Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Свързана с Домусчиев фирма ще ремонтира стадиона в Разград

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 15:24

Tommi написа:
mozart написа: Разград беше развиващ се град, индустриализиран, със сравнително образовано за потребностите на икономиката в града население. Градът през 90-те години имаше над 60 000 жители и перспективи за добър живот, но не би!

Изкуствено развиващ се и изкуствено индустриализиран град, както и редица други градове у нас. Какви полезни изкопаеми или някакви други дадености имате, за да се развива естествен индустриален процес? Наблъскали са ви завод за антибиотици (понеже там са важни технологията, химичните процеси, квалифицираната работна ръка, а не толкова наличието на някакви суровини в региона), за стъкла, порцелан (въпреки че нямате находища на каолин и кварцов пясък) и разни такива. Не се обиждай, не казвам, че има нещо лошо, просто отбелязвам. И както споменах, не сте само вие така.

Около София какви полезни изкопаеми има, за да сте индустриален град? Ти знаеш ли на какво разстояние от Разград е най-голямото находище на каолин и кварцов пясък у нас?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 авг 2014 15:26

Разград - пристанище на РусИ! ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 02 авг 2014 15:27

Аз доколкото съм запознат с родния си край разстояние ,което може да се премине пеш има място на което се добива каолин .. едноименния завод "Каолин" до Сеново :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 15:29

IvailoRz написа:Аз доколкото съм запознат с родния си край разстояние ,което може да се премине пеш има място на което се добива каолин .. едноименния завод "Каолин" до Сеново :mrgreen:

Всъщност, находището е във Ветовска община, но това са по-малко километри до Разград, отколкото въглищата от Перник пътуват до София.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 авг 2014 15:37

Кашчей написа:
Tommi написа:
mozart написа: Разград беше развиващ се град, индустриализиран, със сравнително образовано за потребностите на икономиката в града население. Градът през 90-те години имаше над 60 000 жители и перспективи за добър живот, но не би!

Изкуствено развиващ се и изкуствено индустриализиран град, както и редица други градове у нас. Какви полезни изкопаеми или някакви други дадености имате, за да се развива естествен индустриален процес? Наблъскали са ви завод за антибиотици (понеже там са важни технологията, химичните процеси, квалифицираната работна ръка, а не толкова наличието на някакви суровини в региона), за стъкла, порцелан (въпреки че нямате находища на каолин и кварцов пясък) и разни такива. Не се обиждай, не казвам, че има нещо лошо, просто отбелязвам. И както споменах, не сте само вие така.

Около София какви полезни изкопаеми има, за да сте индустриален град? Ти знаеш ли на какво разстояние от Разград е най-голямото находище на каолин и кварцов пясък у нас?

В Шуменско, Русенско и Варненско са находищата - Каолиново, Сеново, Ветово, Белослав и др.
А в София има находища на желязна руда примерно, затова и Кремиковци е точно там. Още повече, че София е град със съвсем различен профил. Примерно в София са най-големите мелници не защото се отглежда най-много пшеница, а защото е най-голямото потребление. Горе-долу по такива причини (и някои други) силно се развива и третичният сектор.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 15:42

Не ми се спори по този въпрос, а и не му е мястото в тази тема. Имам някакъв опит в този живот и познания, та това определя и доста различно мнение, но наистина не е място за такава дискусия.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 02 авг 2014 16:00

Чорбарите са налазили яко. :lol: Мили чорбенца,ако държавата дава 4 милиона на Лупчо за ремонт на вашия стадион,щехте ли да пуснете тема.
Да го критикувате и да казвате колко е неморално.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 16:03

angelco77 написа:Чорбарите са налазили яко. :lol: Мили чорбенца,ако държавата дава 4 милиона на Лупчо за ремонт на вашия стадион,щехте ли да пуснете тема.
Да го критикувате и да казвате колко е неморално.

Те не могат да кажат колко е морално фирмата на Майкъла, който е член на ръководството на ЦСКА (тогава) да получи правото да извърши ремонта на сектор А и ВИП ложата, ти искаш за друго да имат мнение, различно от плюване по Домусчиев и Лудогорец!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 02 авг 2014 16:04

IvailoRz написа:Аз немоа разбера къв е проблема ? Кандидатствала е фирмата , ще направи стадиона ... все ми е тая дали е близка на Домусчиев , Бойко или Обама ... И все ми е тая откъде идват тъпите пари ... Нормално е държавата да помага на спорта . Направете проект за 20 млн , Лупи да осигури 16 и никой няма да има нищо против държавата да ви отпусне 4-5 още .. дори ще се радват всички ;)

А за Нафтата (много жалко) и Б областна ... аз съм ходил на мачове и в А окръжна и във В група и не ме е страх ... Въпроса е вие колко пъти трябваше да минете от там , и колко хора бихте били на стадиона във В група примерно ... не вярвам повече от 500-1000 честно .. ;)

А,те тва е.Ше се построи нещо.
Да бе,ше осигури Лупи,не 16-160 направо. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 16:05

angelco77 написа:
IvailoRz написа:Аз немоа разбера къв е проблема ? Кандидатствала е фирмата , ще направи стадиона ... все ми е тая дали е близка на Домусчиев , Бойко или Обама ... И все ми е тая откъде идват тъпите пари ... Нормално е държавата да помага на спорта . Направете проект за 20 млн , Лупи да осигури 16 и никой няма да има нищо против държавата да ви отпусне 4-5 още .. дори ще се радват всички ;)

А за Нафтата (много жалко) и Б областна ... аз съм ходил на мачове и в А окръжна и във В група и не ме е страх ... Въпроса е вие колко пъти трябваше да минете от там , и колко хора бихте били на стадиона във В група примерно ... не вярвам повече от 500-1000 честно .. ;)

А,те тва е.Ше се построи нещо.
Да бе,ше осигури Лупи,не 16-160 направо. :mrgreen:

Лупи може и да ги осигури, но при тях проблемът е друг и за да се реши трябва да се променят 2-3 закона.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Лудогорец”