Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Ми добър гол отбелязоха ама ..... След смяната са насраха . НЯма треньор добър, нападател и трябва някои нов човек в отбора изглежа че им тряба смяна .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Тони Здравков е една голяма кръгла 0
Вместо да пусне Кешеру на мястото на слабия Шверчок и на контри да затвори мача на 0:2, той реши да забърка тъп бетон.

За пръв път от осем години, нямах възможност да гледам мач на Лудогорец, те пък за малко да изненадат тотално /не че не им е ген де
/, но липсата на интрига в групата си е причина за занижения интерес - нямаме навика да се борим за третото място !

висша математика:31 ≠ 4 

С този треньор пътят на Лудогорец е само един-надолу.
hd29 написа:С този треньор пътят на Лудогорец е само един-надолу.
така е, но въпроса е с каква скорост ще се движите....до зимата
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
Абе сухия не е толкова зле, ама си е за малки отбори или средняци (говоря за България). И в Левски като беше се наака до ушите в стил Вили Вуцов.
Впрочем какво стана с оня арменец Ераносян ? За мен си беше сносен треньор ама след наказанието му за наркотици нещо изпадна в дън земя...
А помните че 2004г. направи Локо Пловдив шампион след дълги години и като цяло налагаше атрактивен и нападателен стил на игра, нещо което липсва на Лудогорец от началото на сезона, понеже започнаха с прагматика Аутуори, който наложи един стил от който още не могат да се отучат. 

Впрочем какво стана с оня арменец Ераносян ? За мен си беше сносен треньор ама след наказанието му за наркотици нещо изпадна в дън земя...

SilentKiller написа:Абе сухия не е толкова зле, ама си е за малки отбори или средняци (говоря за България). И в Левски като беше се наака до ушите в стил Вили Вуцов.![]()
Впрочем какво стана с оня арменец Ераносян ? За мен си беше сносен треньор ама след наказанието му за наркотици нещо изпадна в дън земя...А помните че 2004г. направи Локо Пловдив шампион след дълги години и като цяло налагаше атрактивен и нападателен стил на игра, нещо което липсва на Лудогорец от началото на сезона, понеже започнаха с прагматика Аутуори, който наложи един стил от който още не могат да се отучат.
Ако трябва да бъдем по-конкретни, Локото ги направи шампион Георги Илиев

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Стилът на Ераносян ми допада това ми е мисълта. Без значение дали Георги Илиев е бутнал рамо за титлата, арменецът беше изградил много силен състав и колектив, Локото тогава играеше много красив и атрактивен футбол и вкарваха много голове - тогава изгря и Камбуров и стана голмайстор на А група 2003/2004 и мисля че и следващия сезон - Ераносян го направи головата машина, която познаваме. 

SilentKiller написа:Стилът на Ераносян ми допада това ми е мисълта. Без значение дали Георги Илиев е бутнал рамо за титлата, арменецът беше изградил много силен състав и колектив, Локото тогава играеше много красив и атрактивен футбол и вкарваха много голове - тогава изгря и Камбуров и стана голмайстор на А група 2003/2004 и мисля че и следващия сезон - Ераносян го направи головата машина, която познаваме.
Георги Илиев не е бутнал рамо!Той ги направи шампион!