ШЛ | Лудогорец - ПСЖ | 28.09.2016г. 21:45ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

krumeto
Контакти:

Re: Лудогорец - ПСЖ, групи на ШЛ, 28.09.2016, 21:45

Мнениеот krumeto » 21 сеп 2016 07:43

tmanolov написа:тук явно сте се събрали или луди оптимисти, или яко подпийнали хора - няма лошо, човещинка е. Реалността опбаче е малко по-друга и ВСИЧКО ПОД 3 ГОЛА РАЗЛИКА ЗА ПСЖ БИ БИЛО ОГРОМНА ИЗНЕНАДА. Не защото ПСЖ са някакви извънземни, ПРОСТО ЛУДОГОРЕЦ СА БЕЗУМНО СЛАБИ, а късметът рано или късно свършва. Да сио говорим малко по-нормално - разградчани нямат спечелен нито един от "големите" си мачове, в който да са го контролирали, да са играли като голям отбор, всъщност въобще като отбор - ВСИЧКО БЕШЕ ЛУД КЪСМЕТ .
Но както и да е, няма да им пожелавам успех, няма да им пожелавам и неуспех, аз си имам отбор и той не се казва Лудогорец, а към хората от региона също нямам претенции - да си се радват на отбора, да се гордеят с успехите му и т.н.

Пет шампионски титли, плюс сума ти мачове спечелени в Европа... все на "късмет".
Очите ти нормални ли са? Тогава защо гледаш само с едно око мачовете на Лудогорец?
Дори да загубят, програмата им минимум е изпълнена. На твоя отбор, КОГА?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 21 сеп 2016 08:16

RosenAvgustinov написа:Празник за цяла България, независимо от резултата!!! Благодарим на ЛУДОГОРЕЦ :)

Шегаджия :lol: :lol: :lol:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 сеп 2016 08:18

Късмет имаше със Стяуа. С Базел късмета не изигра никаква роля. Мачът беше майсторски изигран за Х2. За съжаление измъкнаха по-малкото, но преди 2 години си тръгнаха с пълна кошница. Прогреса е очевиден най-вече в тактическата зрялост. Играха като топ отбор, който знае защо е дошъл.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 сеп 2016 09:04

Soulen написа:Късмет имаше със Стяуа. С Базел късмета не изигра никаква роля. Мачът беше майсторски изигран за Х2. За съжаление измъкнаха по-малкото, но преди 2 години си тръгнаха с пълна кошница. Прогреса е очевиден най-вече в тактическата зрялост. Играха като топ отбор, който знае защо е дошъл.

Моооооля, със Стяуа само викаш - ми добре. Дайте мач, който да не е бил на луд кАсмет, поне един :twisted: Пък аз ще оборвам, стига да не ми приведете супер "аргументи". Сещам се за няколко неща на прима виста:
1. Първа титла - купена/продадена/луд късмет с онова цска, дето замина в историята, в последния мач
2. Втора титла - купена/продадена/луд късмет с Левски на Батков, в последния мач, после влязоха парите от ЛЕ и следващите титли бяха капарирани рано-рано
3. В Европа - е, намерете ми мач, в който да не се е случило поне едно от следните:
- вратарят им да е играч на мача
- да са вкарали от единственото си положение/или единствените си 2 положения
- да не са изтеглили възможно най-лекия жребий
- да не са вкарали в последните минути
- да не са получили луди аванти от съдията
Аз се сешам само за един такъв - реваншът с Динамо З и него го загубиха

П.С. и за да не съм черноглед, че уж играел "български отбор" - няма да влизам в полемика колко е български и какви българи живеят в околните на Разград села (градът е преимуществено български, областта е преимуществено българо-мохамеданска - лсужил съм там във Вътрешни войски преди 20 години и имам поглед), та накефиха ме, че поне отстраниха 3 пъти мръсните шумадийски кОври, при това там, в нашия си Белград, а не тъпото Београд, и веднъж отстраниха скапаните мамалиги - това са случаите, в които съм бил за тях, еднствените случаи, във всеки останал мач са ми били безразлични. И ще продължат да бъдат, докато гледам реално на нещата!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 сеп 2016 10:47

tmanolov написа:
Soulen написа:Късмет имаше със Стяуа. С Базел късмета не изигра никаква роля. Мачът беше майсторски изигран за Х2. За съжаление измъкнаха по-малкото, но преди 2 години си тръгнаха с пълна кошница. Прогреса е очевиден най-вече в тактическата зрялост. Играха като топ отбор, който знае защо е дошъл.

