Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Домусчиев: ,,Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и ЛЕВСКИ,,

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 13:16

Old_death написа:Ще резюмирам разбраното от думите ти . С две думи искаш да кажеш , че съм прав , ама не съм прав и истината е само в твоите думи . Да се спори с такъв като теб е излишно , и аз се отказвам да си хабя времето с безнадежни каузи . Лично аз ще ходя на мачовете на ЦСКА , когато не съм на работа , а в работно време ще ги слушам по радиото . Няма да дам и една стотинка в джоба на гелосания комплексар и отборчето му !

Няма как да ме убедиш в нещо, което не си доказал. Никой не спори за фенската маса на Левски и ЦСКА. Но едно е фенска маса, друго е гледаемост по телевизията. Според мен българското първенство се радва на добра гледаемост и особено факта, че се дават основно мачовете на Левски, ЦСКА и Лудогорец изравнява 3-те отбора по гледаемост. още повече, че мачовете са в различни дни и часове.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 13:17

pampi написа:
bobo_13 написа:Питам те най-нагло и нахално за втори път: Кой от мачовете ще има по голяма гледаемост Левски-Марек или Лудогорец-Марек? Не ми философствай, защото и философията е наука, а не е разтягане на локуми...

Според мен и двата мача, даже малко повече клоня към Лудогорец-Марек, защото се очаква повечето левскари да са на стадиона, а не да го гледат по телевизията

Да не говори, че след като се оформи 1-вата 6-ца всички мачове ще се радват на добър интерес. А тук вече си фантазирайте заради кой отбор ще се гледа даден мач.

Да се надяваме, че Левски ще остане във 2-рата шестица, че и там да има гледаемост ;)

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 18 фев 2015 13:28

Kris_men2000 написа:
pupesh написа:Преди три години телевизионните права са продадени за 1.4 млн , а сега за 5.5 млн. Причината е дразнителя Лудогорец! Това е истината!

Блажени са вярващите.Причината била Лудогорец.Е здраво ме разсмя човече.Какъв дразнител е този селски отбор.ПРИЧИНАТА Е БИЗНЕСА НА ДОМУСА.А ЗА НЕГО НАЙ-ВАЖНОТО СА ПАРИТЕ,РАЗБРА ЛИ ПАРИТЕ.ТА ПРИЧИНАТА СА МАНГИЗИТЕ И НИЩО ДРУГО.

И така да е, твоят отбор сега взема 3 пъти повече пари, отколкото преди три години, когато ги нямаше Домусчиев и Лудогорец. И ако за вас ПАРИТЕ НЕ СА НАЙ-ВАЖНОТО, защо тогава драпате за по-голям пай?
фен на еднодневката

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2015 13:30

bobo_13 написа:
pampi написа:
bobo_13 написа:Питам те най-нагло и нахално за втори път: Кой от мачовете ще има по голяма гледаемост Левски-Марек или Лудогорец-Марек? Не ми философствай, защото и философията е наука, а не е разтягане на локуми...

Според мен и двата мача, даже малко повече клоня към Лудогорец-Марек, защото се очаква повечето левскари да са на стадиона, а не да го гледат по телевизията

Да не говори, че след като се оформи 1-вата 6-ца всички мачове ще се радват на добър интерес. А тук вече си фантазирайте заради кой отбор ще се гледа даден мач.

Ко?Не!
...защото се очаква повечето левскари да са на стадиона, а не да го гледат по телевизията...
Писах по-горе, че ти куца логиката...Ако Герена в тоя си вид може да побере 20 000 души, а "повечето левскари" означава повече от половината, според теб левскарите в България са 35-40 хиляди... :shock:
Спирам и аз да търся здрава мисъл в теб и те оставям да се рееш в розовите Кирчови облаци с Кирчовата орлица... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 13:58

pampi написа:
...защото се очаква повечето левскари да са на стадиона, а не да го гледат по телевизията...
Писах по-горе, че ти куца логиката...Ако Герена в тоя си вид може да побере 20 000 души, а "повечето левскари" означава повече от половината, според теб левскарите в България са 35-40 хиляди... :shock:
Спирам и аз да търся здрава мисъл в теб и те оставям да се рееш в розовите Кирчови облаци с Кирчовата орлица... 8-)

