Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Мнениеот snakebite » 27 юни 2013 20:19

Този Паушчек им е настоящ национал, и вероятно един от най-класните ! Тов ае добре !

В предната контрола срещнах един Форт, дали не оня Форт от Славия Прага- спомням си че направи страхотни мачове срещу Левски и ЦСКА ! Но това беше преди 10 години когато беше млад, не вярвам да е в същата форма ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 юни 2013 20:46

snakebite написа:Този Паушчек им е настоящ национал, и вероятно един от най-класните ! Тов ае добре !

В предната контрола срещнах един Форт, дали не оня Форт от Славия Прага- спомням си че направи страхотни мачове срещу Левски и ЦСКА ! Но това беше преди 10 години когато беше млад, не вярвам да е в същата форма ;)

Сега е на 30 години този Форт.Краен резултат Храдец-Слован 2-1.Голът за Слован вкара ето този човек http://www.transfermarkt.de/de/filip-hl ... 74707.html
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 юни 2013 16:41

Тук може да се следи само резултата от контролата Слован-Сигма http://www.onlajny.eu/match/index/id/65783 словаците ще играят вече с повечето титуляри.Мачът започва от 18:00.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 юни 2013 20:22

"Лудогорец" ще гостува на Слован в Братислава на 17 юли. Мачът от втория предварителен кръг на Шампионската лига, който ще се играе на стадион "Пасиенски" започва в 20,15 ч. (21,15 българско време). Решението за началния час на срещата е на словашкия клуб, като бе прието от "Лудогорец".

Ръководството на "Лудогорец" съобщава на феновете си, че през следващата седмица от Слован ще изпратят билети за двубоя в Братислава. Цената им е 5 евро. Желаещите да наблюдават двубоя ще могат да си закупят входните талони от базата "Спортен център Лудогорец". Клубът ще ви уведоми допълнително за деня, в който билетите ще бъдат пуснати в продажба.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 юни 2013 21:01

Слован Братислава-Сигма Олумуц краен резултат 1-0.Голмайстор Kladrubský в 4-тата минута/Голът става след бърза контраатака на словаците.

Статистика

Удари 12:13
Точни удари 3:4
Засади 4:2
Нарушения 13:7
Владеене на топката 45 %: 55%

Състават на Слован Putnocký – Čikoš, Gorosito, Kolčák (82. Hudák), Josimov, Žofčák, Kladrubský, Milinkovič (86. Hlohovský), Mészáros, Kuzma (70. Jakúbek) – Fořt

14 използвани играчи.

Нещото,което забелязвам и от статистиката от двамата мача е,че Слован отстъпва владеенето на топката на противниците си,което е коренно различно от Лудогорец.Другото е,че отправят много удари като за този мач са 12,но само 3 от тях да точни.Така всеки 4-ти удар на словаците е точен.

Ето моменти от миналия сезон на словаците.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bHNmpIyw3A
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2013 21:51

Parmalat написа:Слован Братислава-Сигма Олумуц краен резултат 1-0.Голмайстор Kladrubský в 4-тата минута/Голът става след бърза контраатака на словаците.

Статистика

Удари 12:13
Точни удари 3:4
Засади 4:2
Нарушения 13:7
Владеене на топката 45 %: 55%

Състават на Слован Putnocký – Čikoš, Gorosito, Kolčák (82. Hudák), Josimov, Žofčák, Kladrubský, Milinkovič (86. Hlohovský), Mészáros, Kuzma (70. Jakúbek) – Fořt

14 използвани играчи.

Нещото,което забелязвам и от статистиката от двамата мача е,че Слован отстъпва владеенето на топката на противниците си,което е коренно различно от Лудогорец.Другото е,че отправят много удари като за този мач са 12,но само 3 от тях да точни.Така всеки 4-ти удар на словаците е точен.

Ето моменти от миналия сезон на словаците.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bHNmpIyw3A

Явно играят директен футбол на контраатаки. Това донякъде ме притеснява, защото тяхната най-силна страна може да съвпадне с нашата най-слаба. Жалко, че не можем да наблюдаваме словаците.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 28 юни 2013 22:13

според мен пък, просто са ни разучили и знаят че срещу нас така трябва да се играе ако искъш да постигнеш успех :) затова и се налага този стил ;р но.. има и друго.. когато сме имали достатъчно време да разуим противник дерменджиев вианги си е свършвал работата и са били като беззъби котенца срещу нас :) мисля че златински и дяков ще направят страхотен тандем в центъра и няма да има смисъл да се играе изобщо.. но аде да видим :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 юни 2013 22:38

От малкото което съм им гледал на видео, вкарваха все едни голове-тупалки от далечно разстояние. Добре че не сме с Голубович, но и аз си го помислих това, че са опасни за нас. От друга страна Динамо Загреб също изглеждаха опасни, но ако нашите не се бяха били сами, въобще нямаше как да покажат какво могат. Но повече ме притеснява спада в последните ни истински мачове и не знам дали да се надяваме на някаква бърза промяна. Утре да видим контролата.
[center]Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 28 юни 2013 22:52

tsonpen написа:От малкото което съм им гледал на видео, вкарваха все едни голове-тупалки от далечно разстояние. Добре че не сме с Голубович, но и аз си го помислих това, че са опасни за нас. От друга страна Динамо Загреб също изглеждаха опасни, но ако нашите не се бяха били сами, въобще нямаше как да покажат какво могат. Но повече ме притеснява спада в последните ни истински мачове и не знам дали да се надяваме на някаква бърза промяна. Утре да видим контролата.

спортал ли ще предават ? :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 юни 2013 22:53

tsonpen написа:От малкото което съм им гледал на видео, вкарваха все едни голове-тупалки от далечно разстояние. Добре че не сме с Голубович, но и аз си го помислих това, че са опасни за нас. От друга страна Динамо Загреб също изглеждаха опасни, но ако нашите не се бяха били сами, въобще нямаше как да покажат какво могат. Но повече ме притеснява спада в последните ни истински мачове и не знам дали да се надяваме на някаква бърза промяна. Утре да видим контролата.

Стига да се предава на живо,което ме съмнява.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Лудогорец”