Минутката на "водещия"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Минутката на "водещия"

Мнениеот 1982 » 29 авг 2014 01:20

ivelin123 написа:Айде всички фенове на ЦСКА които се оплакват, че на мача Лудогорец - Стяуа феновете пеят химна да видят ето този клип. http://vbox7.com/play:382116bfcd Тук същите тези фенове пеят химна на мач от клубно ниво срещу Фулъм.

Ето и клип когато феновете на Левски пеят химна, отново на клубен мач. http://vbox7.com/play:5dbc4b38
Аз лично нямам нищо против това. Просто давам 2 примера, защото същите тези фенове в момента се оплакват, че химна е само за националния отбор.

Не става въпрос феновете да пеят химна или не, а преди мач на клубен отбор да не се пуска на стадиона българският химн. Това си е за националния тим, както и скандирането Българи-юнаци.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 29 авг 2014 01:39

Абе одете у курец бе, философи :!:
Аз, както и всеки един нормален Българин, се изкефих максимално, снощи срещу гадните мамалигари и днес още ме държи.
Философствайте си за химни, каузи, гелосани и квото си искате :!:
Важното е, че тая драма снощи беше спечелена от нашите момчета :!:
У курец за философите. Обичайте си мамалигарите и марш през Дунава. Дано се удавите, по пътя :!:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
модерабе

Мнениеот модерабе » 29 авг 2014 01:41

1982 написа:
ivelin123 написа:Айде всички фенове на ЦСКА които се оплакват, че на мача Лудогорец - Стяуа феновете пеят химна да видят ето този клип. http://vbox7.com/play:382116bfcd Тук същите тези фенове пеят химна на мач от клубно ниво срещу Фулъм.

Ето и клип когато феновете на Левски пеят химна, отново на клубен мач. http://vbox7.com/play:5dbc4b38
Аз лично нямам нищо против това. Просто давам 2 примера, защото същите тези фенове в момента се оплакват, че химна е само за националния отбор.

Не става въпрос феновете да пеят химна или не, а преди мач на клубен отбор да не се пуска на стадиона българският химн. Това си е за националния тим, както и скандирането Българи-юнаци.

И защо да не се пуска,кой си ти за да кажеш какво да се пуска и да се скандира.Никой на сила не те кара да ходиш на стадиона или да гледаш мача по телевизията.И какво да гледам 11 манекена които се тупкат в гърдите,че са Българи а всички играят зад граница,и им дреме дали ще бият Армения или Малта.И накрая както във волейбола ще се изпокарат.

Потребителски аватар
модерабе

Мнениеот модерабе » 29 авг 2014 01:48

Такива ли да гледам,като митьо пейката,(който между другото се изпокара с всички и не играе)благо джийзеса или както там се пише,божи86 хвърколетов или останалите "звезди".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 авг 2014 01:56

Владко, жалко че не си бил в Разград преди 2 години, да ти чупят главата платените мюсюлмани-биячи на Домуса.

Направо сменяй отбора, евтино глори-хънтърче. Точно един кренвирш струваш.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 29 авг 2014 02:00

1982 написа:Владко, жалко че не си бил в Разград преди 2 години, да ти чупят главата платените мюсюлмани-биячи на Домуса.

Направо сменяй отбора, евтино глори-хънтърче. Точно един кренвирш струваш.

Мойто момче, главата са ми чупили много пъти, но за радост, не съм правен от стъкло.
Ти не ми казвай какво да сменям и колко струвам, защото като ти чета глупостите, се опасявам, че наистина си минал трийсетте, а си такъв дебил :shock:
Warped написа:

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 29 авг 2014 02:04

Тъпако, аз в кръчмата в която си пия всяка вечер, в 00.00 пускам химна и пееме. И там ли ще дойдеш да ми направиш забележка, че не трябва да се пуска? Ти забелязваш ли се, какъв тъпак си или си свиркаш и не ти пука :?:
Warped написа:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 авг 2014 02:09

Щеше да е хубаво и обрязаните биячи на Домуса да ти я счупят, да те видя как щеше да ги подкрепяш днес.

Защото за Домуса ти си точно това - една жалка утайка, днес те котка, защото има нужда от днес, утре ще ти строши главата, когато не му изнасяш.

Но ти си си мазохистче явно ......

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 29 авг 2014 02:15

Под нивото ми е, да ти коментирам глупостите, така че ти пожелавам лека вечер.
Warped написа:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 29 авг 2014 06:29

iliev72 написа:
Zaash написа:
iliev72 написа:Ще ти кажа едно - ако миналата година Кирил Домусчиев не беше ревал толкова да му се напълни стадиона за мачовете в ЛЕ може би щях да се зарадвам на този успех на Лудогорец.
Радвал съм се на успехите на Левски(Цесекар съм) в Европа и знаеш ли колко болно ми беше като Антверп ги унижи за няколко минути.Колко ми е било яд за другите им издънки които вече нямат край.
Никога Батков или Чьорни не се ревали да им се пълни стадиона щото имали мач от ЕКТ.И сега на мача с Базел ще се видят колко са феновете на Лудогорец наистина.
На другите 2 мача е ясно за какво ще ходи българина - едни заради Реал , други(и аз съм от тях) заради Ливърпул.А снощният коментар ако го е слушал някой психиатър със сигурност вече има тема за докторантура.
Не обвинявай хора , че не обичат Лудогорец. Сами си го изпросиха и сега да се оправят.

Ако знаеш пък аз как се ядосвах когато от 1:3 ви изравниха?
Все едно бях Цесекар. Толкова ме беше яд и толкова велик беше Нанков тогава. Няма да го забравя този мач и не за друго, а защото в евротурнирите всички сме представители на България!!!
Не знам какви претенции е имал Домусчиев, аз лично се ужасих, че махна Стоев защото вярвах, че той е разковничето, но след вчера...
Имай впредвид, че всеки успех на роден отбор на международната сцена носи 20% коефициент за всеки друг участник и е безумно харакири такава нелепа омраза!

Не бъркай омразата с безразличието ! Иначе това отборче за мен е като всяко друго на което не съм фен и нямам намерение по никакъв повод да подкрепям !
И никой не може да ме накара да подкрепят този отбор. Преди миналата година имаше някакъв шанс , но сега никакъв. И затова Лудогорец могат да се сърдят само на благодетеля си.

Точно тук грешиш,вашето не е безразличие.Да не би да мислиш,че хората са били на стадиона заради Домусчиев?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”