Лудогорец - Ботев Пд | 4:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Ботев Пд | 4:1 FT
Четвъртия ви гол много як. Браво 
- kanara1978
- Контакти:
дано Виктория Пилзен купат съдията да им свири 1 дузпичка измислена-КАТО НА ЛУДОГОРЕЦ дузпите всеки мач.Тва ми е мечтата на живота.Пък после си викайте че нямало значение 1 гол
kanara1978 написа:дано Виктория Пилзен купат съдията да им свири 1 дузпичка измислена-КАТО НА ЛУДОГОРЕЦ дузпите всеки мач.Тва ми е мечтата на живота.Пък после си викайте че нямало значение 1 гол
Не се ядосвай. Готви се за важния мач със Славия, че е в Бургас, а там някак не играете успешно. Да не запалите пак рекламните пана.
Ех,ако съдията не беше сбъркал оня тъч в 34-тата минута,какво им се пишеше на домакините...ама пуста съдийска подлога/не че не е де/,даде обратен тъч и страхотно повлия на мача.А аз гледах 90 и кусур минути и се чудих защо точно паднаха канарите.Добре че беше треньорският гений Костов че да ни осветли.Ама и теляка от трибуните е виновен и той.Ще каже човек че се намира в банята и хоп с таса...
Само дето не го и изтърка след това. 
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
С дузпа или без дузпа Ботев нямаха никакъв шанс за нещо в този мач.Прекалено голяма разлика в класите се виждаше.Добре,че домакините играха до към 70мин.,иначе...
Дузпата е 1000%, стана пред очите ми. Сисиньо бе изритан зверската или за да има дузпа в наказателното поле на Лудогорец, трябва да има убийство? Ако такова положение бе във вашето наказателно поле щяха чак във Сопот да ви чуят. Не ви е лош отбора, все пак за 50 минути ви вкарахме само 4 гола. Имате шанс да се отървете от изпадане. 
Аз съм от Микре Юнайтед
- slash1912
- Контакти:
Тая дузпа е толкова дузпа,колкото и онази в Белград.По форумите сте много самочувствени,а на стадиона ви няма никакви 
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Тая дузпа е толкова дузпа,колкото и онази в Белград.По форумите сте много самочувствени,а на стадиона ви няма никакви
Аз бях на стадиона и ти казвам че се чак се чу ударът в бутонките. Вероятно са го чули и 20-те ваши фена на стадиона, но едва ли, тъй като се занимаваха с това да викат турци, рязани и други. А дали ще накажат "великата " ви публика заради маймунските звуци? Едва ли, но иначе сме много силни.
Вчера съдията се справи. Може и да бъркам но не се сещам до имаше жълт картон даже.
Тренирайте по-усилено, че следващият път да паднете с по-малка разлика
Аз съм от Микре Юнайтед
- slash1912
- Контакти:
Хубаво говориш за 20 фена,аз толкова в сектора за гости в Пловдив на мачове с вас никога не съм виждал.
Рекорда ви е трима 
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Хубаво говориш за 20 фена,аз толкова в сектора за гости в Пловдив на мачове с вас никога не съм виждал.Рекорда ви е трима
Не беше бройката на вашите фенове акцента в предния мш пост, но щом искаш да прочетеш тази част добре. Въпросът беше за дузпата, а тя е 1000%- ва.
Според вас ние нямаме публика, което значи че и трима са успех, докато вие се имате за голяма работа, т.е. 20 е смешно малко.
Аз съм от Микре Юнайтед