Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот vaskonti » 03 фев 2013 12:23

BRF написа:
tsonpen написа:
BRF написа:Вашият собственик беше казал,че има интерес към Спартак Плевен и Варна,ако не се лъжа :?

Беше казал, че е имал интерес, но вече няма. Дори и да купи някой от тези два клуба, това не е нарушение. Много се дразня от такива повърхностни опити за подливане на вода. УЕФА щяла да му разследва произхода на парите!!! Нека Домусчиев да се нареди на опашка, че нещо не се сещам за един собственик на клуб в България, който да е спестил от закуски за да си издържа клуба. Домусчиев поне има сериозен бизнес. А какви са провомощията на УЕФА за да разследва произход на капитал? Това е работа на съвсем други органи, но нека се придържаме към темата.
Кой беше казал, че ако се наложи да му присаждат мозък, ще иска да е от спортен журналист, защото е сигурно че не е бил използван ;)

Как да не е нарушение :? ?

Може и да се бъркам, но по документи собственик на Лудогорец е фирма, в която Домусчиев не фигурира и не участва.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 фев 2013 17:43

мим написа:
Ама значиии...слушате като говори Домусчиев, ама малко хора чуават какво казва... ;)
Искаше човекът да вземе отбори от долните групи с цел ОБИГРАВАНЕ НА МЛАДЕЖИТЕ ОТ ШКОЛАТА, никой не е казвал и твърдял, че ще вкарва тези отбори в А група първо и второ, състоянието на тези отбори, бази и още куп други неща са толкова зле, че маса пари трябват за да потръгнат нещата там както той би искал, а и до колкото знам, Домусчиев не е собственик на Лудогорец... на книга... ;) Глупостите, изписани от "авторитетните" жълтурковци, са повече от смешни...
[/quote]
Въобще не го слушам вашия собственик,който явно не ви е собственик :shock: !Зависи от ситуацията :lol: !

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 03 фев 2013 18:07

Въобще не го слушам вашия собственик,който явно не ви е собственик :shock: !Зависи от ситуацията :lol: ![/quote]

хе, че като не го слушаш, от какъв зор коментираш тогава...??? :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 фев 2013 18:20

мим написа:Въобще не го слушам вашия собственик,който явно не ви е собственик :shock: !Зависи от ситуацията :lol: !

хе, че като не го слушаш, от какъв зор коментираш тогава...??? :)[/quote]
Къде видя мой коментар за олигарха :? ?Постнах ви една статия и това е!Вие почнахте с коментарите,като накрая се оказа,че Домусчиев даже не бил собственик :shock: !Правилния въпрос е не защо аз коментирам ,а защо той се изказва като собственик като всъщност не е :? ! :lol:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Това е "професионализма" на Лудогорец

Мнениеот obi4am_pirin » 04 фев 2013 10:25

- Историята е дълга. Как­то споменах, мъките про­дължават вече 2 г. Всичко идва от това, че явно съм ненужен в този отбор, но не ме пускат да си тръгна. Искат някакви безбожни пари за мен. Няколко пъти предложих да се разделим професионално, по мъж­ки. Не подават въобще, държат да приберат нещо за мен. Ужасяваща ситуа­ция. Искат явно да ме отка­жат от футбола. Всичко за­почна малко след присти­гането ми в Лудогорец, когато отборът беше в „Б" група. Изиграх няколко мача, но бързо усетих, че не ме харесват. Големите мъки започнаха след влизането в „А" група. От от­бора бяха освободени над 10 човека. Мен ме остави­ха. Започнахме подготов­ка. В първите 3 контроли вкарах 6 гола. От този мо­мент изведнъж бях забра­вен. До началото на сезона не играх, както и през цяла­та есен след това. Дори не попадах в групата за мачо­вете. 6 месеца никакъв до­пир с футбол. Треньорът Ивайло Петев ми обясни, че не се връзвам с неговата схема, която била без изя­вен централен нападател. В същото време чета как те търсят такъв постоянно и накрая дори взеха Кабаселе. В началото на миналата година отново ми бе каза­но, че няма да се разчита на мен и няма да ходя на лагер с отбора. Не можело обаче да се разделим. Сложиха ми цена от 150 000 евро. На играч, който от поло­вин година не е бил на тере­на - безумие. Прибрах се вкъщи и тренирах сам. Пе­тев не ми вдигаше телефо­на. Реших тогава да отида на лагера в Сандански. Все пак трябва да се явявам на работа. Петев ми обяви, че не могат да ми намерят от­бор. След това дойде пър­вият голям шок за мен. Не ме допуснаха да вечерям с момчетата. Не ми дадоха стая или легло при някого. Стигна се до унижението да спя на пода при Мишо Александров и Миро Ива­нов, които ме приютиха. С всички в Лудогорец сме приятели. Момчетата ме трогнаха, като от вечерята ми донесоха храна. Сигурно се събраха чинии. След това ни прати­ха сДимо Атанасов да тре­нираме в Разград при минус 15 градуса и 40 см сняг. Да­доха ми някакъв екип на юноша. Аз съм 190 см и 90 кг. Изглеждах нелепо. Су­трин тичахме, а следобед ни пращаха да ритаме с юноши в зала с циментов под.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Това е "професионализма" на Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 04 фев 2013 10:32

