Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот snakebite » 13 мар 2014 23:51

Резили....

Лион - Пилзен 4:1
Тотнъм - Бенфика 1:3
Севиля - Бетис 0:2 (последни в Испания)

Резил е да отпаднеш от 6-тия в Казахстан и отпадащия от Словенската лига Мура !
Резултат 0:3 не е резил, срещу отбор от първенство световния и европейски шампион..
Както се вижда има подобни на нашия резултат...(Тотнъм)...
Доставихме малко радост на хейтърите и ще заспят щастливи, откога го чакаха този момент ;)
Последна промяна от snakebite на 13 мар 2014 23:53, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 13 мар 2014 23:52

Само не мога да разбера Бетис кво търси 20ти в това пусто Испанско след като пердаши без проблеми като гост 7ия :mrgreen:
Затова не трябва да се гледа само кой на кво място е в първенството и къде а и мотивацията му в турнира Валенсия не са 3 пъти по - силни от Лацио но бяха може би 3но по - мотивирани ;)
Последна промяна от runnersa на 13 мар 2014 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 мар 2014 23:53

kartago написа:
1982 написа:
kartago написа: Тези българи днес ще заспят щастливи! Никак не е малко, само се сетете вие кого и кога сте направили някой щастлив?

Ти вика ли българи-юнаци на Безяк, Мантула, Моци и другите български герои ???

Не е твоя работа на кого виках и какво,

Не е и твоя работа да ни държиш сметка за кой клубен отбор да бъдем, но го правиш, нали ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 мар 2014 23:53

snakebite написа:Резили....

Лион - Пилзен 4:1
Тотнъм - Бенфика 1:3
Севиля - Бетис 0:2 (последни в Испания)

Резил е да отпаднеш от 6-тия в Казахстан и отпадащия от Словенската лига Мура !
Резултат 0:3 не е резил, срещу отбор от първенство световния и ервопейски шампион..
Както се вижда има подобни на нашия резултат...(Тотнъм),

Нека да подчертаем,че АНГЛИЙСКИЯ Тотнъм има само 4ма англичани в състава си. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 мар 2014 23:54

1982 написа:
kartago написа:
1982 написа:
kartago написа: Тези българи днес ще заспят щастливи! Никак не е малко, само се сетете вие кого и кога сте направили някой щастлив?

Не е твоя работа на кого виках и какво,

Не е и твоя работа да ни държиш сметка за кой клубен отбор да бъдем, но го правиш, нали ??!

Къде, кога и по какъв начин го правя? На кого държа сметка? Това, че ти се смея на акъла, не значи, че ти държа сметка, теб и така Господ те е наказал, защо аз трябва да ти държа сметка?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 мар 2014 23:55

avg написа:
ЛУДОГОРЕЦ СА КЛАСА!!! АЗ СЪМ НА 22 ГОДИНИ И ЧЕТЕЙКИ ХЕЙТЪРСКИТЕ КОМЕНТАРИ МИ ИДВААТ ДВЕ НЕЩА НА УМ:

1. ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ХЕЙТЪРИ СА НА ВЪЗРЪСТ ПОД 15 ГОДИНИ
2. ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ХЕЙТЪРИ СА НА ВЪЗРАСТ НАД 15 ГОДИНИ И ИМАТ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ В ЖИВОТА, ИЗКАРВАТ ЦЯЛ ДЕН В ИНТЕРНЕТ ЗА ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ НАДЯВАЙКИ СЕ, ЧЕ ДРАЗНАТ ХОРАТА ПО ТОЗИ НАЧИН!

КАТО ВЗЕМА ПОД ВНИМАНИЕ ДВАТА ВИДА КЪМ КОИТО ПРИСПАДАТ ТЕЗИ ХЕЙТЪРИ НЕ МОГА ДА ИМ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ, ТЪЙ КАТО БИ БИЛО СМЕШНО ДА ПАДНА НА ТОВА НИСКО НИВО И ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ПИШЛЕГАРИ!

А ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН ФЕН, КАКЪВТО МОГА ДА КАЖА, ЧЕ СЪМ И АЗ, СЕ РАДВА НА УСПЕХИТЕ НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОР В ЕВРОПА - В ТОЗИ СЛУЧАЙ ЛУДОГОРЕЦ, НАПРАВИХА НИ СВИДЕТЕЛИ НА ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН В ЛИГА ЕВРОПА, НАЙ-ХУБАВОТО Е, ЧЕ УЧАСТИЕТО ИМ НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО И ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА ОЩЕ ЕДИН КЛАСЕН МАЧ В ИСПАНИЯ, ПЪК КАКВОТО СТАНЕ, ВКАРАХМЕ 3 НА ЛАЦИО ЗАЩО ДА НЕ ГО НАПРАВИМ И ТАМ? ОТ ГОДИНИ НЕ СЕ ЧУСТВАХ ТАКА ЩАСТЛИВ ДА ГЛЕДАМ ЛИГА ЕВРОПА С БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ОСМИФИНАЛ. СПЕЧЕЛИХА ЛУДОГОРЕЦ СЪРЦАТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!! БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА

Големите букви са неопровержима истина! :lol: По-голям шрифт не можа ли да намериш?? И още един въпрос-аз на теб не ти ли казах,че потребители с
"две" мнения никой не ги взима на сериозно??! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 13 мар 2014 23:56

Какво се занимавате с разни форумни герои тука?! Айде в дивия, после що им се подиграваме като отпадат от Иртиш и подобни. Лудогорец играе за България, а тук някакви капацитети седнали да четат лекции пред компютрите. Смешници. Когато направите това което направи Лудогорец тогава ще имате правото да обиждате. Айде майната ви, че ми тровите нервите! За мача няма много какво да се каже, Валенсия от 4-5 точни удара вкараха 3 гола, нашите сигурно поне 5 изкараха извън стадиона. Бахти как не могат да я уцелят тая врата не знам.. Сигурно Йовов ги е учил :mrgreen: Успех на реванша, макар че според мен е мисия невъзможна, но..футбол е, ще видим какво ще се случи. Дължа да отбележа, че малкото момиче което пееше беше невероятно! Много ме изкефи. Браво!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 мар 2014 23:57

kartago написа:
Къде, кога и по какъв начин го правя? На кого държа сметка?

Държиш сметка на хората защо се радвали на победата на един клубен отбор над друг.

Съжалявам, но аз, като фен на ЦСКА, помня какДомусчиев плащаше на Миньор да им лягат с децата на Лудогорец, а на нас да ни скачат на кръв.
Помня как БФС скандално промени регламента на Б група насред сезона, за да може изкуственото му тимче да влезе в А група.

И още много, много мръсни нещица.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 мар 2014 23:59

1982 написа:
kartago написа:
Къде, кога и по какъв начин го правя? На кого държа сметка?

Държиш сметка на хората защо се радвали на победата на един клубен отбор над друг.

Съжалявам, но аз, като фен на ЦСКА, помня какДомусчиев плащаше на Миньор да им лягат с децата на Лудогорец, а на нас да ни скачат на кръв.
Помня как БФС скандално промени регламента на Б група насред сезона, за да може изкуственото му тимче да влезе в А група.

И още много, много мръсни нещица.

На кого държа сметка и как?....Пишеш нещо, аргументирай се, иначе е само бла-бла.....казах си мнението, от това, което виждам и чета тука!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 мар 2014 23:59

kartago написа:
1982 написа:

Не е твоя работа на кого виках и какво, (да не започвам аз да изреждам имена, че са много).....за себе си знам само, че навсякъде отбора се пише: "Лудогорец" - България......, както и коефициента, точки, не са за Безяк, Мантула и Моци, а ............ах каква изненада са за България!

От няколко години коефицента е такъв какъвто сам си го направиш ,националния е с много малък дял.Това е клубен футбол и толкоз .Всеки нормален фен си вика за неговия клуб.Тия които ходят да викат като калинки за други клубове под предлог ,че са патриоти нещо не са съвсем наред.Защото в клубовете играят хора от много националности и този аргумент не върви.

По наше време имаше един термин " бояджии" ето това бях тези на стадиона.

Върни се в “Лудогорец”