Партизан - Лудогорец - 2:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Защо трябва българския шампион да се притеснява от Партизан?
Партизан едвам крета само със собствени кадри, нямат никакви пари.Общо взето едвам кретат без селекция, без нищо.Лудогорец ако наистина има някакви намерения за групите трябваше да си ги бият на ходом и Домусчиев праилно махна Стойчо след като помислих за това.Лудогорец трябваше да има аванс от 1-2 гола преди този мач.Вие как мислите ? Моля без хейтърски коментари.
[center]Levski & Lazio[/center]
Re: Защо трябва българския шампион да се притеснява от Партизан?
Тема е странна!Търсиш отговор на конкретен въпрос,а ако ти дам реалния си отговор ще пишеш,че съм хейтър
!

- Черният козел
- Контакти:
На терена за Партизан ще излязат 11 войници, каза старши треньорът на Партизан Марко Николич преди утрешния мач-реванш от Шампионска лига срещу Лудогорец. Първият мач в Разград завърши 0:0. "В спорта не винаги печели този, който харчи повече пари. Решаващо може да бъде мотивацията и желанието да постигнеш целта. Сега Лудогорец идва на нашия стадион и нека да видим как ще се справят с 11 войници на терена и още 30 000 по трибуните", каза Николич на пресконференцията преди мача. Треньорът не смята, че от изхода на този мач зависи финансовото бъдеще на клуба, макар че пресата в Сърбия твърди обратното в последните дни. "Този мач е много важен и напрежението е огромно. Но ситуацията не е "Да бъде или да не бъде", защото Партизан ще има важни мачове и след това", каза още Николич. Треньорът потвърди, че Данко Лазович и Андрия Живкович са възстановени от контузии и са готови за мача с българския шампион. "Имаме играчи, които са играли и по-големи мачове от този. Трябва да бъдем смели и да вярваме в себе си. Този мач може да се реши от един удар, от няколко сантиметра", коментира Марко Николич.
Аз пък казвам,че от българска страна ще излязат 11-сет Генералисимуса,казват мирно и 30 011 войници са в шах ! Контра,удар на Мисиджан или Абало и мат !
Аз пък казвам,че от българска страна ще излязат 11-сет Генералисимуса,казват мирно и 30 011 войници са в шах ! Контра,удар на Мисиджан или Абало и мат !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Не трябва да се плашат. Лудогорец са по-силни.
В момента Партизан имат само една голяма подкрепа от феновете си, което не е малко, но Лудогорец могат да ги бият.
Пожелавам им успех.
В момента Партизан имат само една голяма подкрепа от феновете си, което не е малко, но Лудогорец могат да ги бият.
Пожелавам им успех.

- Балкански Орел
- Контакти:
BRF написа:Тема е странна!Търсиш отговор на конкретен въпрос,а ако ти дам реалния си отговор ще пишеш,че съм хейтър!
Е защо дай си мнението, стига да не е от сорта. "ПАРТИЗАН СИ Е ПАРТИЗАН УЕ"

Кво да ти кажа - след като отборите ни отпадат от тимове като Иртиш, Мура, Сараево, Спартак Търнава, Зимбру, Гьошгьор (или както там се пише) и още... и още... най-нормалното нещо е българският шампион да се притеснява от сръбския представител. Това е напълно достатъчно.
А това че се притесняват, не значи че не са по-добри и ще победят или поне ще продължат. Пожелавам им успех довечера
А това че се притесняват, не значи че не са по-добри и ще победят или поне ще продължат. Пожелавам им успех довечера
Последна промяна от ros на 06 авг 2014 12:56, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- bilyaletdinov
- Контакти:
Абе той и Стойчо беше казал, че са армейци и не се страхуват от никой, но това не попречи на Зимбру да си ги треснат. На Партизан им трябва пари и са под огромно напрежение. От друга страна Лудогорец има нужда от един гол само, за да продължат. Ако нашите не налеят гипса ще отстранят сърбите с лекота.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Балкански Орел
- Контакти:
ros написа:Кво да ти кажа - след като отборите ни отпадат от тимове като Иртиш, Мура, Сараево, Спартак Търнава, Зимбру, Гьошгьор (или както там се пише) и още... и още... най-нормалното нещо е българският шампион да се притеснява от сръбския представител. Това е напълно достатъчно.
Напълно си прав, но ми омръзна да слушам как Домуса неправилно махнал Стойчо и как Партизан щели да мачкат в Сърбия.Публиката ако играеше най-добрите отбори в света щяха да са балканските, руските и латино-американските.
Балкански Орел написа:ros написа:Кво да ти кажа - след като отборите ни отпадат от тимове като Иртиш, Мура, Сараево, Спартак Търнава, Зимбру, Гьошгьор (или както там се пише) и още... и още... най-нормалното нещо е българският шампион да се притеснява от сръбския представител. Това е напълно достатъчно.
Напълно си прав, но ми омръзна да слушам как Домуса неправилно махнал Стойчо и как Партизан щели да мачкат в Сърбия.Публиката ако играеше най-добрите отбори в света щяха да са балканските, руските и латино-американските.
Абе, че е неправилно - неправилно е. Но дали партизан ще "смачкат" Лудогорец ще видим. Надявам се да не се случи
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Балкански Орел написа:BRF написа:Тема е странна!Търсиш отговор на конкретен въпрос,а ако ти дам реалния си отговор ще пишеш,че съм хейтър!
Е защо дай си мнението, стига да не е от сорта. "ПАРТИЗАН СИ Е ПАРТИЗАН УЕ"
Трябва да се притесняват,защото знаят,че там се играе изключително трудно.Публиката прави стряскаща атмосфера!Отборът на Лудогорец е същия от миналата година и много добре знаят,че тогава се отърваха от елиминаране с голяма доза късмет!