Лудогорец взима Анисе!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Лудогорец взима Анисе!
turb04 написа:za nas e toj religiq написа:Ботев има сили и възможности да се справи с ситуацията ! Проблема е че всичко се разви за няколко дни и няма време за никаква реакция ! Сигурен съм че докато започне шампионата нещата ще се пооправят ! Предполагам че ще има желаещи да довършат започнатото , въпроса е на каква цена и дали тя ще ни удовлетворява! Не мисля че е проблем да се продадат 2-3ма за да се закърпи отворилата се пробойна ! Най лошото в случая че нищо около клуба още не е ясно , мисля че е редно ръководството да излезе и да каже , хубаво - лошо , каквото такова , но поне да се знае !
Когато няма пари, проблемите стават като лавина... Въпросът е да си запазите отбора, а какво ще стане в ЕКТ, не е толкова важно, защото отборът се разбива...
Аман от драми...
Има много неща които не знаем , предполагам както ние феновете така и футболистите ! Ако е ясно че няма да има пари след като отвори КТБ , да го кажат и да почва да се търсят други спонсори и инвестиции! Това мълчание и неизвестност , само трупа проблеми а не ги решава !
redsoul66 написа:Това ще бъде огромна грешка за Лудогорец.Пари на вятъра бих казал!
Не се реализира в ЦСКА,престоя му в Ботев също не впечатли.....бих казал,че може да се определи като всичките Стойчомладенови попълнения-недоразумения за футбола!!!
Само, че си в грешка. Стойчо не е взимал никакъв Анисе, никъде, долен лъжец!
Жоао Карлос, който сега играе в Спартак Москва грешка ли е? Чочев в Монако? Велизар Димитров, Гъргоров грешки ли са? Брито, участника на световното 2002 Мукаси грешка ли е? Ней грешка ли е? Вуядинович? Тони Силва? Маркович?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
motg написа:Идея си нямам какво става в Лудогорец.
Първо изсипват 3млн.лева за бек с огромна заплата.
Сега взимат халф за резерва, а имат огромна нужда от качествен нападател и по-вкарващ атакуващ халф от Марселиньо.
Но имат пари - прахосват си ги.
И като си нямаш идея за какво въобще пишеш

дано да греша но ще стане същото като с голямата звезда на ЦСКА - Платини
имаме си по добри играчи от този
Тази тема започва да придобива пореден фронтовашки жълтуро-чернобял уклон. Даже някои го удариха направо на футболен менинджмънт и вайкане "Ех, колко е зле футбола". Как пък никой не изкоментира, че Анисе може просто да е ненужен на Любо Пенев и да не се вписва в евентуалната футболна концепция на Ботев.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

dickinson написа:дано да греша но ще стане същото като с голямата звезда на ЦСКА - Платини
Да бе, и аз ви се чудя за какво ви е тоя, но явно вашите си знаят.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

drughi написа:Bate_Mitko написа:поздрав заdrughi написа:В момента играча минава медицински прегледи и ако всичко е наред ще подпише със шампионите...
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/ludo ... ise-285863
Дали мадагаскареца би свършил работа на Лудогорец? От друга страна лудогорци разполагат с доста халфове, но хората са казали от "много глава не боли"Другото интересно, което не се споменава в статията, е дали има трансферна сума и каква ще е тя?
Специален поздрав за тебе и за всички буфери които не спирате да се интересувате от БОТЕВ ! БЛАГОДАРИМ ВИ !!! Това не се забравя!![]()
![]()
![]()
Много бъркаш...не ми дреме за вас, интересувам се от Лудогорец, все пак това е шампиона на България и всички се интересуват от него, от тяхните трансфери и подготовката им. Ето сега взимат Анисе, един добър играч, отворих темата за дискусия с останалите фенове, дали наистина Анисе би бил полезен на отбора и каква е трансферната сума на играча. Това е. Не си мисли, че сте много важни, и че някой го е еня за вас.
Да и един мармот завива шоколад.. Колкото Анисе добър играч, толкова и ти се интересуваш от Лудогорец! Капиш!?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
TristaNNN написа:Тази тема започва да придобива пореден фронтовашки жълтуро-чернобял уклон. Даже някои го удариха направо на футболен менинджмънт и вайкане "Ех, колко е зле футбола". Как пък никой не изкоментира, че Анисе може просто да е ненужен на Любо Пенев и да не се вписва в евентуалната футболна концепция на Ботев.
А не мислиш ли , че сме по запознати от теб по темата , а

http://plovdivderby.com/kategorija-botev/11438-mari-otmakva-anise-ot-botev.html
TristaNNN написа:Тази тема започва да придобива пореден фронтовашки жълтуро-чернобял уклон. Даже някои го удариха направо на футболен менинджмънт и вайкане "Ех, колко е зле футбола". Как пък никой не изкоментира, че Анисе може просто да е ненужен на Любо Пенев и да не се вписва в евентуалната футболна концепция на Ботев.
Абсолютно има още един двама(румънците) като Анисе които не са нужни на Любо Пенев,и могат да вземат пари,вместо да плащат заплати.Ако оставят един от Доре или Хамза,с едно или две по-евтини попълнения,остават с добро качество и шансове в ЛЕ.