honda написа:Най-искрено се надявам ( и ти го пожелавам) да не се налга на теб или на твой близък да се прави MRI и тогава да разбереш кое по-важно. Точно за това съм написал , образованието и здравеопазването. Повярвай ми много по-важни са от професионалния спорт. Ако хората от разградския регион бяха по-добре образовани(не искам да обиждам никого) дали нямаше да има нужда от по-малко пари за помощи. Аз предпочитам България да прилича на Израел, а не Бразилия. Колко и какви успехи на израелския спорт може да споменеш(изключвам мъжкия клубен баскетбол),но за сметка на това имат най-много нобелови лауреати и се счита ,че имат най-добрата образователна система ,отделно всеки израелски гражданин минава специално обучение след завършването на което уменията му в бойните изкуства се равняват на 1-ви дан(черен колан),което значи и никак не лоша физическа подготовка. Във всяка една голяма многонационална компания е пълно с евреи ,които са доказали качествата си и добрата си подготовка,Има един принцип"Ако не знаеш какво да правиш, прави това ,което правят евреите" На другия полюс е Бразилия - страна с невероятни успехи в спорта, но едва ли някой може да посочи Бразилия като модел за подражание. Страна дала на света невероятни спортисти - особено във футбола и във смесените бойни изкуства, отделно бразилките се славят като едни от най-красивите жени(моето лично мнение е малко по-различно по въпроса

) .Общо взето зрелища- спорт , танци, фиеста, празненства- не звучи ли прекалено познато

.
Да се върнем по темата. Ако аз бях кмет на Разград бих организирал допитване до гражданите на Общината- какво искат , нов стадион или инвестиции в други области. Все пак гражданите имат право сами да решат какво е по-важно за тях. Както се казва- "Глас народен, глас Божий"
Относно Домусчиеви- смея да твърдя ,че познавам работата им по-добре отколкото бих желал

Виж,кой е първия човек в този форум споменал името Кирил Домусчиев. Задава ли сте си въпроса защо избраха като място на инвестиците си във футбола Разград, а не Варна,след като основните им инвестициив бизнеса са във Варна,когато станаха собственици на ПБМФ в параходството работеха над 7000 човека в огромната си част варненци.Както примерно Мики Айрисън спонсорира Маями Хийтс, HAL спонсорира сиатълските отбори. Най-искрено ви пожелавам ФК Лудогорец да има по-различна съдба от ПБМФ.
Само за протокола ще ти кажа,че миналото лято баща ми почина от рак и съм наясно колко и къде в БГ има ЯМР...
Не сравнявай БГ с Израел,лично имам приятел който по баща е евреин и живее в Израел,спред техните обичаи обаче е българин,защото там не се гледа какъв е бащата,а е важно майката от къде е! Както сам казва,целия свят се избива да им ближе задника,защото парите са там и без спорт са номер едно.
Бразилия,ах Бразилия...Държавата която принадлежи към една от водещите места в света на запаси от желязна руда, манган, боксит, цинк, стратегически суровини (берилий, ниобий, тантал и цирконий руди),дали и кой ги обратва?
Сети се сам!
И още нещо ,което малко хора знаят,преди Домусчиев да вземе Лудогорец,е искал Дунав Русе,но не знам поради какви причини са му отказали,чувал съм дори,че преди Русе е искал да инвестира във Варна,но и там не се е получило.Така,че Разград е плод на чиста случайност
Когато никой не инвестира в общината ти,с радост ще приемеш всеки проект,който е добре дошъл с цел инвестиция,но това няма как да го видиш от твоята камбанария.
И не ми говори за образование,Разград е дал доста на България от към интелектуални капацитети ,справка
http://bg.wikipedia.org/wiki/Не ми се занимава да възхвалявам града,явно е,че нищо не знаеш за нашия град,поне не говори наизуст,колко сме образовани.Образованието ни е прилично,често учители от Разград получат приза Учител на Годината.
Точно заради лошите условия на живот,доста нтелигентни и млади хора не са вече в града,затова всяко начинание,без значение от какво естество касаещо инвестиции в града е добре дошло!!!
Айде държавата да не се стиска,а да дава парите,защото на следващите избори никой от червения Разград,няма да подкрепи Станишев и компания...