Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Мнениеот BRF » 28 ное 2014 12:17

Във футбола,а и във живота-истината никога не е една,защото има няколко гледни точки.Пример с този мач!Изигра ли сте страхотен мач с ГРАНДА Ливърпул!Защо пък те са ГРАНД,а ЦСКА не е!Или и двата са ГРАНДОВЕ заради историята си или не са!Просто така е устроен света,явно да се възхваляват собствените успехи и да се принизяват чуждите.Казвам света,защото цял живот съм живял в България(макар и на доста места)и това е моя мироглед.
Който може да се зарадва на мачовете на Лудогорец,да го прави.Който не може,да не го прави.Предполагам,че има и доволни и недоволни фенове на отбора от Разград.Който иска да ги оплюва също да го прави.Няма как всички да сме на едно мнение!Забелязах две неща в темата на тоя мач.Повечето хора ви поздравихме е едното,а другото е че доста от вас нападнаха ЦСКА и Левски след мача,в смисъл "Видяхте ли как се прави".Всички сме прави от своята си гледна точка,просто е важно да няма обиди!
Не знам поради каква причина го написах това :lol: ,просто ми дойде отвътре!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 28 ное 2014 15:51

BRF написа:Във футбола,а и във живота-истината никога не е една,защото има няколко гледни точки.Пример с този мач!Изигра ли сте страхотен мач с ГРАНДА Ливърпул!Защо пък те са ГРАНД,а ЦСКА не е!Или и двата са ГРАНДОВЕ заради историята си или не са!Просто така е устроен света,явно да се възхваляват собствените успехи и да се принизяват чуждите.Казвам света,защото цял живот съм живял в България(макар и на доста места)и това е моя мироглед.
Който може да се зарадва на мачовете на Лудогорец,да го прави.Който не може,да не го прави.Предполагам,че има и доволни и недоволни фенове на отбора от Разград.Който иска да ги оплюва също да го прави.Няма как всички да сме на едно мнение!Забелязах две неща в темата на тоя мач.Повечето хора ви поздравихме е едното,а другото е че доста от вас нападнаха ЦСКА и Левски след мача,в смисъл "Видяхте ли как се прави".Всички сме прави от своята си гледна точка,просто е важно да няма обиди!

Съгласен. Има обаче едно особено отстояване на някои от червените фенове, относно успехите на ЦСКА. Те ги приемат като свои, лични успехи, успехи само и единствено на ЦСКА. Аз ги приемам обаче като български успехи, както и успехите в момента на Лудогорец, както и на Левски и всички други БЪЛГАРСКИ отбори. Всички те са част от българските спортни успехи и не трябва да се приемат основно като клубни, защото в чужбина ги възприемат като успех на дадена нация.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 ное 2014 17:05

k20dan4o написа:
BRF написа:Във футбола,а и във живота-истината никога не е една,защото има няколко гледни точки.Пример с този мач!Изигра ли сте страхотен мач с ГРАНДА Ливърпул!Защо пък те са ГРАНД,а ЦСКА не е!Или и двата са ГРАНДОВЕ заради историята си или не са!Просто така е устроен света,явно да се възхваляват собствените успехи и да се принизяват чуждите.Казвам света,защото цял живот съм живял в България(макар и на доста места)и това е моя мироглед.

Съгласен. Има обаче едно особено отстояване на някои от червените фенове, относно успехите на ЦСКА. Те ги приемат като свои, лични успехи, успехи само и единствено на ЦСКА. Аз ги приемам обаче като български успехи, както и успехите в момента на Лудогорец, както и на Левски и всички други БЪЛГАРСКИ отбори. Всички те са част от българските спортни успехи и не трябва да се приемат основно като клубни, защото в чужбина ги възприемат като успех на дадена нация.

Аз също ги приемам като мои успехи,все пак това е моя отбор!Ако фенове и на други отбори приемат победите на ЦСКА като техни,няма проблем.Аз не приемам победите на Левски,Лудоторец,Литекс,Локо Сф...........като мои.Даже винаги съм срещу колегите от Подуене!Не съм съгласен с тебе-успехите и неуспехите са си точно клубни!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 ное 2014 17:46

k20dan4o написа:

Вие наистина ли не правите разлика между клубен и национален отбор?
Или да пишеме 10те титли от КЕЩ на Реал Мадрид за Барса, за да станат те най-титулувания отбор, защото на мен така ми се иска?!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 30 ное 2014 09:44

bastuna2003 написа:Вие наистина ли не правите разлика между клубен и национален отбор?
Или да пишеме 10те титли от КЕЩ на Реал Мадрид за Барса, за да станат те най-титулувания отбор, защото на мен така ми се иска?!

Нека попитам така, знаеш ли клубните принадлежности на Янко Русев, Таня Богомилова,Николай Антонов,Петър Попангелов, Ивет Лалова....или при тях вече не се гледа от кой клуб са?!?!?
висша математика:314 :idea:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 ное 2014 10:42

Това не са ли индивидулни спортисти? Много умен въпрос!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 ное 2014 16:22

ELFen написа:
bastuna2003 написа:Вие наистина ли не правите разлика между клубен и национален отбор?

Нека попитам така, знаеш ли клубните принадлежности на Янко Русев, Таня Богомилова,Николай Антонов,Петър Попангелов, Ивет Лалова....или при тях вече не се гледа от кой клуб са?!?!?

Каква е връзката!?Примерно Янко Русев(да речем,хващам го произволно) е от Левски(давам пример).Като е международен турнир за национални отбори съм за него,когато участва в българското първенство съм срещу него ;) !?!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 30 ное 2014 18:51

drvasko98 написа:Това не са ли индивидулни спортисти? Много умен въпрос!

...ми въпроса си е достатъчно умен, ама явно не е за теб ;)... говорим за клубни пристрастия ,а не дали е индивидуален или отборен спорт, а клубен...КЛУБЕН....клубен ....не знам някой да не се е радвал на постиженията на подобни спортисти, без дори да се интересува от кой клуб са :!:
висша математика:314 :idea:

Върни се в “Лудогорец”