Parmalat написа:suvzero срам ме е че си от Черноморец.Отивай при софийските сини приятелки и сменяй отбора.iliyan и той се появи.Я да ви питам ако сегашните Черноморец и ЦСКА играят срещу Валенсия какъв ще е резултата?Ще ви отговора 5+ гола за испанците и неразбиращи погледи от футболистите на нашите отбори.
И преди да се подигравате тази Валенсия победи и Барселона преди 1 месец и на тях им вкара 3 гола при гостуване и 2 греди удари.Бюджетът на Валенсия е 120 милиона евро,а на Лудогорец 5 милиона евро.Варгас който игра цял мач е избран за най-добър играч в купата на Судамерикана с Универсидад де Чили,което е втория най-силен турнир в Южна Америка след Копа Либертадорес и е еквивалент на Лига Европа.3-ма младежки национали на Испания европейски шампиони следени от още по-големи отбори от Валенсия и така нататък.Каквото и да напишете ще е смешно.Защото Лудогорец не отпадна от Иртиш или Мура,а а от отбор от актуалния световен и европейски шампион-Испания.
Яяяяяяя,Пармалата полудя....
И на мен не ми харесва,че си от Лудогорец,ама нищо не казвам. Сини приятелки нямам. Неприятни са ми почти колкото зелените такива.
Да си видял някъде да напиша,че Валенсия са слаб отбор и всеки друг щеше да ги бие. ??? Питаш за Черноморец...Ще ти кажа. Щяхме да паднем с много повече от 3. И....??? '
Валенсия си е класа. Спор няма. Лудогорец не са и резултата е ясен.
Не разбрах кое не ти хареса !!!