СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- atanas7510
- Контакти:
Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев
Поклон за тези 20 годишни момчета който общо в мача бяха към 7 . За играта и себераздаването реално играха много по добре от отбора на Мъри миналата година.А това българските съдий да се надупват на силните на деня не е новост, няма нищо мъжко да подкрепяш силния и нищо смело просто курвата си е ***** пази си хляба и следващият наряд и надница.По смело е да покажеш мускул на силният но това бг съдийте не го умеят треперят да не се разсърди Киро гела, че туко виж останали без парички от наряди. Да са живи и здрави но щом един път си се надупил ти вечно ще си такъв, да ще имаш наряди но не и уважение и успех някъде извън България. А за Алекс горе главата ние сме зад Вас една загуба може да значи нещо само за феновете на Лудогорец не и за Нас.Защото лесно е да си зад отбор който печели но не и зад такъв който губи. При първите загуби и липса на титли всички пишман ще се разбягат като пилци и ще станат пак от Цска или Левски защото побеждават.
volf написа:Ходих на мача!
От Разград имаше около 1000 души или 1/30 от населението му, а от Пловдив имаше около 6000 души или 1/70 от населението.
Чудя им се на тези фенове от Разград защо бъхтат този път до Бургас за този безсмислен мач, след като им предстоят толкова по-значими и интересни срещи!!!
Дали червеният картон е бил справедлив или не, не мога да твърдя, но това принуди Лудогорци да търсят победата, а замисълът като че не беше такъв!
Не трябваше да бъде показан този картон, в такава безобидна ситуация и в такъв мач без заряд.
Иначе, че Разградският е по класният отбор си личеше по всичко, даже някак си витаеше във въздуха над Бургас - дишаш и усещаш, че Лудогорец са тук!
Треньорът на Ботев е палячо!
Все съм си мислел че Тити е номер 1 в тази професия (палячо), но този го заби в земята. Стоях достатъчно близо за да чувам тирадите му, да набладавам танцът на лудостта и специалните обръщения към публиката зад скамейката му. Кълна се че в думите му нямаше никакъв смисъл, нито пък можех да си направя някаква асоциация с футбол или съдийство!!!
Интересното е че и от ръководството на Пловдивчани се чувстваха доста неловко в тези моменти!
Странно! - Дори не мога да опиша някои от тях, защото нямаха логическа зависимост помежду им.
Мина и замина..........., а в Бургас скоро футбол от такова ниво, макар и без значение скоро няма да се играе......
Жалко...!!!
Трябва да призная че не съм изчел много от мненията, но и няма смисъл - аз бях там и видях!
Допускам, че обичайните отново са обозначили величината на непреодолимия си комплекс от шампиона?
Много им здраве - около Лудогорец те още дълги години ще имат мотив да се обозначават.
Бахти поредната глупост.

Ти даже дишаш Лудогорец.

Мога да се съглася само в частта за Вили и за това,че Лудогорец са по-класния отбор.
Всичко друго е написано все едно от журналист на който Киро се е скарал.