Моооооля, със Стяуа само викаш - ми добре. Дайте мач, който да не е бил на луд кАсмет, поне един :twisted: Пък аз ще оборвам, стига да не ми приведете супер "аргументи". Сещам се за няколко неща на прима виста:
1. Първа титла - купена/продадена/луд късмет с онова цска, дето замина в историята, в последния мач
2. Втора титла - купена/продадена/луд късмет с Левски на Батков, в последния мач, после влязоха парите от ЛЕ и следващите титли бяха капарирани рано-рано
3. В Европа - е, намерете ми мач, в който да не се е случило поне едно от следните:

П.С. и за да не съм черноглед, че уж играел "български отбор" - няма да влизам в полемика колко е български и какви българи живеят в околните на Разград села (градът е преимуществено български, областта е преимуществено българо-мохамеданска - лсужил съм там във Вътрешни войски преди 20 години и имам поглед), та накефиха ме, че поне отстраниха 3 пъти мръсните шумадийски кОври, при това там, в нашия си Белград, а не тъпото Београд, и веднъж отстраниха скапаните мамалиги - това са случаите, в които съм бил за тях, еднствените случаи, във всеки останал мач са ми били безразлични. И ще продължат да бъдат, докато гледам реално на нещата!

Понеже виждам, че не се злобен хейтър/трол ще ти отговоря. Първите 2 титли си бяха късмет, втората май не толкова, ама айде. Вината си беше в Левски, че не победи Славия. Батков да не е продавал титлата.

В Европа в груповата фаза на ЛЕ смачкаха общо взето всичко живо след това в първия мач с Лацио си ги надиграха и закономерно спечелиха. Втория беше голяма драма, но общо взето си бяха равностойни отборите.

В битката за ШЛ изобщо не са им се падали лесни отбори. Падна се ПАртизан, който беше най-тегавия от непоставените. Мача съсСтяуа го коментирахме вече. С Ливърпул имаха адския малшанс да загубят въпреки, че имаха повече чисти положения. С Базел въпреки, че спечелиха с гол в продълженията, мача се игра на една врата след червения картон. С Ливърпул закономерно равенство. Цървена Звезда си бяха надиграни в Сърбия и късмет за тях, че чак в продълженията спечелиха. СЛед това пак се падна най-високо ранкирания отбор Виктория Пилзен. В България ги счупиха от бой и най-малкото с което се разминаха беше 2:0. В Чехия рутинен мач общо взето въпреки мощното надъхване на чехите. Групата в ШЛ пак е кофти и никак не е лесна.

Както виждаш изобщо всичко не е късмет. Евромачовете взети на магия бяха първия мач реванш с Партизан, мача реванш с Лацио и мача със Стяуа. Вярно, че все ключови мачове бяха, но класата си е налице и след 2 влизания в ШЛ е глупаво да говорим само за късмет.

Бас хващам, че следващите години ШЛ и ЛЕ ще станат рутина за Разград, ако продължават да имат амбиции за Европа.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 22 сеп 2016 16:27

tmanolov написа:

:) Не се знае човек и ти може да си купен без да знаеш.Явно си заблуден от завист че твоя любим отбор не е в ШЛ .
Омръзна ми от такива.Събодете стига спахте .Това което направи Лудогореца НИКОЙ друг Български отбор не може да го направи в далечното бъдеще .Така че лудогорец си цакат в ШЛ вие лапайте мухите в Бг първенство.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 24 сеп 2016 00:27

Късмет имали при жребия. :lol: Щом Реал Мадрид и Ливърпул са лесен/късметлийски жребий, явно Лудогорец наистина яко ви е бръкнал в гъза.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 24 сеп 2016 00:30

tmanolov написа:
Soulen написа:1. Първа титла - купена/продадена/луд късмет с онова цска, дето замина в историята, в последния мач

Не знаех, че да вкарваш в последните минути е забранено, или пък вратарят да прави добри спасявания също, лек жребий - повече от смешно. Да вкараш единствените си положения? Това се нарича да извличаш максимума от това което можеш. В крайна сметка не печели този който е направил най-много положения, а този, който е реализирал най-много от тях. Аванти от съдията? Дааа, сигурно Домусчиев купува и съдиите в Европа - смешно хейтърче си ти, бедна душица, жал ми е за теб.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 24 сеп 2016 10:37

Последните срещи на двата отбора преди мача помежду им:
Тулуза- ПСЖ 2:0
Верея- Лудогорец 1:5
Всеки сам да си прави изводите кой отбор е по- класен. 8-)
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 24 сеп 2016 15:31

tmanolov написа:...
П.С. и за да не съм черноглед, че уж играел "български отбор" - няма да влизам в полемика колко е български и какви българи живеят в околните на Разград села (градът е преимуществено български, областта е преимуществено БЪЛГАРО-МОХАМЕДАНСКА - лсужил съм там във Вътрешни войски преди 20 години и имам поглед)...

Това е вярно толкова, колкото аз да кажа, че областта, където живееш ти, е "с преобладаващо влашко население".
Чети и се ограмотявай. Няма българо-мохамедани в областта. Дори и да има, се самоопределили като българи или турци. Не си ти човекът който ще определи кой какъв е.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0 ... 0%B0%D0%B4
И ми отговори, какво значение има кой какъв е? Или ако са българо-мохамедани, втора категория ли са.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Лудогорец”