СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

BG-BateGoyko
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот BG-BateGoyko » 14 авг 2014 07:09

Ами какво да кажа за мача? Честито преди всичко на Лудогорец и поздравления на Ботев за мъжката, динамична и високостойностна игра. Шапка им свалям и на двата отбора. На Лудогорец, защото са научен отбор и могат да изтискат всико от създалата се ситуация. На Ботев, защото имат висок дух, добри изпълнители и общо взето са втория отбор в БГ, който се стреми да играе футбол а не да трупа точки. Дано са в тройката, и догодина в УЕФА!!! Имат потенциал, дори и без парите на Василев.
Колкото до до втория жълт картон... Аз ще изразя мнение, подкрепено с някои доводи на не кой да е, а на съпругата ми, която се занимава с три Д анимации и си позволи да ми разясни някои детайли от анимирането на движенията на телата. Замислих се доста над тях. Гледахме сигурно двайсет пъти повторенията. Четох, какви ли не теории е футболистът от дясно /в ляво на самия футболист на ботев/, го подсичал с каратистки удар. Първо на самото видео такъв удар не се вижда. Второ, ако има и най-малкото съприкосновение на скорост от такъв тип самата инерция увлича тялото в кръгово движение. Подгъва се левия крак и следва завъртане на тялото около оста, а се вижда че футболиста си се пльосва като палачинка на две колена. Това е от теорията на движенията. За втория футболист също не видях някакво нарушение. В този случай, можем да приемем че става въпрос за симулация. Друг е въпросът че можеше и да не се дава картонът. Лудогорец и сам щеше да си победи щом благоволеше да се събуди...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 14 авг 2014 07:38

Пълен смях и трагедия беше този мач . Съдията си личеше със сигурност , че е взел пари за да помогне на Лудогорец. Момчетата от Ботев играха нахъсано , за което им правя евала .
Жалка история за Лудогорец

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 авг 2014 07:50

volf написа:
subzero написа:
Teo написа:Все едно гледам погребение... 250 човека и 30 бабандуги се събрали се кефят на купеното тенеке... :oops:

Срам сте за футбола :idea:

Не погребение,а африканска сватба. :mrgreen:

Какво те правиха тези във Разград бе момче, че стана 4 години рипаш, като обезумял, без да има кой да ти обърне внимание?

На мен нищо. Но теб явно са те обладали нееднократно. И ти е харесало.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 14 авг 2014 08:01

мили написа:
Смърфиета написа:Ще стане забавно при всичките хвърлени милиони от Кирчо гела да не влязат в групите ид а изпуснат 10-те милиона. Тогава ще ги видя.

А Дерменджиев е селяк.

Никога не можете да мислите, защото кратуните ви са празни.
Никога не забравяй, че ако изпуснем 10 те милиона, ще гушнем 7 - 8 милиона от Лига Европа. А вие, вие сте си нула и половина и не зная какъв дебел и дълъг можете да гушнете!

:) :) :) :) :)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 14 авг 2014 08:06

Никой не спори, че Лудогорец са добър отбор. Селекция за милиони, натрупан опит в евро-турнири. И именно поради този факт, нямаше нужда от излишно нагнетяване на атмосферата и изгонване на играч от Ботев. Това беше просто безумно и дълго ще се коментира.

Можем само да гадаем как щеше да завърши мачът. Изходът му не беше предрешен при 1:0 и 11 на 11 на терена.

Сега като гледам повторенията, определено мога да кажа, че този съдия е със слаби нерви, той пали от най-малкото и не може да се владее. Като добавим пословичната му сервилност към силните на деня, ситуацията е повече от ясна. Едва ли Домусчиев му е казал да свири по толкова дърварски начин, но този реши да си преизпълни нормата. Не искам да го плаша, но тепърва ще му се случват странни случки. Доста хора го запомниха.

Аз съм доволен от играта на Ботев. Тези млади момчета направиха каквото можаха и до края на първото полувреме играха наравно с Лудогорец, че и ги надиграваха на моменти. Такава игра очакваме ние, феновете - сърцата, открита, с голове, а не като при Мъри - милиони за селекция, ритане напред и каквото стане и накрая пак нищо. Може би този стил на игра е удобен за турнири, при наличието на добра халфова линия, но на Ботев определено не пасваше - нито доведе до успехи, нито беше атрактивна.

По времето на Стоичков Литекс ми бяха любимци заради красивата нападателна игра на българските момчета, които като гости направиха за смях Лудогорец. После тези момчета ги продадоха за милони и имаше защо. Това е истината, а не някакви измислени коефиценти и евро-еуфории с наемници-чужденци.

Когато Лудогорец започне да вади собствени таланти и ги продава за милиони в Европа, тогава ще имат моята подкрепа.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 14 авг 2014 08:30

trokadero_ написа:Пълен смях и трагедия беше този мач . Съдията си личеше със сигурност , че е взел пари за да помогне на Лудогорец. Момчетата от Ботев играха нахъсано , за което им правя евала .

