Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Мнениеот iliyan » 27 ное 2014 18:42

Sstefanov написа:Айде спри се бе , да разградските са по слаби от Ливърпул. ВИЕ по силни ли сте , що не играхте вие вчера ? Защо вашите играчи не бяха на терена вчера и не играха срещи англичаните? Много дразните всички чорбари с глупавите си изказвания, това ти мнение ще го запиша на компа и като ви размажат в Разград следващият мач ще те подсетя пак колко сте били велики четирибуквеници! Понеже много можеш да псуваш домуса - айде върви и му го кажи ако искаш понеже знам къде му е офиса в София ще ти дам адреса! По форумите всеки може да псува богатите и да ги храни - ама точно като мишленцата като излезете от дупките и сте по тихи от тревата1

Само с адрес не става ! Запознай ме с него.И след здравей ще си поговорим с Кирето защо е затрил ПБМФ за сметка на Лудогорец.И ако си заслужава ще му тегля една !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 ное 2014 18:55

k20dan4o написа:Иначе доколкото твърдението че за Ливърпул и равенството и загуба им е все едно, при положение че с победа над Базел продължават, то в тоя ред на мисли може да се каже че и ако бяхме били Ливърпул пак е щяло да е безсмислено, тъй като при победа на Ливърпул над Базел трите отбора стават с по 6 точки и тогава се гледа головата разлика. И пак сме последни в групата, нали така.

Нещо ти се губи логиката!Загубата за Пуул нямаше да бъде на едно ниво с равенство или победа!Защото остават с три точки и дори победа срещу Базел не им гарантира продължаване(например,ако победят Базел с 2:1,то се класират швейцарците,заради гола на чужд терен)!Та,тогава освен задължителна победа, трябваше да търсят победа без да допуснат гол!
Докато Лц,ако бяха победили с 1:0,резултат който се получи още в началото на мача,тогава делиорманци щяха да се класират за ЛЕ и при подходяща въртележка,защото трите отбора(с Базел) имат предимство срямо единия от отборите,но изостават от другия(следиш ли ми мисълта),тогава може би щяхте да имате шанс за ШЛ! Ако се стигне до сравняване на головата разлика, защото и трите отбора са допуснали доста голове!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 27 ное 2014 19:16

Такива гнусни отбори като лудогорец трябва да се закриват.Противни са на всички фенове.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 27 ное 2014 22:59

iliyan написа:
Sstefanov написа:Айде спри се бе , да разградските са по слаби от Ливърпул. ВИЕ по силни ли сте , що не играхте вие вчера ? Защо вашите играчи не бяха на терена вчера и не играха срещи англичаните? Много дразните всички чорбари с глупавите си изказвания, това ти мнение ще го запиша на компа и като ви размажат в Разград следващият мач ще те подсетя пак колко сте били велики четирибуквеници! Понеже много можеш да псуваш домуса - айде върви и му го кажи ако искаш понеже знам къде му е офиса в София ще ти дам адреса! По форумите всеки може да псува богатите и да ги храни - ама точно като мишленцата като излезете от дупките и сте по тихи от тревата1

Само с адрес не става ! Запознай ме с него.И след здравей ще си поговорим с Кирето защо е затрил ПБМФ за сметка на Лудогорец.И ако си заслужава ще му тегля една !

Да не си го возил в таксито ;)?
Хаха! По София се пътува по-дълго за където и да си тръгнал, имал си време да го разпиташ...! :) :) :)
Аз съм от Микре Юнайтед

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 28 ное 2014 06:54

Само с адрес не става ! Запознай ме с него.И след здравей ще си поговорим с Кирето защо е затрил ПБМФ за сметка на Лудогорец.И ако си заслужава ще му тегля една ![/quote]

Е гати смешника си честно! Ти на човека сметка за собствения му бизнес ли ще държиш? А върви дръж сметка на Томов, що затри Кремиковци първо. Щом съм си купил ПБМФ, щом Държавата си ми го е продала, щом не са възразили, ако искам и на капачки за буркани ще ги нарежа корабите.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 28 ное 2014 09:19

Aло ,хейтърите, на 10 ви искам пак тука, като бием Реал :mrgreen:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 ное 2014 09:41

ELFen написа:Aло , на 10 ви искам пак тука, като бием Реал :mrgreen:

Не знаех, че ще играете с фирмения отбор на Реал Консервен ООД ,за да ги биете!!!http://www.business.bg/f-2836/real-konserven-bylgaria-ood.html :lol: :mrgreen:

ПП А,може би нещо не съм те разбрал, връзката прекъсва! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 28 ное 2014 11:33

Aко вземем поне точка от Реал обещаваш ли да спреш да влизаш в нашия раздел? Или айде ... да ни поздравиш за доброто представяне и да спреш да се заяждаш. Никога не си казвал позитивна дума за Лудогорец. И ШЛ да бяхме взели щеше да има .. ама тоооо .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 ное 2014 11:47

Точка от Реал :lol: Това е вица на седмицата :mrgreen: :lol: Иначе, браво за представянето срещу Ливърпул 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 28 ное 2014 11:59

boabbb написа:Точка от Реал :lol: Това е вица на седмицата :mrgreen: :lol: Иначе, браво за представянето срещу Ливърпул 8-)

Струва си да се натегнем заради такива ... :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”