Бруно Рибейро е новият треньор на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: Бруно Рибейро е новият треньор на Лудогорец

Мнениеот мили » 20 юни 2015 00:46

Libera написа:Голям смях са фенчетата от шоплъка - останаха без отбори и само Лудогорец им е тема за разговор. Преди да дойде този треньор, питаха защо няма нов, как се разпадало всичко, Домусчиев не му пукало, нямало селекция...сега дойде и не бил достатъчно добър, бил анонимник. Аз нещо не мога да се сетя НЕ-анонимник някога да е бил треньор я на Левски, я на ЦСКА. Петрович дойде в България, видя кочината и си замина. Левски домъкна една камара анонимници от испанските дивизии...абе, мила родна картинка. Като стане шампион с 20 точки разлика ще е виновен, че не са 25 точки, ако влезе в ШЛ, ще е виновен, че не я е спечелил.

Ако пък спечели(знам, че няма да се случи), "кой знае какво, спечелиха само веднъж".
През 2009 година, ако някой беше ми казал, че Лудогорец ще влезе в А ПФГ, щях да се смея три дни, през половин час.
Слава богу, слава Домусчиев, към края на своя живот видях мноооого повече. Видях ШЛ, бразилски играчи, португалски треньор.
Пък нека "фенчетата от шоплъка" да си пускат каквито теми им харесват. Нас ни радват тези, които признават успехите на Лудогорец. Пожелавам и техните отбори да жънат успехи.

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 24 юни 2015 11:15

мили написа:
Libera написа:Голям смях са фенчетата от шоплъка - останаха без отбори и само Лудогорец им е тема за разговор. Преди да дойде този треньор, питаха защо няма нов, как се разпадало всичко, Домусчиев не му пукало, нямало селекция...сега дойде и не бил достатъчно добър, бил анонимник. Аз нещо не мога да се сетя НЕ-анонимник някога да е бил треньор я на Левски, я на ЦСКА. Петрович дойде в България, видя кочината и си замина. Левски домъкна една камара анонимници от испанските дивизии...абе, мила родна картинка. Като стане шампион с 20 точки разлика ще е виновен, че не са 25 точки, ако влезе в ШЛ, ще е виновен, че не я е спечелил.

Ако пък спечели(знам, че няма да се случи), "кой знае какво, спечелиха само веднъж".
През 2009 година, ако някой беше ми казал, че Лудогорец ще влезе в А ПФГ, щях да се смея три дни, през половин час.
Слава богу, слава Домусчиев, към края на своя живот видях мноооого повече. Видях ШЛ, бразилски играчи, португалски треньор.
Пък нека "фенчетата от шоплъка" да си пускат каквито теми им харесват. Нас ни радват тези, които признават успехите на Лудогорец. Пожелавам и техните отбори да жънат успехи.

ЩЕ ЖЪНАТ, АМА В "А" АМА САМО ЧЕ "А" ОКРЪЖНА ГРУПА УСПЕХИ :lol: :lol: :lol: Успех в Шампионската Лига, имате ли някаква информация за този клуб, НЕ би трябвало да имате проблем с тях, това им е дебютната поява в квалификациите на ШЛ, общо взето очаквам две леки победи :roll:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 24 юни 2015 11:33

Плашещото е, че на практика Лудогорец е нов отбор-точно половината титуляри напуснаха, дойде непознат треньор с негов щаб и не знаем какво да очакваме. В последните 4 години от Лудогорец са си тръгвали доста футболисти, но с изключение на Бадема, никой не е бил твърд титуляр,а сега е доста различно!
SaNdOoO написа:
мили написа:

ЩЕ ЖЪНАТ, АМА В "А" АМА САМО ЧЕ "А" ОКРЪЖНА ГРУПА УСПЕХИ :lol: :lol: :lol: Успех в Шампионската Лига, имате ли някаква информация за този клуб, НЕ би трябвало да имате проблем с тях, това им е дебютната поява в квалификациите на ШЛ, общо взето очаквам две леки победи :roll:
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 юни 2015 00:29

Интересно как ще се справи... Лудогорец оттук горе-долу от нулата започва. А и чисто статистически, вероятността за треньорски провал се увеличава с всеки следващ наставник. Аз лично очаквах някое по-утвърдено име.

Успех, все пак!

fenomen33
Контакти:

След мача ли ще бъде уволнен треннера на Лудогорец

Мнениеот fenomen33 » 14 юли 2015 22:30

ДАЛИ СИ ХОДИ СЛЕД МАЧА ПОРТУГАЛЕЦА...
Последна промяна от fenomen33 на 14 юли 2015 22:35, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: Илед мача ли ще бъде уволнен треннера на Лудогорец

Мнениеот irradeum » 14 юли 2015 22:31

fenomen33 написа:ДАЛИ СИ ХОДИ СЛЕД МАЧА ПОРУГАЛЕЦА...

Пиши на БЪЛГАРСКИ, ефенди !
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: След мача ли ще бъде уволнен треннера на Лудогорец

Мнениеот ЕМИЛ » 14 юли 2015 22:33

Нека седи

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 15 юли 2015 13:45

Илиян Илиев е вашият човек, без пари отбори правеше в Берое и в Левски отборът му беше силен, в Разград може да направи големи неща.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 юли 2015 15:41

След като не е правил селекцията, след като половината отбор напусна през лятото и трябва на ново да се сглобява, не виждам каква е вината на Рибейро. Тук виновна е управата, че закъсня с назначаването на треньора твърде много. Рибейро сега трябва да направи и невъзможното за да класира напред отбора, защото Лудогорец не е изпадал в такава ситуация. А направи ли го, значи наистина е добър треньор.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2015 16:34

d.milanov написа:След като не е правил селекцията, след като половината отбор напусна през лятото и трябва на ново да се сглобява, не виждам каква е вината на Рибейро. Тук виновна е управата, че закъсня с назначаването на треньора твърде много. Рибейро сега трябва да направи и невъзможното за да класира напред отбора, защото Лудогорец не е изпадал в такава ситуация. А направи ли го, значи наистина е добър треньор.

Всъщност още не знаем, може би тия футболисти ако влязат в час няма да са по-слаби от предишните? Само дето.. друг е въпроса дали ще имат време до реванша. Според мен единствения им шанс е това, че не е нужно да постигнат суперсинхрон и суперформа, не и за молдовски отбор, колкото и грамотен да е той.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”