Libera написа:Голям смях са фенчетата от шоплъка - останаха без отбори и само Лудогорец им е тема за разговор. Преди да дойде този треньор, питаха защо няма нов, как се разпадало всичко, Домусчиев не му пукало, нямало селекция...сега дойде и не бил достатъчно добър, бил анонимник. Аз нещо не мога да се сетя НЕ-анонимник някога да е бил треньор я на Левски, я на ЦСКА. Петрович дойде в България, видя кочината и си замина. Левски домъкна една камара анонимници от испанските дивизии...абе, мила родна картинка. Като стане шампион с 20 точки разлика ще е виновен, че не са 25 точки, ако влезе в ШЛ, ще е виновен, че не я е спечелил.
Ако пък спечели(знам, че няма да се случи), "кой знае какво, спечелиха само веднъж".
През 2009 година, ако някой беше ми казал, че Лудогорец ще влезе в А ПФГ, щях да се смея три дни, през половин час.
Слава богу, слава Домусчиев, към края на своя живот видях мноооого повече. Видях ШЛ, бразилски играчи, португалски треньор.
Пък нека "фенчетата от шоплъка" да си пускат каквито теми им харесват. Нас ни радват тези, които признават успехите на Лудогорец. Пожелавам и техните отбори да жънат успехи.