Влизаме в една тема без край. Стотици хиляди били левскарите а на стадиона 3 000, на юбилея 35 000(със малките деца и жените), оня ден в Армеец - 10 000. ЦСКА - същата работа. Никога няма да се разбере точната бройка, без някакви официални дани. Дано Диема покажат след 1 месец някакви първоначални данни за гледаемостта.
Ето сега левскарите имат идеална възможност да покажат колко са. Батков продава акциите. Ако са 1 милион да съберат по 30 лв и да го купят този отбор. Ако са 300 000 по 100 лв и пей сърце. Няко повече, друг по -малко.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 18 фев 2015 14:30

http://www.***.eu/news203514.html#comments
Аз намерих,ей това :roll: Не го отваря оттук обаче. Иначе може да напишете гледаемост на мачовете от А група сезон 2013/14 и излиза инфо: Дербито Левски-ЦСКА беше гледано от над 1 000 000 /един милион зрители/,или 39 процента от общата зрителска аудитория в този час. В същия кръг се играе и друго дерби : Лудогорец-Литекс гледано от........ 7 процента от зрителската аудитория!!! Четете бре хора,имате Интернет иначе ще станете като СТАНКО,който подобно на поповете Ви казва да не гледате ,какво прави а да слушате какво Ви говори :roll: Ама СТА-АНКО ,както сам призна е стар,много стар и му е позволено :roll: Или пък човечеца може да има предвид : STAR,SUPER STAR :lol:
Членестоногите са примитивни създания

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 18 фев 2015 14:48

forever bluet написа:http://www.***.eu/news203514.html#comments
Аз намерих,ей това :roll: Не го отваря оттук обаче. Иначе може да напишете гледаемост на мачовете от А група сезон 2013/14 и излиза инфо: Дербито Левски-ЦСКА беше гледано от над 1 000 000 /един милион зрители/,или 39 процента от общата зрителска аудитория в този час. В същия кръг се играе и друго дерби : Лудогорец-Литекс гледано от........ 7 процента от зрителската аудитория!!! Четете бре хора,имате Интернет иначе ще станете като СТАНКО,който подобно на поповете Ви казва да не гледате ,какво прави а да слушате какво Ви говори :roll: Ама СТА-АНКО ,както сам призна е стар,много стар и му е позволено :roll: Или пък човечеца може да има предвид : STAR,SUPER STAR :lol:

А представяш ли си, ако двата мача се играеха по едно и също време? Да си правят изводите Станко и Бобо(тъй и не разбрах, на кой е фен, на Етър, Самоводене, Разград или Шумен).

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 фев 2015 15:13

d.milanov написа:...Бобо(тъй и не разбрах, на кой е фен, на Етър, Самоводене, Разград или Шумен).

И той не знае...
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 18 фев 2015 15:46

d.milanov написа:
forever bluet написа:http://www.***.eu/news203514.html#comments

А представяш ли си, ако двата мача се играеха по едно и също време? Да си правят изводите Станко и Бобо(тъй и не разбрах, на кой е фен, на Етър, Самоводене, Разград или Шумен).

Ами направете си отделно шопско първенство,играй те си 100 пъти помежду си,събирайте всеки път по 1 милион зрители,не виждам за какво ви са другите отбори.Те и без това за шопските журналисти други отбори ,освен двата подпирани комунистически отбра, няма.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 фев 2015 16:18

bobo_13 написа:
suni написа:Тоз убавец яко се е ,,филмирал,,! Лудогорец е най-гледан на Балканите, а Моооциии е извънземен ! :?

Защо да се е филмирал? Това показва пийпъл и телеметрията. Това показва статистиката на телевизията излъчваща първенството.

защото по рейтингите на Нова тв Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и „Левски

Надали показва, че мач Левски - Хасково е по-малко гледан от Лудогорец - Хасково. Сега, ако сравняваш Лудогорец - ЦСКА с Марек - Левски и по това да твърдиш, че мачът на Лудогорец е бил по-гледан от този на Левски, да. Ама това е жалка демагогия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Лудогорец”