ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Мнениеот milenkorak » 18 юли 2013 08:07

Независимо от това, че по един доста наивен начин Лудогорец загуби този мач, аз съм оптимист, че крайният победител ще е отбора от Разград. Напред, Лудогорец!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 18 юли 2013 08:19

Напълно заслужена победа на Слован ! Лудогорец си изпуснаха шанса след тъпа грешка на вратаря ...

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 18 юли 2013 08:25

Часове преди двубоя , прогнозите варираха от 3:0 до 5:1 , а сега при 2:1 правите трагедии. Лудогорец ще си вземе мача в Резград - 1:0. Успех! ;) Разликата със Загреб е в това , че сега "крейзитата" имат домакинство и имат шанс да си поправят грешката. Ако на реванша при 1:0 в БГ , Петев затвори отбора отзаде ... да го екстрадират в Турция и да поема Касъмпаша.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 юли 2013 08:33

Единствения виновник за загубата на Лудогорец е съдията. Бахти човека, тоя не е ли наясно, че срещу домусчиевия отбор дузпи не се свирят :mrgreen:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 18 юли 2013 08:36

James Beattie написа:Часове преди двубоя , прогнозите варираха от 3:0 до 5:1 , а сега при 2:1 правите трагедии. Лудогорец ще си вземе мача в Резград - 1:0. Успех! ;) Разликата със Загреб е в това , че сега "крейзитата" имат домакинство и имат шанс да си поправят грешката. Ако на реванша при 1:0 в БГ , Петев затвори отбора отзаде ... да го екстрадират в Турция и да поема Касъмпаша.

Ще го затвори, защото ще водим с 1:0 до 20-тата минута. Видя се Слован не са нищо особено и като им се играе технично стават разногледи, не случайно имаха над 10 фаула през първото полувреме! Какво ще се случи обаче второто всички знаем. Ще се търкаляме ще има 5 греди и в 93-тата минута ще искаме фаул срещу вратаря и ще обиним късмета си, че Слован са изравнили...! Този филм (мач) сме го гледали вече! Просто Петев да се маха, защото с него със сигурност няма да успеем!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 18 юли 2013 08:38

milenkorak написа:Независимо от това, че по един доста наивен начин Лудогорец загуби този мач, аз съм оптимист, че крайният победител ще е отбора от Разград. Напред, Лудогорец!

Ами ако престанат да играят толко наивно може и да продължат,ама не вярвам.
Така се самоубиха публично че не е истина. С гол човек повече те ми пазят резултат, еми ние в същото положение направо разклечихме Астана, Лудо имаха поне 4 възможности да вкарат втори,ама Безяк беше забравил как се подава...
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 18 юли 2013 08:38

terata написа:Единствения виновник за загубата на Лудогорец е съдията. Бахти човека, тоя не е ли наясно, че срещу домусчиевия отбор дузпи не се свирят :mrgreen:

Дис бритиш хомoсекшюъл броук дъ гейм :mrgreen:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 18 юли 2013 08:39

terata написа:Единствения виновник за загубата на Лудогорец е съдията. Бахти човека, тоя не е ли наясно, че срещу домусчиевия отбор дузпи не се свирят :mrgreen:

Щом резилите на другите на другите отбори те успокояват, че не сте сами в идиотизмите добре. Мен ме притесняват!
По-добре едно говедо сложи отдолу вместо прасенце...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 18 юли 2013 08:44

И ти ли, Иртише :)

Иначе, да, Моци в Бг-първенството си ги имаше такива единоборства които вероятно и в Румъния ги е правил, нямам друго обяснение, но аз лично тая дузпа не е видях и не мога да твърдя имало ли е нямало ли е...
За дузпата на Владо Стоянов, ами направи глупост човека,от емоция ли от какво , излезе неразчетено, но все пак спаси една друга дузпа и едно опасно положение, няма какво да го обвинявам лично него !
Още ми е много, много горчиво..
Какъв реванш, какви пет лева...единствената надежда е да сме без Петев на реванша...поне ще има надежда и друга агресия отбора...
Направо да си остава в Любимец след мача !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2013 09:05

То не върви всеки път да падаш в последните секунди и да се оправдаваш с лош късмет, то беше Динамо Загреб, то беше Левски, сега и Слован, явно при вас си е традиция, а тя е щото толкова си можете, мачовете се играят до последния съдииски сигнал, ама вие май още не сте го разбрали. Дано да ги отстраните тия, че както и ви биха с 10 души ще си се конкурирате с Левски за кой е по-по-ЕВРОИДИОТ :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Лудогорец”