Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот iliyan » 17 окт 2013 14:56

El Commandante написа:[offtopic]Ако имаше наказания за патологична глупост,теб отдавна да са те изхвърлили....[/offtopic]

[offtopic]Това , че ти не може да четеш между редовете си е твой проблем и не е нужно всички да разбират :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ясно ,че няма смисъл да се опитвам да отворя силно затворените очи ! И така както си ги затворил гледай само да не се шибнеш в някой стълб ;)
Или ти по бр. цицините определяш колко път има до вас :P[/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 окт 2013 16:34

tsonpen написа:Г-н Илианчо, май само ти си прав. Виждам, пак уреждаш спаринг. За да не си губиш ценното хейтърско време предлагам да дойдем всички, да се наредим в една редица и да ни заблъскаш от ляво на дясно.
Междувременно понаучи малко за масовата приватизация. Бонове, фондове и т.н.

[offtopic]Случайно имам бонове ;) А за фондовете когато е трябвало съм чел ! И едва ли само боновете на с-вото на Домуса са стигнали за завода ;)[/offtopic]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 окт 2013 17:02

iliyan написа:
tsonpen написа:Г-н Илианчо, май само ти си прав. Виждам, пак уреждаш спаринг. За да не си губиш ценното хейтърско време предлагам да дойдем всички, да се наредим в една редица и да ни заблъскаш от ляво на дясно.
Междувременно понаучи малко за масовата приватизация. Бонове, фондове и т.н.

[offtopic]Случайно имам бонове ;) А за фондовете когато е трябвало съм чел ! И едва ли само боновете на с-вото на Домуса са стигнали за завода ;)[/offtopic]

Тогава защо задаваш тъпи въпроси:
Откъде е имал Кирето парички за да купи з-д Балкан а ?!

По него време трябва да е бил вносител с позиции и с някакъв капитал. Теоретично нещата са възможни. Практически - те с брат му си знаят, както и много други от подобен калибър, някои от които, между другото, познавам лично (Домусчеви - не).
Ти какъв опит имаш в частния бизнес и в приватизацията? Колко успял си в живота, че наричаш един успял човек на малко име, умалително и подигравателно, все едно сте израстнали в една махала? Вярно е, че българите имаме огромен комплекс от преуспелите хора. Допълнително през комунизма ни убеждаваха, че богатите са лоши.
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 окт 2013 17:32

tsonpen написа:По него време трябва да е бил вносител с позиции и с някакъв капитал. Теоретично нещата са възможни. Практически - те с брат му си знаят, както и много други от подобен калибър, някои от които, между другото, познавам лично (Домусчеви - не).
Ти какъв опит имаш в частния бизнес и в приватизацията? Колко успял си в живота, че наричаш един успял човек на малко име, умалително и подигравателно, все едно сте израстнали в една махала? Вярно е, че българите имаме огромен комплекс от преуспелите хора. Допълнително през комунизма ни убеждаваха, че богатите са лоши.

Трябва да е бил не звучи хич достоверно ! А това колко съм успял теб не те засяга ! И последно бил или не е ?! И какво е внасял ?!
Или главно е изнасял с помощта на мама пари от з-д Балкан а ?!

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 окт 2013 19:27

Viv.Brooke написа:Е, личи си колко си успял с цялото това време за хейтване във форума на отбора ни + образователни лекции за това що е то Интернет и има ли почва у нас :) Пълен мишок си ти, величие за клавиатурата - Сър Илиян, потомъкът от Видин, с русенско образование, търсещ препитания в София, защото с неимуверните си знания в икономиката прогресиращият му нюх го доведе до това.

Ще се обиждаме ли :lol: :lol: :lol: Не съм като вас да си слагам титли които не съм заслужил ! Но за вас ще бъде Господи докато се научите на уважение !
Като гледам отново не се справяш с родният си език и не ми е проблем да ти предам няколко урока !
Относно интернет ;) Когато аз съм ползвал BBS и след това интернет ти не си знаел , че съществуват !
И няма проблем за всяка обида да те докладвам ! Търпелив съм ! Какви ли не и....и съм виждал по форумите !

