Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: Свързана с Домусчиев фирма ще ремонтира стадиона в Разград

Мнениеот puf-paf » 02 авг 2014 15:05

В тази държава всичко е възможно, на едни дава, други притиска.Има ли отбор в Европа който е сто процента държавна собственост, освен при нас?
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 авг 2014 15:07

puf-paf написа:В тази държава всичко е възможно, на едни дава, други притиска.Има ли отбор в Европа който е сто процента държавна собственост, освен при нас?

Аз забравих да попитам заралията кой ремонтира техния стадион? Аз ще му отговоря, всички ние!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 авг 2014 15:10

Обръщате всичко на футболно заяждане!Аз казах каквото мисля!Точка!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 02 авг 2014 15:12

С разликата ,че аз не злобея за това че всички ние сме платили ремонта на стадиона в Стз , дори напротив радвам се . Искам да платим и всички останали стадиони ..Не споменавате за останалите 16 млн ... и те ли са от държавата?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 авг 2014 15:15

IvailoRz написа:С разликата ,че аз не злобея за това че всички ние сме платили ремонта на стадиона в Стз , дори напротив радвам се . Искам да платим и всички останали стадиони ..Не споменавате за останалите 16 млн ... и те ли са от държавата?

И какво като Домуса е дал другите 16 млн? Това трябва ли да значи, че трябва да открадне тези 4 от държавата? Ще кажете не ги краде! Да, не директно просто ги прибира, чрез негова фирма, извършваща ремонта. :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 авг 2014 15:18

IvailoRz написа:С разликата ,че аз не злобея за това че всички ние сме платили ремонта на стадиона в Стз , дори напротив радвам се . Искам да платим и всички останали стадиони ..Не споменавате за останалите 16 млн ... и те ли са от държавата?

Ами ето,споменавам ги!Къде са?договор някакъв?Банкова гаранция?Какво,киро така каза,значи е така?Василев и той щеше да прави нов стадион,Марешки трибуна,Тотонев и той........
п.п. Аз къде точно злобея?
Последна промяна от BRF на 02 авг 2014 15:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 02 авг 2014 15:18

memnto написа:

И какво като Домуса е дал другите 16 млн? Това трябва ли да значи, че трябва да открадне тези 4 от държавата? Ще кажете не ги краде! Да, не директно просто ги прибира, чрез негова фирма, извършваща ремонта. :lol:

Прибира ги и ги влага в стадиона ... всичките .. Това си е точно подкрепата която искаше ... немога все още да разбера къде е проблема . Не си ги прибира в джоба , а ги влага в стадиона , като добавя още 16 ...

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 02 авг 2014 15:20

BRF написа:

Ами ето,споменавам ги!Къде са?договор някакъв?Банкова гаранция?Какво,киро така каза,значи е така?Василев и той щеше да прави нов стадион,Марешки трибуна,Тотонев и той........
п.п. Аз къде точно злобея?

Значи ти мислиш ,че с тея 4 млн ще приключи ремонта ... това е проблема така ли ?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 авг 2014 15:22

IvailoRz написа:
memnto написа:

Прибира ги и ги влага в стадиона ... всичките .. Това си е точно подкрепата която искаше ... немога все още да разбера къде е проблема . Не си ги прибира в джоба , а ги влага в стадиона , като добавя още 16 ...

Tи май си неособено интелигентен? :? :lol: :lol:
Кое влага? Аз му давам Х лв да строи с тях. Той ги взима и ги "влага" в строежа, като плаща на негова фирма да го построи. Влага ги от едната страна, и си ги прибира от другата! :lol:
Последна промяна от memnto на 02 авг 2014 15:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 авг 2014 15:22

mozart написа: Разград беше развиващ се град, индустриализиран, със сравнително образовано за потребностите на икономиката в града население. Градът през 90-те години имаше над 60 000 жители и перспективи за добър живот, но не би!

Изкуствено развиващ се и изкуствено индустриализиран град, както и редица други градове у нас. Какви полезни изкопаеми или някакви други дадености имате, за да се развива естествен индустриален процес? Наблъскали са ви завод за антибиотици (понеже там са важни технологията, химичните процеси, квалифицираната работна ръка, а не толкова наличието на някакви суровини в региона), за стъкла, порцелан (въпреки че нямате находища на каолин и кварцов пясък) и разни такива. Не се обиждай, не казвам, че има нещо лошо, просто отбелязвам. И както споменах, не сте само вие така.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Лудогорец”