Ако приемем,че си от Бургас,което ме съмнява,не виждам причина да подкрепяш чужденците на Лудогорец,вместо младите българи от Ботев.
Не харесвам Ботев,но налагането на българи в отборите е правилния начин за развитие. Друг е въпроса,каква е причината за това,именно в Ботев.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Феновете на Лудогорец тотални изтрещяха! Не сте спечелили никакъв требъл! Суперкупата не се брои като трофей който влиза в требъл.
Alexx написа:Феновете на Лудогорец тотални изтрещяха! Не сте спечелили никакъв требъл! Суперкупата не се брои като трофей който влиза в требъл.
Суперкупата няма никаква стойност , всеки го знае
Нямам нищо против успеха на "Лудогорец", но според мен сезонът за този отбор в Лигата ще приключи със "Стяуа". Видно е, че разградчани не надграждат, а стоят на едно място. Освобождаването на Стоев и Вълчинов беше грешка и с времето нещата ще си проличат.
Неслучайно част от запалянковците тук говориха за Стойчо Анчелоти. Мисля, че приликата е огромна.
"Ботев" определено е по - слабият отбор, но снощното представяне, особено през първото полувреме, беше приятна изненада. Значи може.
Нека не сравняваме като играчи снощните съперници! Просто е смешно. Едните бяха само с юношите и разчитаха на надъхване, а другите с многото пари.
Хубавата страна на собствените кадри е, че винаги играят надъхано. Лошото е, че са малко по - арогантни, отколкото трябва, но това произтича от факта, че имат самочувствието, че играят в любимия си клуб.
Неслучайно част от запалянковците тук говориха за Стойчо Анчелоти. Мисля, че приликата е огромна.
"Ботев" определено е по - слабият отбор, но снощното представяне, особено през първото полувреме, беше приятна изненада. Значи може.
Нека не сравняваме като играчи снощните съперници! Просто е смешно. Едните бяха само с юношите и разчитаха на надъхване, а другите с многото пари.
Хубавата страна на собствените кадри е, че винаги играят надъхано. Лошото е, че са малко по - арогантни, отколкото трябва, но това произтича от факта, че имат самочувствието, че играят в любимия си клуб.
Последна промяна от daniel875 на 14 авг 2014 09:31, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Да започнем отначало... това клубче никой не го знаеше до 2011 година.. изведнъж хвърчат от В група до А за като самолет.. и какво става.. първа титла УНИКАЛЕН КЪСМЕТ и корупция / всеки мач им се даваха един тон дузпи, играеха им с юноши противниковите отбори и т.н./... втора титла.. подуяне направиха равен и тия пак станаха шампион в последния кръг.... третата титла - поръчково съдийство, замесени в тото афери, всеки мач им е съмнителетен... супер купата от вчера / подарък по-случай участието в 3-ти кръг на ШЛ специално от най-големия съдийски боклук в България които има зад гърба си една камара мачове със съмнения за манипулация и корупция
четвъртата им титла ще бъде върха на айсберга -- всичко в едно - тото, мафия, корупция, манипулация, поръчкови палячовци със свирки като вчерашния... всичко се връща.. но при вас ще бъде много, много болезнено всичко 

