Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот daniel875 » 13 мар 2014 23:59

onegavon написа:Не вие сте паднали ниско,че карате детето да пее нещо което не се пее преди такъв тип мачове.Киро е парвеню от крайните софийски квартали и вие покрай него си помислихте ,че сте хванали Господ за шлифера.Сега очаквам малко да дадете заден ход и да се кротнете.Оня вашия началник пак за ШЛ ми говори , а е март месец.Да не ви намразят съвсем останалите българи за другите малцинства не знам.

Много ми хареса коментара на Синьо сърце за този мач, а и като цяло идеите му. Има смисъл в това, което пише. Други потребители също говорят добри думи за "Лудогорец".
Виж, Домусчиев, че е бандит, такъв е. Това не може да има никакъв спор. Въпросът е, че умее да прави пари, а Батков е един най - обикновен бай Ганьо от Смолянско.
Поведението на разградчани е типично като големите европейски отбори. Може би изглежда смешно имитирането, но за да станеш голям, трябва да започнеш някак. Не знам, на мен ми се иска догодина или след два сезона "Левски" да е на мястото на "Лудогорец". Работата е там, че при отбори като "Левски" и ЦСКА нещата исторически стават по логичен път. Днес парите влияят прекалено силно и последното отсъства.
Много повече ми харесва романтиката, тоест успехите от едно време, но такъв е футболът в последните години. То и преди се наливаха огромни пари, но това е абсурдно. Примери са "Сити", "Челси", "Пари Сен Жермен", разпадналия се отбор на "Анжи", "Монако" и т.н.
Парите са сила, но не са всичко. Не ми харесва, че е така, но действителността диктува събитията.
Това, което ми харесва в "Лудогорец", е, че са български отбор. Да, капиталисти са, а подобни хора са ми противни, но почти целият свят е такъв, а западните капиталисти са още по - противни от нашите. Именно затова се радвам на успеха на разградчани. След време обаче ще трябва да направят нещо повече за подрастващите, защото в един момент ще отминат успехите. Тогава ще е сложно за тях.
Последна промяна от daniel875 на 14 мар 2014 00:04, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 14 мар 2014 00:04

На мен ми хареса желанието в играчите на Лудогорец, просто класата е несъизмеримо по-ниска от тази на Валенсия. Също така, мисля, че Стоев допусна грешка, като не засили атаката на Гората, веднага след червеният картон и дуспата през първото полувреме. Днес се видя , че ако искат да направят пробив в ШЛ, ще трябва да се поохарчат много повече. Бюджет поне 5 пъти по-голям от сегашния иначе ще е едното влизане ..евентуално, а там ще трябва да се надяват на лек жребий, което няма как да стане..
Изображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 мар 2014 00:04

daniel875 написа:
onegavon написа:Не вие сте паднали ниско,че карате детето да пее нещо което не се пее преди такъв тип мачове.Киро е парвеню от крайните софийски квартали и вие покрай него си помислихте ,че сте хванали Господ за шлифера.Сега очаквам малко да дадете заден ход и да се кротнете.Оня вашия началник пак за ШЛ ми говори , а е март месец.Да не ви намразят съвсем останалите българи за другите малцинства не знам.

Много ми хареса коментара на Синьо сърце за този мач, а и като цяло идеите му. Има смисъл в това, което пише. Други потребители също говорят добри думи за "Лудогорец".
Виж, Домусчиев, че е бандит, такъв е. Това не може да има никакъв спор. Въпросът е, че умее да прави пари, а Батков е един най - обикновен бай Ганьо от Смолянско.
Поведението на разградчани е типично като големите европейски отбори. Може би изглежда смешно имитирането, но за да станеш голям, трябва да започнеш някак. Не знам, на мен ми се иска догодина или след два сезона "Левски" да е на мястото на "Лудогорец". Работата е там, че при отбори като "Левски" и ЦСКА нещата исторически стават по логичен път. Днес парите влияят прекалено силно и последното отсъства.
Много повече ми харесва романтиката, тоест успехите от едно време, но такъв е футболът в последните години. То и преди се наливаха огромни пари, но това е абсурдно. Примери са "Сити", "Челси", "Пари Сен Жермен", разпадналия се отбор на "Анжи", "Монако" и т.н.
Парите са сила, но не са всичко. Не ми харесва, че е така, но действителността диктува събитията.

За едно си прав - Киро е бандит ! Ако умееше да прави пари едва ли щеше да е почти ликвидирал БМФ ! Иначе с Лудогорец и справи много хубав ПР , но докога ли ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 14 мар 2014 00:04

Толкова ли не можете да разберете, че в Европа сме българи срещу чужденци :shock: ? Не ЦСКА, не Левски, не Литекс, не Лудогорец!!! Българи :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2014 00:04

Да, държиш сметка на хората. Този уж ироничен коментар е точно това.

kartago написа:Поне за нещо мога да съм благодарен на "Лудогорец" тази вечер! Че направи щастлива и "оргазмна" вечерта на хора като батманлевски, субзеро и много други! Тези българи днес ще заспят щастливи! Никак не е малко, само се сетете вие кого и кога сте направили някой щастлив?

Когато се научим у нас да бъдем българи, един с друг, тогава ще търсим и навън българска подкрепа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 мар 2014 00:06

Колега kartago,аз теб те уважавам . Няма да си позволя да те обидя .
Да,Лудогорец е български отбор.
Да,Лудогорец носи коефицент за България.
Но има неща,които не мога,а и не искам да забравя . Може да съм малоумен и злопаметен,но няма как да почувствам този отбор.
Не съм щастлив. Безразлично ми е.
Надявам се колегите от този форум да дръпнат леко ръчната. И дано Киро им помогне.
Лудогорец не е национална кауза.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 мар 2014 00:06

Защо не подкрепих Лудогорец?

Не можех да си позволя да спра еуфорията. Еуфорията на масово плонжиране в краката на един човек. Защото това ми даваше самочувствието на изправен и знаещ цената си човешки индивид.

Много важна уговорка: Преди да кажа следващите думи ще уточня, че всички - от старши треньора Стойчо Стоев на Лудогорец до домакина на отбора Мич, всички в спотно-техническия щаб са ми приятели, а член на екипа ми е, като брат. Поднасям силни аплаузи за момчетата от отбора за всичко, което направиха и им пожелавам с цялото си сърце успех с един гол повече в Испания, така че да продължат.

Това беше уговорката.

Оттук нататък няма как да очаквате моите симпатии. Не можете по няколко причини, като например:

1. В годината, в която бяха коронясани за шампиони, ръководителите на този клуб се държаха, като новоприпечелили мутри с бухалки;

2. Същите хора бяха част от една от най-тежките пародии в българския футбол. Играчите от Перник получиха изненадващо забавените си заплати за два месеца, клубът се представи на стадион "Мир и дружба" с детска формация срещу Лудогорец, а след това с общонационална подкрепа се изпъчи на ЦСКА. Не без съдействието и на вътрешни сили в ЦСКА, заради ... нека го кажат някой ден;

3. Същите хора си позволиха да извадят мутренска агресия във Враца, наричайки хората на този град селяни и текезесари в офицално обръщение на клуба, след като Ботев отказа да се наведе. А да наречеш Враца територия на селяния, е точно същото да твърдиш,че Разград е културен център. И всичко това нямаше нищо общо с отрудените хора на Лудогорието, а с парвнющината на няколко особи, които са лица и досега;

4. Същите хора се подсигуриха с мутри от Варна. Ние извадихме поименно със снимки биячите от последния мач, в който една разбойническа схема бе узаконена. И какво от това? Полицията се направи на бодната с тирбушон тапа. Кръвта стои. Дори не физически вече. Но стои. И споменът, и нискочелите изроди, за цялото купено предателство, за подготвения геноцид над ЦСКА;

5. Същите хора се подиграха с действителния архитект на този отбор. С младия и талантлив български треньор Ивайло Петев;

