delqnski47 написа:Highlander написа:delqnski47 написа:Highlander написа:delqnski47 написа:Highlander написа: Лудогорец не можаха да отправят дори подобие на качествен удар.
Той и Тиаго така..Ко им стана на двата отбора днес...
Единственото читаво положение, в края на мача... и пропуск. Виждали сме и загуби на отбори изпълнили по 20 корнера, отправили 40 удара и накрая при едно такова положение - загуба. С един точен удар примерно. Подобие на вашия мач беше ЦСКА-Москва и Сочи, малко по-рано. Всичко в защита и напред каквото стане и накрая само 0:0 постигна Сочи, както и вие
Не бяхте толкова слаби. Просто късметът ви достигна само да не загубите. Ако бяхте били щеше да е като шестица от тотото. Не, че беше невъзможно.
Браво за точката! Наслаждавай се
Че вие кво направихте толкова.Напъвахте се като ученичка на уй,а точните удари във вратата са 3:3.Това е положението, ''приятелю''.Кой къв късмет не знам къде ''имал'',гледайки статистиката горе с ударите,ама Дедо ти с две кила крушовица скоросмъртка 80 градуса във вените щеше да излъже онова недоразумение няколко метра близо до него,дет освен да седи на тъча и да си криви муцуната друго не може.
По точно вие имахте късмет,че Дедо не бе трезвен...
Не знам какво имаш предвид като казваш вие? Не съм фен на футбола нито в Разград, нито в Ловеч.
Иначе искрено ме развесели с коментара си!Както същност го правиш с почти всичките си коментари.
Ее,радвам се.
Наздраве!