В предната контрола срещнах един Форт, дали не оня Форт от Славия Прага- спомням си че направи страхотни мачове срещу Левски и ЦСКА ! Но това беше преди 10 години когато беше млад, не вярвам да е в същата форма

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
snakebite написа:Този Паушчек им е настоящ национал, и вероятно един от най-класните ! Тов ае добре !
В предната контрола срещнах един Форт, дали не оня Форт от Славия Прага- спомням си че направи страхотни мачове срещу Левски и ЦСКА ! Но това беше преди 10 години когато беше млад, не вярвам да е в същата форма
Parmalat написа:Слован Братислава-Сигма Олумуц краен резултат 1-0.Голмайстор Kladrubský в 4-тата минута/Голът става след бърза контраатака на словаците.
Статистика
Удари 12:13
Точни удари 3:4
Засади 4:2
Нарушения 13:7
Владеене на топката 45 %: 55%
Състават на Слован Putnocký – Čikoš, Gorosito, Kolčák (82. Hudák), Josimov, Žofčák, Kladrubský, Milinkovič (86. Hlohovský), Mészáros, Kuzma (70. Jakúbek) – Fořt
14 използвани играчи.
Нещото,което забелязвам и от статистиката от двамата мача е,че Слован отстъпва владеенето на топката на противниците си,което е коренно различно от Лудогорец.Другото е,че отправят много удари като за този мач са 12,но само 3 от тях да точни.Така всеки 4-ти удар на словаците е точен.
Ето моменти от миналия сезон на словаците.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bHNmpIyw3A
tsonpen написа:От малкото което съм им гледал на видео, вкарваха все едни голове-тупалки от далечно разстояние. Добре че не сме с Голубович, но и аз си го помислих това, че са опасни за нас. От друга страна Динамо Загреб също изглеждаха опасни, но ако нашите не се бяха били сами, въобще нямаше как да покажат какво могат. Но повече ме притеснява спада в последните ни истински мачове и не знам дали да се надяваме на някаква бърза промяна. Утре да видим контролата.
tsonpen написа:От малкото което съм им гледал на видео, вкарваха все едни голове-тупалки от далечно разстояние. Добре че не сме с Голубович, но и аз си го помислих това, че са опасни за нас. От друга страна Динамо Загреб също изглеждаха опасни, но ако нашите не се бяха били сами, въобще нямаше как да покажат какво могат. Но повече ме притеснява спада в последните ни истински мачове и не знам дали да се надяваме на някаква бърза промяна. Утре да видим контролата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта