Заслужава ли Дяков наказание? АНКЕТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Заслужава ли Дяков наказание? АНКЕТА
Купи си едни очилца по-голям диоптър и пак гледай. На втората камера(5:55 от видеото) много ясно се вижда къде плюва и виж движението на ръката на Стойчев, за да се предпази.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
Дяков е един мишок, целувач на емблеми. Имаше едно видео преди Левски Лудогорец, миналата година, когато им бяха записали разговора с Пелето. Там много ясно се чува как се обяснява като ученичка. За основен футболист в национала такава постъпка е недопустима. В Италия на дербитата между големите отбори, националите потушават скандалите, а не плюят като чобани!

atanas7510 написа:Без да оспорвам качествата му като играч , който са безспорни. В България всеки мач е за червен картон къде за остро влизане, къде за постоянно репликиране и указания към съдийте. Време му е за наказание за да му е обица на ухото, защото ще го направи я за националният , или в шампионската лига, а там прошка няма.
И 100 червени картона да му покажат, той поука няма как да си извади. Просто няма толкова акъл за тая работа.
Най-грубият играч в Европа също е български национал. Това е Светослав Дяков – с 2 червени картона и 7 жълти. Това показва сайтът на УЕФА.
Последна промяна от terata на 29 сеп 2014 11:13, променено общо 1 път.
ss1914 написа:Купи си едни очилца по-голям диоптър и пак гледай. На втората камера(5:55 от видеото) много ясно се вижда къде плюва и виж движението на ръката на Стойчев, за да се предпази.
Сточев си хваща фланелката на рамото да си я оправи. Гледай внимателно. Има го в замундите целия мач, изтегли си го и ще видиш какво точно се случва.
Интериорни врати - Врати хармоника
-
- Контакти:
terata написа:peliforewer написа:Дяков заслужава наказание,но това ще зависи от дежурния секретар и БФС,а не от сините фенове и тяхните малоумни декларации.Като говорим за наказания, погледнете това и пак коментирайте за наказания.....Фенове на "Левски" посрамиха България.....Транспарант от феновете на "Левски" при снощната победа над Лудогорец (3:2) възмути футболна Европа.
На трибуните на "Георги Аспарухов" се появи послание "Кажете "да" на расизма", което освен към съперниците от Лудогорец може да се тълкува и като призив към УЕФА, чието лого също присъства на транспаранта.
Снимката вече обиколи социалните мрежи, а всеобща реакция от действията на "синята" агитка е негативна. http://www.blitz.bg/sport/article/245569
Така кат гледам единствения малоумник тук си ти. Тва има ли нещо общо с темата или просто да плювнеш по Левски, че да ти олекне на изтерзаната красноармейска душица, а? Да не говорим, че има тема за въпросния транспарант, в която се обсъжда така вълнуващия за теб въпрос. Но като виден "красноармейски" представител явно ти е трудно да четеш, затова ще ти помогна: http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=184023.
Аз не се ровя като някои комплексари по цял ден във форумите на противниковите отбори,гледам си ЦСКА,днес инцидентно видях на челна страница тази тема,а вчера прочетох някъде смешната декларация на фенклуба на Левски ,между впрочем не знам кой Ви пише декларациите но са много неграмотни и на ниско ниво,пък и да пускаш всеки ден декларации не е сериозно.Но не съм учуден като виждам и някои от феновете на Левски тук във форума/подчертавам ,някои,не всички/ колко са зле,та думата ми е че делегата на срещата и ДК към БФС определят наказанията в българския футбол,делегата ако е видял действията на Дяков е длъжен да ги опише в доклада,ако не ДК може да се самосезира,но същото се отнася и за транспаранта на феновете на Левски,защото е малоумие когато най-тежките наказания във футбола са за расизъм,ти да призоваваш към расизъм.Чудя се защо полицията, която толкова много атакувате във една от последните си декларации,мисля че от петък,не арестува веднага авторите на тази провокация.
Последна промяна от peliforewer на 29 сеп 2014 13:03, променено общо 1 път.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Да, защото постъпката е много грозна.
Иначе той е в правото си да търси обяснение от съдията, това е работата на всички капитани, но и да сваля напрежението, а не да създава такова.
Лек ден.
[offtopic]Относно мача: дузпа имаше, ЧК на Кайсара заслужен-за обида, трябваше да има такива и за Дяков, Гаджев, и Домовчийски.
Реферчето определено ръкъводеше мач различен от този - негов си въображаем.[/offtopic]
Иначе той е в правото си да търси обяснение от съдията, това е работата на всички капитани, но и да сваля напрежението, а не да създава такова.
Лек ден.
[offtopic]Относно мача: дузпа имаше, ЧК на Кайсара заслужен-за обида, трябваше да има такива и за Дяков, Гаджев, и Домовчийски.
Реферчето определено ръкъводеше мач различен от този - негов си въображаем.[/offtopic]
Последна промяна от JACKO на 29 сеп 2014 11:22, променено общо 1 път.
Тоя си е прост селендур, чобанин, толкоз му е капацитетът... Половината от Лц са симуланти, рогачи и провокатори, жалко за читавите момчета и тренера им, изглежда интелигентен човек.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Santiago Munezz
- Контакти:
IvailoRz написа:Като фен на Лудогорец смятам , че ДА , Дяков заслужава наказание по правилник за наплюването ! Съдията тотално се оака в нея ситуация , но това не е оправдание за тъпата изцепка . Като капитан на Лудогорец е недопустимо да си позволяваш подобно нещо !
Само ми е интересно вдругиден като подаде някой голов пас или спре голова атака срещу Хърватия примерно , пак ли ще го псувате , защото каквото и да си говорим , Съни е МОТОРА на Лудогорец и на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !
Че селското капитанче няма да даде голов пас и че няма да спре голова атака на Хърватите няма,ама виж някой малоумен червен картон като тези които си изкара в двете квалификации срещу Армения ще получи като нищо.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:IvailoRz написа:Като фен на Лудогорец смятам , че ДА , Дяков заслужава наказание по правилник за наплюването ! Съдията тотално се оака в нея ситуация , но това не е оправдание за тъпата изцепка . Като капитан на Лудогорец е недопустимо да си позволяваш подобно нещо !
Само ми е интересно вдругиден като подаде някой голов пас или спре голова атака срещу Хърватия примерно , пак ли ще го псувате , защото каквото и да си говорим , Съни е МОТОРА на Лудогорец и на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !
Че селското капитанче няма да даде голов пас и че няма да спре голова атака на Хърватите няма,ама виж някой малоумен червен картон като тези които си изкара в двете квалификации срещу Армения ще получи като нищо.
Да извикат вместо него Сърмата в националния, да покаже класа
Дяков е добър футболист, надявам се още дълги години да ни радва..
Пак пищите на умряло, има си дежурен делегат ако е описал случая, ще го накажат, ако не - няма.
Че и извинение ще искат левскарите, айде де. Постоянно се ръси помия по играчите на Лудогорец, отбора и феновете, някой да е дал извинение , а ?
Дяков защити Моци който бе брутално ударен от Домовчийски. Това доказва че му пука за съотборниците му. И мен ме кефи това. Не ме кефи че псува, ръкомаха ...но така е решил, така е направил.Откъде сте сигурни че Стойчев не го е напсувал например. Стойчев да не би е да е херувим, знаем го какъв дървосекач е той.Дяков си е македонец и много див на терена. Извън него е скромен и приятен от това което съм гледал. Помните ли Емо Костадинов как се разправяше и ръкомахаше на терена, и какъв свит беше извън него ?....Големи пискачи и съдници тука...
Дяков е един от най-обичаните футболисти от феновете на Лудогорец и така ще бъде и занапред.
Ако има наказание се надявам да си вземе бележка, защото всеки се учи от грешките си.
Пак пищите на умряло, има си дежурен делегат ако е описал случая, ще го накажат, ако не - няма.
Че и извинение ще искат левскарите, айде де. Постоянно се ръси помия по играчите на Лудогорец, отбора и феновете, някой да е дал извинение , а ?
Дяков защити Моци който бе брутално ударен от Домовчийски. Това доказва че му пука за съотборниците му. И мен ме кефи това. Не ме кефи че псува, ръкомаха ...но така е решил, така е направил.Откъде сте сигурни че Стойчев не го е напсувал например. Стойчев да не би е да е херувим, знаем го какъв дървосекач е той.Дяков си е македонец и много див на терена. Извън него е скромен и приятен от това което съм гледал. Помните ли Емо Костадинов как се разправяше и ръкомахаше на терена, и какъв свит беше извън него ?....Големи пискачи и съдници тука...
Дяков е един от най-обичаните футболисти от феновете на Лудогорец и така ще бъде и занапред.
Ако има наказание се надявам да си вземе бележка, защото всеки се учи от грешките си.
Последна промяна от snakebite на 29 сеп 2014 11:55, променено общо 1 път.