Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

gergin
Контакти:

Re: Домусчиев: ,,Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и ЛЕВСКИ,,

Мнениеот gergin » 18 фев 2015 11:37

bobo_13 написа:
gergin написа:Я сега и аз да се намеся.Четох толкова глупости колкото в училище не съм чел.Лудогорец бил по гледаем София била 1,5млн ,а стадионите не се пълнят-еми няма да се пълнят когато едно първенство е свършило преди да почне.Някои в БФС си веят гагите правят се на Ал Капоне и какви ли още не.Е няма да се пълни.Ще си ходя на стадиона ще давам по 5лв,с 5лв.повече от колкото иска мазния.Два домакински по 5лв.Ще ги дам в касата на моя отбор ,а не да спонсорирам Л-ц.Е тва е и с тези глупости на Домуса верните фенове ще пълнят своите стадиони.В момента шеф на БФС е Гела прави си каквото иска.Държи връзки с бизнеса шеф на камарата на бизнесмените и работодатели те.Всяка фирма с повече пари която иска да налее в друг отбор бива заплашвана,"видиш ли тези отбори са без перспектива даи ги в Л-ц.Така 99% от българските отбори нямат спонсори и съм сигурен ,че се получава точно така.ВЪН МАФИЯТА ОТ БФС

Поредният промит мозък. А като го нямаше Гела? И преди Гришата защо пак бяха празни стадионите? Все някой друг бил виновен. То БФС пълно със сини и червени номенклатури, той тръгнал да ми говори за корупция. Да не говоря на мачове на ЦСКА и Левски с провинциални отбори свири софийски съдия.
Гела не ги иска тези 4 лв. Искат ги от Нова Броудкастинг Груп. Ама за вас всички са Мазния.
Айде пак фантазия, те олюбимия ти отбор толкова години държавата го издържа или фирми тясно свързани с партиите...той тръгнал да се оплаква,

Защо след като са толкова много и обичат отбора си феновете на Левски и ЦСКА не са по стадионите? Че кой е виновен на Левски, че Лудите им подариха титлата, а те не пожелаха да си я вземат? Или че ЦСКА се напъва есента, а през пролетта сваля гащите?

А Домуса не е с партиите самосиндикален,аре гледаи си тютюна.Зад него е ДПС на 1000%

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 18 фев 2015 11:39

bobo_13 написа:
gergin написа:Я сега и аз да се намеся.Четох толкова глупости колкото в училище не съм чел.Лудогорец бил по гледаем София била 1,5млн ,а стадионите не се пълнят-еми няма да се пълнят когато едно първенство е свършило преди да почне.Някои в БФС си веят гагите правят се на Ал Капоне и какви ли още не.Е няма да се пълни.Ще си ходя на стадиона ще давам по 5лв,с 5лв.повече от колкото иска мазния.Два домакински по 5лв.Ще ги дам в касата на моя отбор ,а не да спонсорирам Л-ц.Е тва е и с тези глупости на Домуса верните фенове ще пълнят своите стадиони.В момента шеф на БФС е Гела прави си каквото иска.Държи връзки с бизнеса шеф на камарата на бизнесмените и работодатели те.Всяка фирма с повече пари която иска да налее в друг отбор бива заплашвана,"видиш ли тези отбори са без перспектива даи ги в Л-ц.Така 99% от българските отбори нямат спонсори и съм сигурен ,че се получава точно така.ВЪН МАФИЯТА ОТ БФС

Поредният промит мозък. А като го нямаше Гела? И преди Гришата защо пак бяха празни стадионите? Все някой друг бил виновен. То БФС пълно със сини и червени номенклатури, той тръгнал да ми говори за корупция. Да не говоря на мачове на ЦСКА и Левски с провинциални отбори свири софийски съдия.
Гела не ги иска тези 4 лв. Искат ги от Нова Броудкастинг Груп. Ама за вас всички са Мазния.
Айде пак фантазия, те олюбимия ти отбор толкова години държавата го издържа или фирми тясно свързани с партиите...той тръгнал да се оплаква,

Защо след като са толкова много и обичат отбора си феновете на Левски и ЦСКА не са по стадионите? Че кой е виновен на Левски, че Лудите им подариха титлата, а те не пожелаха да си я вземат? Или че ЦСКА се напъва есента, а през пролетта сваля гащите?

Зашото на телевизиите не им изнася в 18,19 часа да са мачовете ,като си на работа как да отидеш в 15,30

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 18 фев 2015 11:40

Тогава дават турските сериали,а в 15ч.не.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 18 фев 2015 11:44

Абе БОБО я кажи кои дава пари за вашият стадион и за път към него,защо си мисля ,че общината дава за пътя и 4млн.за стадиона.Явно държавата храни Л-ц.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 фев 2015 11:50

hd29 написа:Когато се предава мач по телевизията той се гледа не само от фенове на двата отбора,това осъзнаваш ли го.

Я па ти, как ще го осъзнавам? Луд ли си?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 11:54

gergin написа:Абе БОБО я кажи кои дава пари за вашият стадион и за път към него,защо си мисля ,че общината дава за пътя и 4млн.за стадиона.Явно държавата храни Л-ц.

За този на Лудогорец не знам, но за нашия(във Велико Търново) се дадоха пари от държавата(по времето на Боко и на Орешарски) за подмяна на тревното покритие и сега се подменя лекоатлетическата писта и се удължава. Такива пари се раздадоха и на още много други стадиони иградове у нас. Един път държавата и на нас да помогне :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 фев 2015 12:03

Бобо ти имаш ли идея какво това freelancer ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 фев 2015 12:08

А Гелата сериозно се е объркАл. :lol: И ако не се осъзнае навреме ще се набълбука та свят ще му се завие. 8-)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 12:09

iliev72 написа:Бобо ти имаш ли идея какво това freelancer ?!

все си мисля, че имам. Студенчета, които наемаме за по 3-4 часа на ден , когато искат да работят и когато имаме нужда. Експлоатираме ги и им плащаме по 4 лв/час нето. Не са на постоянен договор. А на договор за изработка на определена дейност(тип гражdански). Или просто наемаме кампанийно от агенциите за преостъпване на персонал (kato Adecco i t.n.)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 фев 2015 12:13

И това ли е фрийлансър според теб ? :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”