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 окт 2013 19:54

tsonpen написа:Аз си реших проблема с напастта Илиян. Добавих го като враг. Сега на мястото на поста му виждам само този надпис:

Това мнение е публикувано от iliyan които е във списъка с врагове. Покажи мнението.

:)

[offtopic]Гениално :lol: :lol: :lol: Вземи сложи всички в врагове които пишат различно от теб ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2013 20:37

iliyan написа:
tsonpen написа:Аз си реших проблема с напастта Илиян. Добавих го като враг. Сега на мястото на поста му виждам само този надпис:

Това мнение е публикувано от iliyan които е във списъка с врагове. Покажи мнението.

:)

[offtopic]Гениално :lol: :lol: :lol: Вземи сложи всички в врагове които пишат различно от теб ;)[/offtopic]

Проблемът е, че ти не пишеш просто различно, поне в тази тема.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 17 окт 2013 20:44

iliyan написа:
Viv.Brooke написа:Е, личи си колко си успял с цялото това време за хейтване във форума на отбора ни + образователни лекции за това що е то Интернет и има ли почва у нас :) Пълен мишок си ти, величие за клавиатурата - Сър Илиян, потомъкът от Видин, с русенско образование, търсещ препитания в София, защото с неимуверните си знания в икономиката прогресиращият му нюх го доведе до това.

Ще се обиждаме ли :lol: :lol: :lol: Не съм като вас да си слагам титли които не съм заслужил ! Но за вас ще бъде Господи докато се научите на уважение !
Като гледам отново не се справяш с родният си език и не ми е проблем да ти предам няколко урока !
Относно интернет ;) Когато аз съм ползвал BBS и след това интернет ти не си знаел , че съществуват !
И няма проблем за всяка обида да те докладвам ! Търпелив съм ! Какви ли не и....и съм виждал по форумите !

Интересно как човек имащ претенции за познания по български език не знае какво означава пълен и кратък член! Явно програмата му за правопис не може да прави синтактичен разбор ;)!
Последна промяна от mozart на 17 окт 2013 22:57, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 17 окт 2013 20:55

iliyan написа:

Ооо, Господи (така си написал) обзалагам се, че в далечната 89 година само си чувал за Правец 16, докато някои други са програмирали на Pascal. И не ми говори за BBC защото най-вероятно ползваш десетки сайтове, които са ми минали през ръцете... Само в тази сфера не се опитвай, че ще издишаш всячески. Разбра ли, "Господи" ;)

Колкото до правописа - хайде първо ми инсталирай spell checker към днешна дата на android таблет (не за mozilla, т.к. е излишно тежък и неприветлив софтуер) и тогава ми говори. А и mozart ти го е написал, пълен и непълен член май ти убягват :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 окт 2013 23:51

Viv.Brooke написа:Ооо, Господи (така си написал) обзалагам се, че в далечната 89 година само си чувал за Правец 16, докато някои други са програмирали на Pascal. И не ми говори за BBC защото най-вероятно ползваш десетки сайтове, които са ми минали през ръцете... Само в тази сфера не се опитвай, че ще издишаш всячески. Разбра ли, "Господи" ;)

Колкото до правописа - хайде първо ми инсталирай spell checker към днешна дата на android таблет (не за mozilla, т.к. е излишно тежък и неприветлив софтуер) и тогава ми говори. А и mozart ти го е написал, пълен и непълен член май ти убягват :)

[offtopic]Не ми пречи да го напиша отново ! В тази година(1989) моето скромно аз беше на НАЦИОНАЛНА защита на реферат по ИНФОРМАТИКА !
И на такива като мен които се представиха добре(4 място) имаше и награда за която такива като теб дори не бяха чували - лагер-школа в завода в Правец в която да се учиш от най-добрите тогава в държавата ! Дерзай ! Дали не съм виждал Правец 16 :lol: :lol: :lol: Когато аз съм го виждал и работил на него ти само чул , че има такова нещо ! Продължавай да ДЕРЗАЕШ ! И се пише BBS , но откъде да го знае човек като теб - кликер ! Гърчи се от злоба :P[/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”