bobo_13 написа:gergin написа:Я сега и аз да се намеся.Четох толкова глупости колкото в училище не съм чел.Лудогорец бил по гледаем София била 1,5млн ,а стадионите не се пълнят-еми няма да се пълнят когато едно първенство е свършило преди да почне.Някои в БФС си веят гагите правят се на Ал Капоне и какви ли още не.Е няма да се пълни.Ще си ходя на стадиона ще давам по 5лв,с 5лв.повече от колкото иска мазния.Два домакински по 5лв.Ще ги дам в касата на моя отбор ,а не да спонсорирам Л-ц.Е тва е и с тези глупости на Домуса верните фенове ще пълнят своите стадиони.В момента шеф на БФС е Гела прави си каквото иска.Държи връзки с бизнеса шеф на камарата на бизнесмените и работодатели те.Всяка фирма с повече пари която иска да налее в друг отбор бива заплашвана,"видиш ли тези отбори са без перспектива даи ги в Л-ц.Така 99% от българските отбори нямат спонсори и съм сигурен ,че се получава точно така.ВЪН МАФИЯТА ОТ БФС
Поредният промит мозък. А като го нямаше Гела? И преди Гришата защо пак бяха празни стадионите? Все някой друг бил виновен. То БФС пълно със сини и червени номенклатури, той тръгнал да ми говори за корупция. Да не говоря на мачове на ЦСКА и Левски с провинциални отбори свири софийски съдия.
Гела не ги иска тези 4 лв. Искат ги от Нова Броудкастинг Груп. Ама за вас всички са Мазния.
Айде пак фантазия, те олюбимия ти отбор толкова години държавата го издържа или фирми тясно свързани с партиите...той тръгнал да се оплаква,
Защо след като са толкова много и обичат отбора си феновете на Левски и ЦСКА не са по стадионите? Че кой е виновен на Левски, че Лудите им подариха титлата, а те не пожелаха да си я вземат? Или че ЦСКА се напъва есента, а през пролетта сваля гащите?
А Домуса не е с партиите самосиндикален,аре гледаи си тютюна.Зад него е ДПС на 1000%