obi4am_pirin,
явно имаш хубав ден ;) Но поне посочи източника и покажи, че това, което си написал е цитат! Уж говориш за професионализъм, а виж на какво ниво пишеш.
За да се вземе мнение по тази тема, трябва да се изслуша и другата страна. Едно е ясно - ако един футболист изказва подобно мнение за Лудогорец, то той няма място в отбора.
А кой е прав от гледна точка на правото, трябва да реши съда и само това има значение за спора.
Но е можело да е по-лошо за футболиста. Представете си, че в Разград снегът е бил един метър, а температурите още по-ниски. Лудогорец щеше да е още по-виновен ;)
За мен остава загатка и как един футболист няма финанси да си позволи хотел и храна, когато отиде някъде, където не е предвидено да бъде...
[center]Изображение[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 фев 2013 10:36

tsonpen написа:obi4am_pirin,
явно имаш хубав ден ;) Но поне посочи източника и покажи, че това, което си написал е цитат! Уж говориш за професионализъм, а виж на какво ниво пишеш.
За да се вземе мнение по тази тема, трябва да се изслуша и другата страна. Едно е ясно - ако един футболист изказва подобно мнение за Лудогорец, то той няма място в отбора.
А кой е прав от гледна точка на правото, трябва да реши съда и само това има значение за спора.
Но е можело да е по-лошо за футболиста. Представете си, че в Разград снегът е бил един метър, а температурите още по-ниски. Лудогорец щеше да е още по-виновен ;)
За мен остава загатка и как един футболист няма финанси да си позволи хотел и храна, когато отиде някъде, където не е предвидено да бъде...

Ти или си глупав, или се правиш на такъв, или си на заплата в Лудогорец. Антонов е футболист на Лудогорец и има договор с клуба, където ясно е посочено - кой плаща за лагери, за транспорт. Това, че Петев просто е решил да му разгони фамилията, е друга тема. Жалко, че Петев от много си ходения в чужбина, от многото си "специализации" в големи клубове не е научил нищо хубаво...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 фев 2013 10:49

Още в заглавието има граматическа грешка, но е нормално все пак, виждаме кой пуска темата. Останалото инфо е от Новспорт, интервю с Миро Антонов.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 04 фев 2013 10:58

Интервю на Зоран Златковски от преди време.

[offtopic]
Бивш играч на Лудогорец пред БЛИЦ: Петев е селянин, постоянно заплашва!
Бившият футболист на Лудогорец Зоран Златковски нападна чрез БЛИЦ треньора на новака в "А" група Ивайло Петев. Македонецът с български паспорт разкри за скандални неща, случващи се в клуба от Разград. У нас 24-годишният Златковски е играл още в Пирин, Локо (Пд), Славия и Вихрен.

- Здравей, Зоран, къде те откриваме?
- Вече играя в Иран. Подписах за 2 години с Малаван, в неделя дебютирах. Влязох в края срещу Рах Ахан, завършихме 0:0. Мачът се игра пред 15 000 души. Преди дни пък гостувахме на Персполис пред 50 хиляди. Тогава обаче не играх.

- Съжаляваш ли, че се раздели с Лудогорец, сега можеше да играеш в "А" група?
- Изобщо не съжалявам. По-добре е, че се махнах от този отбор.

- Обиден ли си на някого в Разград?
- Да, на Ивайло Петев съм обиден. След второто равенство срещу Доростол той обвиняваше всичко живо, само и само да се спаси на поста. Както се казва: Даваше гъза на жена си, само той да си спаси кожата! Влизаше в съблекалнята в следващите 2-3 мача и никой не го поглеждаше в очите. Усети се и започна да пита какво става. Никой не му говореше. Два дни преди мача със Спартак (Пловдив) в Разград Петев ме извика при него в съблекалнята на треньорите и започна да ми обяснява, че съм част от ядрото на отбора. И почна да ме пита какво става и кой говори срещу него. Казах му да не ме замесва в неговите интриги, и че не е улучил човека, който да му снася нещата от съблекалнята. Каза ми да си помисля добре, защото по този начин все едно съм срещу него. Казах му, че нямам нищо против него, но просто не съм интригант. Нервира се и каза, че друг можел да му докладва, щом аз не съм навит. Тогава разбрах, че Петев си служи със селски номера. После изобщо не сме си говорили. След последния мач, бихме Брестник с 1:0, казах на ръководството на Лудогорец, че ако той остане треньор, аз няма да започна подготовка с отбора. Така и стана. Казаха ми, че ще му дадат шанс да води тима и да се докаже. Всички са заблудени. Все едно да чакаш от умрял писмо. Вижте, че сега не пуска да играят Димо Атанасов, Мирослав Антонов и Мирослав Иванов. Те не са по-лоши от новите футболисти, но просто не му играят по свирката и заради това си патят. Искал е да му снасят информация за случващото се в съблекалнята, а те са направили същото като мен и са му отказали.