- ZinedineZidane
- Контакти:
Благодаря на момчетата за духа и себераздаването! До 20-та минута имахме повече положения от целия финал за купата, а като цяло играхме футбол и през първото полувреме бяхме минимум равностойни на Лудогорец. Дори и с човек по-малко, Ботев не изпадна в глуха защита, а използваше възможностите си за атака. Това си пожелах преди мача, това видях (даже повече) и не мога да не съм доволен.
Съдии не ми се коментират. Само едно ще кажа. Заради всичко, което видях в последните няколко месеца, Лудогорец от приятен за мен отбор се превърна в неприятен (да кажем), което снощи се потвърди в пълна сила.
Поздравявам Хамза за мъжкото поведение и затова, че имаше достойнството да дойде да ни поздрави накрая. А що се отнася до дразнителчето моци, най-добри пожелания за майка му.
Съдии не ми се коментират. Само едно ще кажа. Заради всичко, което видях в последните няколко месеца, Лудогорец от приятен за мен отбор се превърна в неприятен (да кажем), което снощи се потвърди в пълна сила.
Поздравявам Хамза за мъжкото поведение и затова, че имаше достойнството да дойде да ни поздрави накрая. А що се отнася до дразнителчето моци, най-добри пожелания за майка му.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Teo написа:Да започнем отначало... това клубче никой не го знаеше до 2011 година.. изведнъж хвърчат от В група до А за като самолет.. и какво става.. първа титла УНИКАЛЕН КЪСМЕТ и корупция / всеки мач им се даваха един тон дузпи, играеха им с юноши противниковите отбори и т.н./... втора титла.. подуяне направиха равен и тия пак станаха шампион в последния кръг.... третата титла - поръчково съдийство, замесени в тото афери, всеки мач им е съмнителетен... супер купата от вчера / подарък по-случай участието в 3-ти кръг на ШЛ специално от най-големия съдийски боклук в България които има зад гърба си една камара мачове със съмнения за манипулация и корупциячетвъртата им титла ще бъде върха на айсберга -- всичко в едно - тото, мафия, корупция, манипулация, поръчкови палячовци със свирки като вчерашния... всичко се връща.. но при вас ще бъде много, много болезнено всичко
И трите им титли са напълно заслужени. В годината, когато сами се издънихме със "Славия", заслужавахме титлата точно толкова, колкото вие през 1984 година. Нямаше да е честно, още повече след големия срам срещу "Берое" преди това.
По - добре, че останахме с празни ръце. С онези играчи и треньор не биваше да се печелят трофеи.
Какво пречи "Лудогорец" на ЦСКА? През този сезон титлата ще е "червена". Убеден съм, дори и да загубите в събота. Кой ще ви конкурира? Вие нямате европейски мачове, а сте в челото. Програмата ви е добра, играчи имате за нашето първенство. Треньорът ви не струва в Европа, но като Бай Ганьо се справя отлично. Тогава какъв е проблемът?
Кажи нещо за БАТЕ! Защо всяка година е шампион на Беларус този отбор? Не е ли странно? А "Динамо" Загреб? А "Олимпиакос"? А "Партизан", без последния сезон нали? "Дебрецен"?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Teo написа:Да започнем отначало... това клубче никой не го знаеше до 2011 година.. изведнъж хвърчат от В група до А за като самолет.. и какво става.. първа титла УНИКАЛЕН КЪСМЕТ и корупция / всеки мач им се даваха един тон дузпи, играеха им с юноши противниковите отбори и т.н./... втора титла.. подуяне направиха равен и тия пак станаха шампион в последния кръг.... третата титла - поръчково съдийство, замесени в тото афери, всеки мач им е съмнителетен... супер купата от вчера / подарък по-случай участието в 3-ти кръг на ШЛ специално от най-големия съдийски боклук в България които има зад гърба си една камара мачове със съмнения за манипулация и корупциячетвъртата им титла ще бъде върха на айсберга -- всичко в едно - тото, мафия, корупция, манипулация, поръчкови палячовци със свирки като вчерашния... всичко се връща.. но при вас ще бъде много, много болезнено всичко
И трите им титли са напълно заслужени. В годината, когато сами се издънихме със "Славия", заслужавахме титлата точно толкова, колкото вие през 1984 година. Нямаше да е честно, още повече след големия срам срещу "Берое" преди това.
По - добре, че останахме с празни ръце. С онези играчи и треньор не биваше да се печелят трофеи.
Какво пречи "Лудогорец" на ЦСКА? През този сезон титлата ще е "червена". Убеден съм, дори и да загубите в събота. Кой ще ви конкурира? Вие нямате европейски мачове, а сте в челото. Програмата ви е добра, играчи имате за нашето първенство. Треньорът ви не струва в Европа, но като Бай Ганьо се справя отлично. Тогава какъв е проблемът?
Когато се изправим срещу тоя съдийски отбор искам да се свири това което е на терена, а не задкулисните игри на един кръг поръчкови палячовци със свирки.. първенството е дълго.. така, че за титли може да се говори едва когато почнат мачовете от плейофите

-
- Контакти:
daniel875 написа:Teo написа:Да започнем отначало... това клубче никой не го знаеше до 2011 година.. изведнъж хвърчат от В група до А за като самолет.. и какво става.. първа титла УНИКАЛЕН КЪСМЕТ и корупция / всеки мач им се даваха един тон дузпи, играеха им с юноши противниковите отбори и т.н./... втора титла.. подуяне направиха равен и тия пак станаха шампион в последния кръг.... третата титла - поръчково съдийство, замесени в тото афери, всеки мач им е съмнителетен... супер купата от вчера / подарък по-случай участието в 3-ти кръг на ШЛ специално от най-големия съдийски боклук в България които има зад гърба си една камара мачове със съмнения за манипулация и корупциячетвъртата им титла ще бъде върха на айсберга -- всичко в едно - тото, мафия, корупция, манипулация, поръчкови палячовци със свирки като вчерашния... всичко се връща.. но при вас ще бъде много, много болезнено всичко
Така е, но след последния мач паднахте в очите на много фенове на Ботев. Така не се прави. Титлите сами по себе си нищо не значат в България, а това печелене "чрез други начини" е характерно за едни, които ги мрази цяла България. Ако за 3 години история успеете да го постигнете същото, за какво да говорим повече? Аз примерно с години няма да ви ходя на мачове от евротурнирите. Просто ме погнусихте вчера.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .