат по тоя начин и след това да "се уважавате и да си говорите" :mrgreen:

Водили са се хиляди войни, умирали са милиони хора, след края им хората сядат на една маса и си говорят или казано по точно не хората, а биологичен вид общува. Футболът е една игра, най-великата, къде е нередното да говориш със съперника. РАЗЯСНИ ни вашето божествено виждане- сега разбирам защо всички ви мразят, ние сме биологичен вид(всички освен вас) :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 14:15

mark1926 написа:
Thurman Murman написа:
mark1926 написа:Обиждаме се с много публики в директен мач, но след това се води нормален диалог. Питай ги зелените дали ни уважават.

Не знам що за биологичен вид (умишлено не казвам "човек") трябва да си, за да те нареждат по тоя начин и след това да "се уважавате и да си говорите" :mrgreen:

Водили са се хиляди войни, умирали са милиони хора, след края им хората сядат на една маса и си говорят или казано по точно не хората, а биологичен вид общува. Футболът е една игра, най-великата, къде е нередното да говориш със съперника. РАЗЯСНИ ни вашето божествено виждане- сега разбирам защо всички ви мразят, ние сме биологичен вид(всички освен вас) :idea: :idea: :idea:

Щом такава ти е теорията и философията на живота - карай го така. И щом си готов да се "прегърнеш"(образно казано) с някой, който ти вика "ц***нин" и "Локо-к***и", аз не съм! Мен не ме кефи да съм мекотело, но все пак и ти имаш право на избор какъв да си :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 авг 2014 14:21

Гледах го тоя мач от 25-тата мин. до края на полувремето.Самият мач ми хареса,Ботев бяха много нахъсани и им се радвах на младия отбор.Второто не го гледах заради картона.Беше ясно,че мача свърши.Просто Лудогорец са по-класния отбор и срещу 10 човека логично стигнаха до победата.Дали имаше фал,дали нямаше,трябваше ли картон,кога трябваше да го даде?Как се радваше вили вуцов?За съжаление сега се коментират такива неща,а не се прави анализ на играта.Но,така е в България!Няма футболни анализи,кой как играл,къде сгрешил,кога е сменил схемата.Има само съдията това,съдията онова!
Честито на победителите!Купата си е купа и никой не би трябвало да я нарича безсмислена!Разбира се,този мач трябваше да се играе седмица преди започване на първенството,а не след 4-ти кръг!Но,така е в България!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 авг 2014 14:24

Thurman Murman написа:
mark1926 написа:
Thurman Murman написа:

Щом такава ти е теорията и философията на живота - карай го така. И щом си готов да се "прегърнеш"(образно казано) с някой, който ти вика "ц***нин" и "Локо-к***и", аз не съм! Мен не ме кефи да съм мекотело, но все пак и ти имаш право на избор какъв да си :mrgreen:

По твоята теория и философия днес България трябваше да не си говори с турция, гърция, македония, сърбия, румъния, англия,франция, америка, трябваше да сме затворили границите, същото се отнася за всяка държава по света. РАЗЯСНИ НИ СЕГА ТАЗИ ваша
ТЕОРИЯ, какви са и предимствата пред тази на биологичния вид мекотели :?:
Последна промяна от mark1926 на 14 авг 2014 14:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 авг 2014 14:26

BRF написа:Гледах го тоя мач от 25-тата мин. до края на полувремето.Самият мач ми хареса,Ботев бяха много нахъсани и им се радвах на младия отбор.Второто не го гледах заради картона.Беше ясно,че мача свърши.Просто Лудогорец са по-класния отбор и срещу 10 човека логично стигнаха до победата.Дали имаше фал,дали нямаше,трябваше ли картон,кога трябваше да го даде?Как се радваше вили вуцов?За съжаление сега се коментират такива неща,а не се прави анализ на играта.Но,така е в България!Няма футболни анализи,кой как играл,къде сгрешил,кога е сменил схемата.Има само съдията това,съдията онова!
Честито на победителите!Купата си е купа и никой не би трябвало да я нарича безсмислена!Разбира се,този мач трябваше да се играе седмица преди започване на първенството,а не след 4-ти кръг!Но,така е в България!

Ами, не е така. Лудогорец бил по-класния - хубаво, така е, ама да го покажат, бе :!: А не да се налага Ники Плешивото да ги бута нагло напред :!: Аз лично съм много разочарован, когато съдията бута отбор с мангали, за сметка на нахъсани млади български играчи :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 14 авг 2014 14:47

Много се самозабравиха Лудогорец. Като гледам другите теми в форума успяха да обединят феновете на Ботев, Левски и Цска против себе си най вече заради наглото си поведение към другите отбори.А за завиждането не им завиждам даже миналата година им гледах мачовете в Европа и ги подкрепях, отсега вече са ми безразлични.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 14 авг 2014 15:00

Изчетох всички мнения в темата. Прави впечатление, че 10-тина или малко повече фенове, задавени от злоба коментират съдията. Никой не коментира, че всъщност съдията спести... десетки картони на играчите на Ботев, които направиха страшно много груби фаулове. Съдията ги позволи. Никой не коментира поведението на Вили Вуцов, който може да е треньор само в България. Замислете се къде в Англия, Германия, Испания биха търпели който и да е треньор да говори подобни неща без да бъде Жестоко санкциониран. И Сър Алекс и Моу си позволяват да говорят понякога и то съвсем бледо на фона на нервните изстъпления на Вуцов и си понасят наказанията след това. Само тук се толерира подобен СЕЛСКИ манталитет и селско поведение от треньори и играчи. Ботев играха добре, докато имаха сили. Просто младите момчета бяха пренавити и могат само да благодарят на съдията че не ги украси с още картони. Радвам им се и това е пътя за нашият футбол. Друг е въпроса, че на Ботев им се наложи да поемат по него...
Най-коментираната ситуация - фаул няма, има симулация - съответно в правилника пише жълт картон. Няма какво да се пенявите тук като селски незадоволени моми. Момчето е перспективно и ако наблегне на това да се изгражда, вместо да търси лекото и мекото може и да прокопса - успех му желая. Само да не ми показва рани, които не са от тази ситуация и се изкарва невинен... че е псувал, псувал е - да каже "сбърках, ще се поправя", а не да търси виновни за неиздържалите си нерви... ама то от Вили какво да научи... колкото по-бързо изчезне Вуцов от Бг футбола, толкова по-добре.

Смърфиета
Контакти:

Мнениеот Смърфиета » 14 авг 2014 15:02

Яяяяяяя, какво прави дясното краче на М. Александров? Коментари?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NcEYEFy5GSM[/youtube]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 15:05

Смърфиета написа:Яяяяяяя, какво прави дясното краче на М. Александров? Коментари?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NcEYEFy5GSM[/youtube]

С десния крак рита Алекс точно там, където му е дупката в крака!!!

Върни се в “Лудогорец”