nedko написа:tsonpen написа:BRF написа:Какво да се спирам!Дори не съм коментирал Миро Антонов!Просто констатирах,че написаното от цонпен е едно и също с казаното от ръководството ви,според мен!Това са си ваши работи във вашия клуб в който според МЕН цонпен е на щат или поне на хонорар!Това е!
Първо се пошегувах с твоето предположение, но е време да ти кажа, че всъщност то е подла клевета. Не виждам казаното от мен да е 1:1 с това, което е казал клубът, а ако наистина е така - много се радвам, че съм успял да предугадя позицията им, още повече, че нямам никаква вътрешна информация. Не познавам никого от клуба.
Спри да пишеш глупости по мой адрес, моля те! Имам частен бизнес от повече от 8 години и съм си изкарал всяка стотинка оттогава до сега единствено продавайки интелектуалния си труд в България и чужбина. И това, което правя няма нищо общо с писане на текстове по форуми или някъде другаде.
Хайде бЕгай да си управляваш голямата компания и бъди по-внимателен с предположенията, когато си в чужди води. Всеки, който ме познава ти се смее на дрънканиците!
Нека да се намеся и да се обърна къв BRF. Обидно е подобно отношение като твоето. За теб и още няколко като теб в този форум, тези които защитават Лудогорец, са или със зелени очила, или на щат в клуба. Това, че обичаме отбора си и заставаме вярно зад него, не ни прави платени! Ти едва ли си по-различен от нас и сигурно би реагирал и доста по-остро от начина, по който реагираме ние. Пример: вчерашния мач на Лудогорец - тук имаше такава навалица от писачи, които жлъчно си показаха радостта от това, колко сме жалки, измислени, гадни, противни и т.н. Естествено, че заставаме зад отбора си, не очаквайте друга реакция, нима ти няма да направиш същото?!
Щом се месиш бъди конкретен!За кого освен цонпен съм казвал,че е на щат в клуба?За какво обидно отношение говориш като не веднъж съм обиждан от ваши фенове!Последният случай с мим от вчера
Кога съм твърдял,че всички сте със зелени очила?Вчера един от вас пита дали е имало поне две претенции за дузпи срещу вас!Отговорих с да за мача за Купата!Това така ли е?Цонпен пак развиваше теории на вероятностите!Това са зелени очила.
Покажи ми едно място където съм се заял заради резултата или играта ви от вчера!
Защитавайте си отбора,това и ваше право и задължение,но бъдете малко поне обективни!Това е!

[/center]
[/center]