ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dhddhd
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Мнениеот dhddhd » 18 юли 2013 11:10

Parmalat написа:Най-ми стана гадно за феновете на Лудогорец които бяха на стадион.Тези хора дадоха не малко пари за да гледат Лудогорец,а Петев и отбора се подиграха с тях.

Бях на мача. Имаше фенове дошли и от съседни държави, пътували часове дотук. Не срещнахме никакви проблеми, дори при напускането се смесвахме с местните и се разменяха шалчета. На стадиона се продаваше и бира, не знам дали е така на други места, това ми е първото пътуване в Европа.

Беше невероятен кеф при нашия гол. Мисля, че това ще ни остане...
Айде сега 1000 км наобратно...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 юли 2013 11:13

От цялата идиотщина която сътвориха играчите и Петев има и нещо положително.На реванша няма да играете затворено и да пазите резултат.Аз друго не мога разбера как може тренера ви да повтаря едни и същи грешки в решаващи мачове.И най големия лаик вижда че силата на Лудогорец е когато владее играта,а не да се отбранява
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 18 юли 2013 11:16

W84me написа:
percival написа:Разбирам неутралните фенове и тия на Ботевъ и ЦСКА да се базикат ,ама "лилавите" на базата на какво го правят ,не знам ! Та те са най-големите ЕВРОИДИОТИ ,вече дори са ЕВРОАЗИАТСКИ идиоти !

Еле пък розовите (N3) да се базикат е най-разбираемото, прав си! :mrgreen:

............................................................................................................

Нека N3 спрат да коментират тази година европейските мачове на другите български отбори. Много тъпо се получава от тяхна страна!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 юли 2013 11:21

Да, той Петев точно такава игра моделира, с много владеене на топката, да се пазят и да стоят отзад не са го отработвали явно. А когато резултатът е добър, се опитват точно това да правят и, естествено, не се получава напълно. Ама като не си вярват, че са отбор, който да владее инициативата и да пробва да мачка, така става.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юли 2013 11:29

85 мин.- чувам коментатора да казва нещо от рода на:ето сега сигналите на Петев към отбора да се приберат назад :o !
Не можех да повярвам!На всички ни е ясно,че футбола е и психика.
1.Вкарват гол при натиск от страна на Слован!Гола е с голяма доза късмет и майсторство на Златински разбира се!
2.Дузпа две минути след гола,която не се реализира!
3.Червен картон!
Всичко беше на страната на Лудогорец,един нарисуван мач!Не оспорвам качествата на Петев,а и не ми е работа,но с този треньор много трудно ще пробиете в Европа!Вече трети мач от три ви го докавза!Страх и това е!
Препоръчвам на тези от вас ,които имат досег до отбора,ако въобще има такива,да разговаряте с треньора и футболистите!Да ги надъхате да играят докрай!Да му кажете на Петев да не ги връща назад,ако е благоприятен резултата!Вашият отбор може да задържа топката,особенно срещу отбори като Слован!
Ако погледнем от друга страна-много добър турнирен резултат!Шансовете са големи,ако не сте страхливи и не направите отново същата грешка!Успех!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 18 юли 2013 11:32

BRF написа:85 мин.- чувам коментатора да казва нещо от рода на:ето сега сигналите на Петев към отбора да се приберат назад :o !
Не можех да повярвам!На всички ни е ясно,че футбола е и психика.
1.Вкарват гол при натиск от страна на Слован!Гола е с голяма доза късмет и майсторство на Златински разбира се!
2.Дузпа две минути след гола,която не се реализира!
3.Червен картон!
Всичко беше на страната на Лудогорец,един нарисуван мач!Не оспорвам качествата на Петев,а и не ми е работа,но с този треньор много трудно ще пробиете в Европа!Вече трети мач от три ви го докавза!Страх и това е!
Препоръчвам на тези от вас ,които имат досег до отбора,ако въобще има такива,да разговаряте с треньора и футболистите!Да ги надъхате да играят докрай!Да му кажете на Петев да не ги връща назад,ако е благоприятен резултата!Вашият отбор може да задържа топката,особенно срещу отбори като Слован!
Ако погледнем от друга страна-много добър турнирен резултат!Шансовете са големи,ако не сте страхливи и не направите отново същата грешка!Успех!

Не три а четири важни мача Петев загуи от страх... Не забравяйте мача за титлата с Левски... Класически Петевски мач ;)!
Петев вън!
Аз съм от Микре Юнайтед

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 юли 2013 11:50

Лудогорец изпусна нарисувана победа или поне равен във Братислава. Не, че този резултат не е добър, защото на реванша трябва само един гол. Смятам, че българския отбор е по-класен и трябва да продължи. Стане ли обратното сами ще са си виновни и ще докажат за пореден път, че не ставаме за Лигата. Затова Петев и играчите много да се стягат и в Разград да бият поне с два гола.

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 18 юли 2013 11:52

Спокойно, нищо фатално не е станало, тук трябва победа и отстраняване на този съперник, видя се, че българите сме по-добрия отбор, дано продължим напред, успех на другите представители днес в Лига Европа, дано колкото се може повече български отбори да продължим напред! България !!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 18 юли 2013 11:53

Петев трябва да му бият шута с двеста на това надменно треньорче, за нищо не става а се смята за голямата работа покрай парите на Домусчиев, ама от високо се пада по-болезнено .. за да имат някакъв шанс в реванша, трябва да излязат с коренно различна нагласа, не с тоя селски манталитет с който играят :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 18 юли 2013 11:59

Batkoto написа:Петев трябва да му бият шута с двеста на това надменно треньорче, за нищо не става а се смята за голямата работа покрай парите на Домусчиев, ама от високо се пада по-болезнено .. за да имат някакъв шанс в реванша, трябва да излязат с коренно различна нагласа, не с тоя селски манталитет с който играят :idea:

Манталитетът не е селски, а български! От години нашите отбори като вкарат гол и мислят, че мачът е свършил! Примери колкото искаш! Този сезон само Ботев показа различен от типичния български манталитет! Успех днес и на Берое, и на Ботев!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”