Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 23:16

bigfish написа:Извинявайте, не познавам достатъчно добре футболистите на Лудогорец визуално, ще може ли да ми помогнете - това ли е въпросния Бурзорг с разбитата уста? И ако да може ли да ми обясните къде са следите от нанесеното му малтретиране? Явно лекарите в болниците в Стара Загора са корифеи. Само за 24 часа са отстранили всякакви следи от разбитата му муцуна.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Дори и само шамар да са му пернали през устата, това е укоримо и трябва да бъде наказуемо. Неуместна е каквато и да е защита за подобни прояви. Феновете ви нямат работа на тренировката на Лудогорец, дори и само ако дразнят футболистите. Има едни неща, дето се казват гостоприемство, благородство, възпитание.
Дори и случката да е преувеличена, това не е оправдание за хулиганите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 ное 2013 23:20

tsonpen написа:Дори и случката да е преувеличена

Да си дойдем на думата. Това ми беше важно да ви докажа. Случката въобще не смятам да я защитавам и обявявам за уместна - напротив - безумна е и не е в полза на никой. Колкото до закачките - няма как да ги избегнеш във футбола - винаги ги е имало и ще ги има. И един ваш фен на първия мач се уби да псува и обижда в края на полувремето Андонов (при онова прословуто падане в продължението на първата част), това е част от играта. Това, което не е част от играта е търсенето на саморазправа и мятането на пиратки по когото и да е - това е чисто и просто едно - тъпотия. Но преувеличаването на тези случки прави тези хора герои в техните очи - а това също е безумие.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 ное 2013 23:23

bigfish написа:

Да си дойдем на думата. Това ми беше важно да ви докажа. Случката въобще не смятам да я защитавам и обявявам за уместна - напротив - безумна е и не е в полза на никой. Колкото до закачките - няма как да ги избегнеш във футбола - винаги ги е имало и ще ги има. И един ваш фен на първия мач се уби да псува и обижда в края на полувремето Андонов (при онова прословуто падане в продължението на първата част), това е част от играта. Това, което не е част от играта е търсенето на саморазправа и мятането на пиратки по когото и да е - това е чисто и просто едно - тъпотия. Но преувеличаването на тези случки прави тези хора герои в техните очи - а това също е безумие.

А това,което пък мен ме интересува е,ако има бити фенове от футболисти,трябва ли да има наказани футболисти ??
И дали е нормално професионален футболист да показва тестиси и средни пръсти ??? Или квот там е показвал. Ако е показвал. :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 ное 2013 00:23

subzero написа:А това,което пък мен ме интересува е,ако има бити фенове от футболисти,трябва ли да има наказани футболисти ??
И дали е нормално професионален футболист да показва тестиси и средни пръсти ??? Или квот там е показвал. Ако е показвал. :mrgreen:

Не звучи интересно новина: "Футболисти на Лудогорец и фенове на Берое са се спречкали преди тренировката на шампионите. Феновете са предизвикали сблъсъка, след като футболистите започнали да ги ритат, самозванците избягали." По-интересно е да се лъже за приети в болници, счупени муцуни. Заглавия се правят, медиите се пълнят. Истината - кучетата я яли. А да, и да очерним един човек, нищо че той е легенда като футболист донесъл ни един от най-великите футболни мигове за родна България въобще, заедно със своите съотборници. Иначе си спомняме 20 години от 17 ноември 1993, нали?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 ное 2013 08:25

bigfish написа:
subzero написа:А това,което пък мен ме интересува е,ако има бити фенове от футболисти,трябва ли да има наказани футболисти ??

Не звучи интересно новина: "Футболисти на Лудогорец и фенове на Берое са се спречкали преди тренировката на шампионите. Феновете са предизвикали сблъсъка, след като футболистите започнали да ги ритат, самозванците избягали." По-интересно е да се лъже за приети в болници, счупени муцуни. Заглавия се правят, медиите се пълнят. Истината - кучетата я яли. А да, и да очерним един човек, нищо че той е легенда като футболист донесъл ни един от най-великите футболни мигове за родна България въобще, заедно със своите съотборници. Иначе си спомняме 20 години от 17 ноември 1993, нали?

Изключително интелигентно мнение.
Трябва да призная,че не харесвам Берое,но все пак не може така да се пускат фишеци.
А и винаги бих застанал срещу Лудогорец. :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 ное 2013 09:51

bigfish написа:

За всеки нормален човек е безумие това, което са направили феновете на Берое. Изписахте фермани да търсите смекчаващи вината обстоятелства. Някой си бил написал, че има футболист в болница, а той само получил медицинска помощ от лекарския щаб на Лудогорец. Някой си казал, че дру от Лудогорец бил в болница, а той имал само обгорял от бомбичка крак. Друг бил написал, че треньор на Лудогорец бил бит с полицейска палка, а той всъщност я бил отнел от нападателите си и ги подгонил с нея. И не били просто бити футболистите на Лудогорец, те си позволили, видите ли, да отговорят на нападателите. А е трябвало да се оставят да ги набият и сега тука пишещите фенове на Берое щяха да ги обявят за светци. Да, ама не. Щяха да кажат, че нашите много подозрително са се оставили да бъдат бити. Скрийте се някъде! Нагли сте след всичко, което се случи.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 ное 2013 10:47

Аз съм виждал обгорен от бомбичка крак (едно наше момче пострада на финала за Купата) и знам много добре как изглежда. Нищо общо с drama queens от Разград.

tsonpen написа:Нагли сте след всичко, което се случи.

Наглите сте вие, но всичко в живота се връща.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 ное 2013 14:23

След лъжата, че масажиста бил бит, която сам той отрече, сега продължават да излизат лъжи и клевети, този път на Петричев и ръководството на Лудогорец: http://www.blitz.bg/sport/article/203887

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 19 ное 2013 14:54

bigfish написа:След лъжата, че масажиста бил бит, която сам той отрече, сега продължават да излизат лъжи и клевети, този път на Петричев и ръководството на Лудогорец: http://www.blitz.bg/sport/article/203887

Не се и учудвам, на линка, който се постнал. По същия начин нищо не знаеха и за инцидента с автобуса на Локо Пд, нали? У дома и стените помагат, но в случая е мечешка услуга, следващия път може и по-лошо да е, тогава как ще се обяснявате, но вие в това сте царе.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 19 ное 2013 15:01

nedko написа:
bigfish написа:След лъжата, че масажиста бил бит, която сам той отрече, сега продължават да излизат лъжи и клевети, този път на Петричев и ръководството на Лудогорец: http://www.blitz.bg/sport/article/203887

Не се и учудвам, на линка, който се постнал. По същия начин нищо не знаеха и за инцидента с автобуса на Локо Пд, нали? У дома и стените помагат, но в случая е мечешка услуга, следващия път може и по-лошо да е, тогава как ще се обяснявате, но вие в това сте царе.

А може би нищо не е станало. Или сега и полицията лъже и прекрива. Кое е по вероятно? Жълти сайтове да разпространяват невярна информация или полицията да помага на отбора?

Нахлуване е имало, малко викане и псуване е имало, но бой над ваши определено няма.

Върни се в “Лудогорец”