Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Мнениеот ***cska*** » 24 авг 2016 00:13

Честита победа на Разградчани! Заслужено влизане в групите на ШЛ! Съдията ми беше малко неадекватен в тоя мач, но това не омаловажава успеха ви! Успех в групите, и да вдигнете коефициента до 2-ва БГ отбора в тоя турнир!
Ай дано, ама... :( !
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 24 авг 2016 00:17

На Лудогорец като цяло мачът не им се получи...допуснаха ранен гол, не можаха да контролират топката както бе се заканил Дерменджиев, оставиха да бъдат създадени редица положениия и карамболи пред врата си. На този отбор явно трябва да му е трудно, за да се мотивира и мачка съперника. Днес при нареден първи мач се наложи да треперят на моменти. Въпреки всичко, на фона на слабата игра, показаха убийствена ефективност в решителните моменти и се класират абсолютно заслужено за групите без загубен мач. Дано направят хубави мачове в ШЛ.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 24 авг 2016 00:30

Ще бъда кратък за сега...
Първо : Благодаря на всеки нормален футболен запалянко подкрепил клуба ни!
Второ: Достатъчно спорни ситуации за да бъде едностранно винен съдията, като се има и предвид, че ни оритаха доста...дори малко повече от Левски /явно консултацията е сработила/ , една малко забелязана такава - несвирено абс. явно нарушение с/у Мисиджан откъснал се сам пред нак. поле, ок.12-17 мин. не съм сигурен ;)
Трето: Тегав мач, но все пак - ШЛ отново е в България :!:
Последна промяна от ELFen на 24 авг 2016 09:01, променено общо 1 път.
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Troi4o
Контакти:

Мнениеот Troi4o » 24 авг 2016 00:47

http://www.sportal.bg/news.php?news=620749&c=17345

Искам да се паднат в група с някой английски отбор по възможност Лестър. Не харесвам английски футбол. Там са големи каруцари и лудите мисля биха имали шанс. Много зависи жребия, а и бат Жоро не приказва небивалици, така че напълно му вярвам, че може да се борят за първите 3 места.

За мача... Получи се нещо тип А група. Грозен мач. Нямаше футбол по-скоро надлъгване. На мен не ми се нрави това, но крайният резултат е важен. Съдията и той за най-малкото нещо свири, накъса се играта. Може би от Пилзен това и целяха. В защита не ми харесва как стоят Лудогорец. 4 им гола от сърбите и двата днес от грешки на защитата. Ако там позакърпят нещата мисля, че имат доста шанс. 5цата още не е стикован, Моци днес направи тъпотия. Дано ги стегнат там малко. Успех им пожелавам. Ходил съм на почти всички техни мачове в турнирите последните няколко години. Разлика с останалите отбори в първенството има. Първо няма селяния по трибуните. Ходят хора със семейства. Второ правят атака знаеш, че нещо може да се случи, не като другите да се чака на случайност, разбъркване и т.н. Има мисъл в играта, това ме радва, пък ако ще цял отбор да е с чужденци. Писнало ми е от мучене и грухтене, декларации, директиви, оправдания със съдии и прочие. Ако имахме 7-8 стадиона като този в Пилзен и още 3 отбора като Лудогорец нивото на първенството ни щеше да е къде къде по-добро. Дано все пак някой от останалите отбори се сети да вземе пример.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2016 08:31

Чист късмет за Луноходец. И двата отбора не играха нищо.....
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 08:47

Warped написа:Чист късмет за Луноходец. И двата отбора не играха нищо.....

А твоят отбор къде играе? Пфу, омразата и злобата са безгранични. Явно и на теб добре ти масажираме простата!
Аз съм от Микре Юнайтед

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2016 08:51

mozart написа:

А твоят отбор къде играе? Пфу, омразата и злобата са безгранични. Явно и на теб добре ти масажираме простата!

Не е омраза и злоба а кеф. Съдията ви помогна. И как може да ми е симпатичен отбор с 3-ма българи, претендиращ, че е български. Ми не може.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 09:11

Warped написа:
mozart написа:

Не е омраза и злоба а кеф. Съдията ви помогна. И как може да ми е симпатичен отбор с 3-ма българи, претендиращ, че е български. Ми не може.

Съдията направи много грешки в ущърб и на двата отбора. И нас при 0-0 ни спряха атака с несъществуваща засада, до почивката трябваше да има изгонен от чехите заради зверското ритане, но явно съдията почна да компенсира за грешките си и направи повече грешки.
Никой не иска да ни харесвате, но това постоянно реване и обиди по наш адрес издават комплексираността и завистта на тези които го правят. Я само си помисли или представи, че Лудогорец всъщност е твоя отбор с което име е (не знам от кой отбор си)? Знам че не можеш, да си и помислиш че може да приличате на нашия отбор, но въпреки това едва ли ще те интересува колко българи има. Това е вашето оправдание за несъстоятелността и посредствеността , в която са отборите ви. И една препоръка, предлагам ви да изгоните всичките чужденци от отборите ви и да играете само с българи. Защо не го правите? Нали сте много принципни?
Аз съм от Микре Юнайтед

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2016 09:18

Няма проблем след 3 години като му писне на Домуса тия приказки ще са във въздуха. Антибиотик завинаги 8-)
Непринуден:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 09:20

Разбира се, само дето Домуса последната година пари не е давал. Фирмата работи сама и както се вижда ще продължава да работи. А къде е ЦСКА? :) Микре Юнайтед завинаги :lol:
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”