onegavon написа:Не вие сте паднали ниско,че карате детето да пее нещо което не се пее преди такъв тип мачове.Киро е парвеню от крайните софийски квартали и вие покрай него си помислихте ,че сте хванали Господ за шлифера.Сега очаквам малко да дадете заден ход и да се кротнете.Оня вашия началник пак за ШЛ ми говори , а е март месец.Да не ви намразят съвсем останалите българи за другите малцинства не знам.
Много ми хареса коментара на Синьо сърце за този мач, а и като цяло идеите му. Има смисъл в това, което пише. Други потребители също говорят добри думи за "Лудогорец".
Виж, Домусчиев, че е бандит, такъв е. Това не може да има никакъв спор. Въпросът е, че умее да прави пари, а Батков е един най - обикновен бай Ганьо от Смолянско.
Поведението на разградчани е типично като големите европейски отбори. Може би изглежда смешно имитирането, но за да станеш голям, трябва да започнеш някак. Не знам, на мен ми се иска догодина или след два сезона "Левски" да е на мястото на "Лудогорец". Работата е там, че при отбори като "Левски" и ЦСКА нещата исторически стават по логичен път. Днес парите влияят прекалено силно и последното отсъства.
Много повече ми харесва романтиката, тоест успехите от едно време, но такъв е футболът в последните години. То и преди се наливаха огромни пари, но това е абсурдно. Примери са "Сити", "Челси", "Пари Сен Жермен", разпадналия се отбор на "Анжи", "Монако" и т.н.
Парите са сила, но не са всичко. Не ми харесва, че е така, но действителността диктува събитията.
Това, което ми харесва в "Лудогорец", е, че са български отбор. Да, капиталисти са, а подобни хора са ми противни, но почти целият свят е такъв, а западните капиталисти са още по - противни от нашите. Именно затова се радвам на успеха на разградчани. След време обаче ще трябва да направят нещо повече за подрастващите, защото в един момент ще отминат успехите. Тогава ще е сложно за тях.