6. Човек от същата група хора вече е в Изпълкома на БФС и не се забави да ни посъветва как трябва да се учим от Лудогорец. Хайде ние да си четем "Аз съм българче" и да не си мешаме капите! Всеки със своята. Щото на Северозапад казваме в такива случаи - кога стана калайджия, кога ти почерня задника;

7. Не подкрепям, защото бе купена масово съвест;

8. Не подкрепям и не бих съветвал никой да се учи на поведение от феновете на този отбор. Ако съдим по последните им изяви от първия мач срещу Валенсия, то всичко е толкова нищожно. Зрителите на военния театър винаги са наясно с пиесата. Сигналите от трибуните в този мач издаваха по-скоро "спонтанен митинг". В събота, при по-празен стадион ще чуете защо твърдя това.

Мога да продължа още много, но всяко връщане в спомена ме мърси отново и отново. за разлика от плонжиращите с костюми, аз имам памет. Имам си и костюми. Но ги използвам по предназначение. Пазя се от калта. Същата, с която пръскат по мен и с която затлачиха мозъците на неочаквано много готови да проституират.

Съжалявам. Дори да съм единствен - този проект не ми харесва. Той не може да има моята и на моите приятели подкрепа.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 мар 2014 00:06

soccerav написа:Какво се занимавате с разни форумни герои тука?! Айде в дивия, после що им се подиграваме като отпадат от Иртиш и подобни. Лудогорец играе за България, а тук някакви капацитети седнали да четат лекции пред компютрите. Смешници. Когато направите това което направи Лудогорец тогава ще имате правото да обиждате. Айде майната ви, че ми тровите нервите! За мача няма много какво да се каже, Валенсия от 4-5 точни удара вкараха 3 гола, нашите сигурно поне 5 изкараха извън стадиона. Бахти как не могат да я уцелят тая врата не знам.. Сигурно Йовов ги е учил :mrgreen: Успех на реванша, макар че според мен е мисия невъзможна, но..футбол е, ще видим какво ще се случи. Дължа да отбележа, че малкото момиче което пееше беше невероятно! Много ме изкефи. Браво!

Лудогорец не е играе за България, а за пари.Лудогорец не е направил нищо кой знае какво даже една Славия има полуфинал в евротурнирите.Нещо много насериозно се взехте,като свитнат Киро Парахода големия патриот който преригистрира всички кораб на БМФ в Малта ще ви видим и проекта и каузата колко човека ще съберат на мачовете ви с Кубрат и Исперих.Забравихте откъде ви докараха на националния садион.

Апропо ,кадема на бития не може да бъде кадем за победилия го.Кадем е турцизъм хората от Разград ще ме разберат предполагам.Би трябвало да знаете турските суеверия.
Последна промяна от onegavon на 14 мар 2014 00:16, променено общо 2 пъти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 мар 2014 00:06

iliyan написа:
daniel875 написа:

За едно си прав - Киро е бандит ! Ако умееше да прави пари едва ли щеше да е почти ликвидирал БМФ ! Иначе с Лудогорец и справи много хубав ПР , но докога ли ;)

Някога с осем мача се стигаше до финал в евротурнирите, но какви бяха само?! Сега се играят безброй срещи, които са също трудни, но усложнението на евротурнирите е заради интереса на западните клубове. Преди имаше равнопоставеност и беше по - интересно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 14 мар 2014 00:08

daniel875 написа:

Това, което ми харесва в "Лудогорец", е, че са български отбор. Да, капиталисти са, а подобни хора са ми противни, но почти целият свят е такъв, а западните капиталисти са още по - противни от нашите. Именно затова се радвам на успеха на разградчани. След време обаче ще трябва да направят нещо повече за подрастващите, защото в един момент ще отминат успехите. Тогава ще е сложно за тях.

С този начин на работа и с много по-голям бюджет, могат да са постоянно на елиминации в ЛЕ, за ШЛ много трудно, най-много до групи
Изображение

Върни се в “Лудогорец”