съдията взел пари!!! Стига глупости
Лудогорец е съсредоточен само върху мача в Букурещ и тази тенекиена купа без никаква стойност не ни интересува, ти видя ли някой от собствениците на трибуните - Не
Съдията развали мача, нямаше нужда да вади червен картон за симулацията, такъв мач с напрежение беше много нужен на Лудогорец за обиграване
За съжаление имаме много пропуски в защита, изпуснаха се над 5 чистии положения и бавно се действа в нападение, добре че Марселиньо е във форма.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 авг 2014 08:39

Не че ми пука за лудите , но имаше СИМУЛАЦИЯ + грозни реплики (нормално за селският ни футбол) = жълт картон.
Но съдията можеше да го спести и мисля . че щеше ако футболиста не беше започнал да го нарежда .
Симулацията е 100% и няма как при тази ситуация да получи такава "контузия" .
Приятен ден и по-малко злоба.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 авг 2014 08:41

Жълто-черен Пловдив написа:Никой не спори, че Лудогорец са добър отбор. Селекция за милиони, натрупан опит в евро-турнири. И именно поради този факт, нямаше нужда от излишно нагнетяване на атмосферата и изгонване на играч от Ботев. Това беше просто безумно и дълго ще се коментира.

Можем само да гадаем как щеше да завърши мачът. Изходът му не беше предрешен при 1:0 и 11 на 11 на терена.

Сега като гледам повторенията, определено мога да кажа, че този съдия е със слаби нерви, той пали от най-малкото и не може да се владее. Като добавим пословичната му сервилност към силните на деня, ситуацията е повече от ясна. Едва ли Домусчиев му е казал да свири по толкова дърварски начин, но този реши да си преизпълни нормата. Не искам да го плаша, но тепърва ще му се случват странни случки. Доста хора го запомниха.

Аз съм доволен от играта на Ботев. Тези млади момчета направиха каквото можаха и до края на първото полувреме играха наравно с Лудогорец, че и ги надиграваха на моменти. Такава игра очакваме ние, феновете - сърцата, открита, с голове, а не като при Мъри - милиони за селекция, ритане напред и каквото стане и накрая пак нищо. Може би този стил на игра е удобен за турнири, при наличието на добра халфова линия, но на Ботев определено не пасваше - нито доведе до успехи, нито беше атрактивна.

По времето на Стоичков Литекс ми бяха любимци заради красивата нападателна игра на българските момчета, които като гости направиха за смях Лудогорец. После тези момчета ги продадоха за милони и имаше защо. Това е истината, а не някакви измислени коефиценти и евро-еуфории с наемници-чужденци.

Когато Лудогорец започне да вади собствени таланти и ги продава за милиони в Европа, тогава ще имат моята подкрепа.

Много хубаво и точно мнение ! Късмет на Ботев.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 авг 2014 08:43

dickinson написа:
trokadero_ написа:Пълен смях и трагедия беше този мач . Съдията си личеше със сигурност , че е взел пари за да помогне на Лудогорец. Момчетата от Ботев играха нахъсано , за което им правя евала .

съдията взел пари!!! Стига глупости
Лудогорец е съсредоточен само върху мача в Букурещ и тази тенекиена купа без никаква стойност не ни интересува, ти видя ли някой от собствениците на трибуните - Не
Съдията развали мача, нямаше нужда да вади червен картон за симулацията, такъв мач с напрежение беше много нужен на Лудогорец за обиграване
За съжаление имаме много пропуски в защита, изпуснаха се над 5 чистии положения и бавно се действа в нападение, добре че Марселиньо е във форма.

Ще е тъпа инвестиция,ако Кире е дал кинти на Кольо за такъв мач. Едва ли.
Просто Кольо е некадърник. Друг е въпроса,защо некадърността им (на всички съдии) все е в полза на Недоразумението.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 авг 2014 08:44

BG-BateGoyko написа:Ами какво да кажа за мача? Честито преди всичко на Лудогорец и поздравления на Ботев за мъжката, динамична и високостойностна игра. Шапка им свалям и на двата отбора. На Лудогорец, защото са научен отбор и могат да изтискат всико от създалата се ситуация. На Ботев, защото имат висок дух, добри изпълнители и общо взето са втория отбор в БГ, който се стреми да играе футбол а не да трупа точки. Дано са в тройката, и догодина в УЕФА!!! Имат потенциал, дори и без парите на Василев.
Колкото до до втория жълт картон... Аз ще изразя мнение, подкрепено с някои доводи на не кой да е, а на съпругата ми, която се занимава с три Д анимации и си позволи да ми разясни някои детайли от анимирането на движенията на телата. Замислих се доста над тях. Гледахме сигурно двайсет пъти повторенията. Четох, какви ли не теории е футболистът от дясно /в ляво на самия футболист на ботев/, го подсичал с каратистки удар. Първо на самото видео такъв удар не се вижда. Второ, ако има и най-малкото съприкосновение на скорост от такъв тип самата инерция увлича тялото в кръгово движение. Подгъва се левия крак и следва завъртане на тялото около оста, а се вижда че футболиста си се пльосва като палачинка на две колена. Това е от теорията на движенията. За втория футболист също не видях някакво нарушение. В този случай, можем да приемем че става въпрос за симулация. Друг е въпросът че можеше и да не се дава картонът. Лудогорец и сам щеше да си победи щом благоволеше да се събуди...

Няма какво повече да се коментира .

Върни се в “Лудогорец”