II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT

Мнениеот daniel875 » 18 юли 2012 23:03

Red_Pride написа:от самолет се видя, че Динамо не играха даже с 50% от възможностите си,просто сме далече от истината говоря за всичките ни Евро участници.Лудогорец незнам на къде са тръгнали,веднага в съзнанието ми изниква последния мач за титлата :( как се огънаха след хаотичния натиск на ЦСКА(а и последните 10-15 минути с Левски на Герена ).На Максимир разгрома не им мърда помнете ми думата :idea:

"Лудогорец" може и да продължат. "Динамо" са хърватски представител, а тези отбори редовно отпадат рано.
Ако български отбор всеки сезон вкарва по един такъв гол като хърватите, мене ще ме е срам.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 юли 2012 23:04

Доста злоба и завист се излива слещу Лудогорец, не мога да разбера от какво точно е породена тя. Отбора взе всички възможни трофеи тази година и играе най-добрият футбол в България и напълно заслужено играе в квалификациите за ШЛ.
Трудно ще е в Загреб, но им пожелавам успех, заслужават го!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 юли 2012 23:04

Лудогорец надигра Динамо............ ,но за съжаление бяха дотук.

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Мнениеот Rigabula » 18 юли 2012 23:04

К'во пак сте се захапали тук за Левски ЦСКА - игра Лудогорец и то никак зле. Тези, които не искат българските отбори да се представят добре в евротурнирите, не искат силен БГ футбол. Малшанс в този мач и дано повече късмет във втория мач, защото се видя, че футбол се опитват да играят пък и Динамо З въобще не бяха толкова страшни, колкото ги изкарваха. Успех на всички отбори в евротурнирите.

ПП: Ако Левски и ЦСКА не са вдигнали нивото това лято, не виждам кой ще спре Лудогорец.
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 юли 2012 23:05

Тоя палячо Голубович отдавна съм казал ,че не е добър вратар! При такива изсипани топки и далечни удари е гола вода. Жалко за Лудогорец ,защото тотално надиграха Динамо и заслужаваха да се поздравят с победата...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 18 юли 2012 23:05

W84me написа:
kijelmi написа:Имаше ли хора изобщо на тоя мач? Все едно немски пенсии гледаха театър днес.
Не ми се мисли на Армията след три купи щеше да е АД. Много хляб за съжаление драги Разградчани има още да изядете.

Само дето това, което не ти се мисли няма как да стане... :mrgreen:

Драги, това е ставало и пак ще става при нас на Армията бъди сигурен.
Гледайте да не ядосате бай Киро благодетеля, че тогава от футболната карта на България ще изчезнете.
:lol:
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 юли 2012 23:05

Някой да ми отговори защо чехът свири веднага края на мача, а не даде допълнително време заради забавянето. Или май отговорът се състои с онова огромно продължение, което имаше в полза на "Апоел" Никозия преди много години срещу "Левски".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 18 юли 2012 23:05

Ивайло Петев е за затвора :) Този е поредното доказателство колко некадърни, скудоумни и психически обременени са българските треньори. Ако някой ми обясни внятно защо трябваше да влиза в игра румънеца Моци, ще му дам пет лева. Защо му трябваше на Петев да разбишква цялата защита, след като води в резултата с 1:0 и до този момент защитата играеше почти перфектно. Просто ужас.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юли 2012 23:06

iliyan написа:Хора не гледайте през розови очила ! Хората се разходиха и сега на Максимир ще ми разкажат играта на Лудогорец ! Динамо играха последните 30 мин ! През друго време се разхождаха ! Ако се бяха напънали повече Динамо едва ли щеше да е 1:1 !

Определено бяха подценили мача.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 18 юли 2012 23:06

Мамка му..чист фаул срещу вратаря..! Лудогорец надиграха тотално Загреб.Динамо имаха едно положение първото полувреме и гола в края.Дано успеят да вкарат гол в Хърватия и да продължат.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”