Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT
Пич това вашето не е футбол, а някякво шоу .Детски хор,орли,зоопарк и т.н.Кич и парвенющина от най-долна проба.Сега като преживееме " националната катастрофа", викам да се върнем към нормалността.
Казаха по новините на Нова,че някои от феновете напуснали преди края на мача....
Сигурно е нямало кетъринг след мача.
Сигурно е нямало кетъринг след мача.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.
blue_wind написа:Когато някой е против Лудогорец бил комплексиран, а единствените комплексари бяха в зелено.Извинявам се за острия тон,но не можеш да разиграваш спектакли все едно сте на финал ,то не бяха песни, орли и т.н. и същевремено да обвинявате други в комплекси. Покажете ми един отбор в тази фаза на турнира който да започва така мача.
Пожелавам Ви наистина да се превърнете във фактор в Европа,но засега си оставате един малък отбор,който изживя своята приказка!
е,ЗАЩО ДА СА КОМПЛЕКСИРАНИ направиха хората шоу и създадоха настроение ,ей големи сте дебили и профани и защо си против Лудогорец хайде отговори,ей тая фенщина ви трови сърцата и не можете да видите наистина човешкото и стойностното,аз съм левскар и не смятам че трябва така да се говори и пише против Лудогорец в момента ,кой е комплексара ти или аз.Да си гледаме нашия отбор че като сме цъфнали и завързали ,да не мислим толкова за Лудогорец те в момента са на гребена на вълната и никой не може да им я отнеме с дребни заяждания.
Последна промяна от grasiani на 13 мар 2014 23:42, променено общо 1 път.
avg написа:ЛУДОГОРЕЦ СА КЛАСА!!! АЗ СЪМ НА 22 ГОДИНИ И ЧЕТЕЙКИ ХЕЙТЪРСКИТЕ КОМЕНТАРИ МИ ИДВААТ ДВЕ НЕЩА НА УМ:
1. ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ХЕЙТЪРИ СА НА ВЪЗРЪСТ ПОД 15 ГОДИНИ
2. ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ХЕЙТЪРИ СА НА ВЪЗРАСТ НАД 15 ГОДИНИ И ИМАТ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ В ЖИВОТА, ИЗКАРВАТ ЦЯЛ ДЕН В ИНТЕРНЕТ ЗА ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ НАДЯВАЙКИ СЕ, ЧЕ ДРАЗНАТ ХОРАТА ПО ТОЗИ НАЧИН!
КАТО ВЗЕМА ПОД ВНИМАНИЕ ДВАТА ВИДА КЪМ КОИТО ПРИСПАДАТ ТЕЗИ ХЕЙТЪРИ НЕ МОГА ДА ИМ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ, ТЪЙ КАТО БИ БИЛО СМЕШНО ДА ПАДНА НА ТОВА НИСКО НИВО И ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ПИШЛЕГАРИ!
А ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН ФЕН, КАКЪВТО МОГА ДА КАЖА, ЧЕ СЪМ И АЗ, СЕ РАДВА НА УСПЕХИТЕ НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОР В ЕВРОПА - В ТОЗИ СЛУЧАЙ ЛУДОГОРЕЦ, НАПРАВИХА НИ СВИДЕТЕЛИ НА ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН В ЛИГА ЕВРОПА, НАЙ-ХУБАВОТО Е, ЧЕ УЧАСТИЕТО ИМ НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО И ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА ОЩЕ ЕДИН КЛАСЕН МАЧ В ИСПАНИЯ, ПЪК КАКВОТО СТАНЕ, ВКАРАХМЕ 3 НА ЛАЦИО ЗАЩО ДА НЕ ГО НАПРАВИМ И ТАМ? ОТ ГОДИНИ НЕ СЕ ЧУСТВАХ ТАКА ЩАСТЛИВ ДА ГЛЕДАМ ЛИГА ЕВРОПА С БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ОСМИФИНАЛ. СПЕЧЕЛИХА ЛУДОГОРЕЦ СЪРЦАТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!! БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА
Какво си се развикал из форума !!! Я се успокой малко !!! Като гледам ти имаш сериозни проблеми щом си се развикал като див селендур на мегдана !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
milka написа:Смело мога да кажа ,че Лудогорец ги изпусна , изпусна момента когато получиха дузпа и след това веднага гредата на Мисиджана , тогава беше шанса да обърнат мача и не се знае какво щеше да се случи , но във футбола винаги има голуемо АКО да му ебем майката и късмет .
Все пак достойно представяне няма спор , заслужават уважение .
И тази вечер обаче не мина без Говеждите коментари от Герена които хвърляха чували лайна , дебили да ти е кеф да ги пребиеш лайнарите долни , наркомани .
Ега титла не видат 100г. още .
Да му еб*ш ама без него Лудогорец да бяха отпаднали още от Партизан така или иначе Валенсия щеше да се класира тука не е до късмет тука е до класа! С Базел нали обърнаха мача... и после кво?

Поне за нещо мога да съм благодарен на "Лудогорец" тази вечер! Че направи щастлива и "оргазмна" вечерта на хора като батманлевски, субзеро и много други! Тези българи днес ще заспят щастливи! Никак не е малко, само се сетете вие кого и кога сте направили някой щастлив?
onegavon написа:Пич това вашето не е футбол, а някякво шоу .Детски хор,орли,зоопарк и т.н.Кич и парвенющина от най-долна проба.Сега като преживееме " националната катастрофа", викам да се върнем към нормалността.
Когато едно дете пее химна да каваш че е кич, просто не знам...
Толкова ли ниско сте паднали...

Левски и в частност Макриев би жигосал средняка Валенсия с хеттрик поне.
Надявам се всички са видели какво загуби българският футбол,когато Левски изпусна титлата миналия сезон.
Лудогорец ни покри със срам срещу една Валенсия клатеща се на 9 тото място,далеч от златните си години,когато играеше с Байерн на финала на ШЛ 2001 година..

Надявам се всички са видели какво загуби българският футбол,когато Левски изпусна титлата миналия сезон.
Лудогорец ни покри със срам срещу една Валенсия клатеща се на 9 тото място,далеч от златните си години,когато играеше с Байерн на финала на ШЛ 2001 година..

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
Дано видим в скоро време стадионът пак пълен. В нашето първенство ултрасите станаха повече от обикновените фенове, а престъпниците станаха компетентни собственици и резултатите са на лице. Пък плюещите срещу хората отишли на стадиона, вероятно са от онези фенове, които се чувстват най-добре на полупразен стадион, където са господари и могат да си чупят седалки, да си мятат димки и да си спретнат едно трето полувреме или са най-обикновени хейтъри с душевен оргазъм от нечий чужд провал.
MAЙOPA написа:Левски и в частност Макриев би жигосал средняка Валенсия с хеттрик поне.![]()
Викаш отпадането от Иртиш е по-престижно от това да отпаднеш от Валенсия?

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]