- След като отказа на Петев да му снасяш информация от съблекалнята, заплаши ли те по някакъв начин?
- Няма как да ме заплаши, никакъв не е. Лошото е, че за второто равенство в Силистра срещу Доростол (0:0) обяви, че няма вина за издънката. Хвърли я върху мен, Димо Атанасов, Мартин Дечев, Атанас Дреновички, Радослав Анев и Мирослав Антонов. В съблекалнята си е*a майката. Изреди ни имената пред всички и каза, че не сме се били раздали на 100%, стана страшно. Как така той все не е виновен? А, и да знаете, че води тренировките, четейки ги от листче. Преди всяко заниманието Георги Дерменджиев му записва какво да прави. На полувремето в Силистра Петев влезе в съблекалнята и не знаеше какво да ни говори. Всички очаквахме да даде указания, а той каза следното: "Айде малко да живнем. Тия са ку*венски отбор. Да ги е*а и умрелите мишоци! Кажете си нещо и излизайте. Трябва да бием, Кирил (б.р. - има предвид собственикът Кирил Домусчиев) е на стадиона". Излезе от съблекалнята и ние 10 минути стоим и се гледаме.

- Явно колективът в Лудогорец не е чак толкова добър?
- Той изчезна още през април. Повечето от футболистите не го гледахме в очите като влезеше преди тренировка. Той се усети и един ден като се появи и вика: "Какво има? Защо не ме гледате?". И започна с неговото селско възпитание. Заплашваше ни и каза, че Кирил Домусчиев му вярва и че той коли и беси. Всички щял да ни изгони, постоянно заплашва. Ако трябвало, нов отбор щял да направи, ще ни махне всички, но той ще остане. След този скандал в никой от нас нямаше настроение за игра, дори и за тренировки. То и резултатите бяха наяве. Записахме 4 равни и 1 загуба след въпросния разговор.

- Как си обясняваш поведението на Петев?
- Нямам обяснение, не е нормално, постъпва като селянин. Навсякъде обяснява, че колективът в Лудогорец е добър и всички са сплотени, но всъщност не е така. Половината играчи не си говорят един с друг. Бразилците Шоко и Марселиньо са скарани. Петев влиза в съблекалнята и започва да обяснява, че бил дошъл в този умрял град, защото искал да постигне нещо. Казваше: "Иначе питайте ме кога ще стъпя тук. Тези умреляци, диваци, тук са забравени от Господ, селяни. Кой може да ги понася, нека си псуват!". И като свърши мача отива при тях и започва да им се мазни. Пред тях казва, че Лудогорец има уникална публика.

- Само на Петев ли си обиден или и на ръководството?
- Не, хората от ръководството са на топ ниво. С тях нямах никакви проблеми, всичко е много точно, не ми дължат пари. От финансова гледна точка нещата в Лудогорец са перфектни за България. Тук в Иран обаче съм много по-добре. Представете си за какво става дума.

- Какво ще пожелаеш на Лудогорец?
- Пожелавам на ръководството на клуба много здраве и успешна работа. На футболистите - успех и дано се справят някак си, защото знам, че с този специалист е почти невъзможно да се работи. Но ще го изтърпят още малко. Лудогорец има топ футболисти за българското първенство. И на кмета, както наричат Петев на село, му желая успех. Нека се задържи в Разград, защото след това няма кой да го вземе. В Любимец са свидетели и потърпевши. А и няма да забравя държанието на Петев с колегите му. Много пъти бях свидетел как някой треньор идва да го поздрави, говорят си нещо, уж всичко е точно, а човекът като си тръгне Петев започва да го псува. Чувал съм го как говори за колегите си - "Я си е*и майката, мишка умряла!". Същото прави и с хората в Разград. Държанието му е безумно.

- Знаем, че имаш връзка с българка. Тя ще идва ли при теб в Иран?
- Много съм щастлив с Ивка. Заедно сме вече няколко години, дори се сгодихме. Предложих й на 9 юли. След около седмица я очаквам да дойде при мен.
[/offtopic]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 04 фев 2013 16:05

Голяяям отбор а ? И това ще е най-силният отбор ужас срам

Върни се в “Лудогорец”