38-и кръг: Лудогорец - Локо (ПД) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: 38-и кръг: Лудогорец - Локо (ПД)

Мнениеот kev1n » 08 май 2014 11:00

CSKA 78 написа:Като гледам наплива от хора,които искат да честитят 3-та титла на Лудогорец,става ми ясно,че повечето хора силно се интересуват(кой ще е новият/стар шампион), и се радват заедно с отбора от Разград.
Честита титла и от мен,докато някой не ме е изпреварил!

Имаше 3.5оо човека на стадиона :) Като за плейофната фаза от А група сме лидери по посещаемост, със средно около 35оо :) Ела моля ти се ми обяснявай как на армията били 1о хиляди, като капацитета и е 6400 или поне беше до преди няколко месеца :)

ludfan
Контакти:

Мнениеот ludfan » 08 май 2014 12:52

Зрители плейофна фаза на "Лудогорец арена":

5450 зрители на Лудогорец - Литекс
5480 зрители на Лудогорец - Ботев Пд
5900 зрители на Лудогорец - Левски
6000 зрители на Лудогорец - ЦСКА
3500 зрители на Лудогорец - Локомотив Пд

общо 26330 : 5 = 5266 зрители средно на мач

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 май 2014 13:12

kev1n написа:
CSKA 78 написа:Като гледам наплива от хора,които искат да честитят 3-та титла на Лудогорец,става ми ясно,че повечето хора силно се интересуват(кой ще е новият/стар шампион), и се радват заедно с отбора от Разград.
Честита титла и от мен,докато някой не ме е изпреварил!

Имаше 3.5оо човека на стадиона :) Като за плейофната фаза от А група сме лидери по посещаемост, със средно около 35оо :) Ела моля ти се ми обяснявай как на армията били 1о хиляди, като капацитета и е 6400 или поне беше до преди няколко месеца :)

Пич,на ударен се правиш,добре!Феновете на другите отбори във форума на "Гонг" много слабо се интересуват от третата титла на Лц(лошото е,че това е не само във форума на "Гонг",положението е подобно,дори по-лошо във всички останали спортни форуми).Цял ден след узаконяването на титлата, имате само две честитки(с моята стават три)!Еми,поздравления!Това е да си отбор без фенове!
На кой въобще му пука за вашата титла-чакаме световното?! :) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 08 май 2014 14:09

Нека не ви пука пък ние да си ви мачкаме още няколко години :lol: И това "отбор без фенове" така и не спряхте да го употрябвате въпреки, че е безкрайно малоумно. От 30000-ден Разград колко фенове искате да има отбора? Колкото Левски и ЦСКА ли? Друг е въпроса, че уж двата тима са грандове пък не могат да си напълнят стадионите :lol: Ние си пълним доволно стадиона, радваме се на сегашните ни успехи и догодина пак ще ви тормозим :twisted:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 08 май 2014 16:27

Нещо логиката ти не води до никъде...Тези 3500, които ходят на мачове са малко така ли? За град който е с население 30 000? Няма как да имаме десетки или стотици хиляди фенове, освен ако ти не измислиш някакъв друг вид математика. А вие заедно с Левски като имате милиони фенове нещо не виждам ползата - нито акциите си може да продадете/Домусчиев го каза, че е абсурдно феновете да управляват в България/, нито стадионите си да напълните - и то и без това стадионите с намален капацитет. Иначе се радвам, че и ти призна, че другата година пак сме шампиони.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 май 2014 17:04

Пич,колкото и да се опитваш-истината не можеш да я скриеш!
Истината е ,че не успяхте да привлечете неутралните фенове!
А с купената титла тази година-не успяхте да накарате феновете на другите отбори да ви уважават(поне титлата да ви честитят)!
Докато при ЦСКА,Левски,Ботевъ и др.-освен,че имат голяма фенска маса,тези които не са фенове на тези отбори,изпитват към същите неприязън,дори омраза!
Към вас феновете изпитват безразличие,дали ще ви има или няма да ви има,на повечето хора им е безразлично!Тогава трябва да се запиташ-какъв е смисъла от вашето(на разградският клуб) съществуване,дали не е само за запълване на огромното его на вашия патриарх!??

ПП Много избирателно четеш!От това,което съм написал по-горе,видял си само това,което ти харесва(че ще станете шампиони догодина).Това,което не ти харесва(че ще си купите титлата,още веднъж) си го пропуснал!
Явно морални задръжки нямате(феновете на Лц),трябва да станете шампиони независимо от цената! :o :shock: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Мнениеот тинтири-минтири » 08 май 2014 18:35

CSKA 78 написа:Пич,колкото и да се опитваш-истината не можеш да я скриеш!
А с купената титла тази година-не успяхте да накарате феновете на другите отбори да ви уважават(поне титлата да ви честитят)!
Докато при ЦСКА,Левски,Ботевъ и др.-освен,че имат голяма фенска маса,тези които не са фенове на тези отбори,изпитват към същите неприязън,дори омраза!
Към вас феновете изпитват безразличие,дали ще ви има или няма да ви има,на повечето хора им е безразлично!Тогава трябва да се запиташ-какъв е смисъла от вашето(на разградският клуб) съществуване,дали не е само за запълване на огромното его на вашия патриарх!??

ПП Много избирателно четеш!От това,което съм написал по-горе,видял си само това,което ти харесва(че ще станете шампиони догодина).Това,което не ти харесва(че ще си купите титлата,още веднъж) си го пропуснал!
Явно морални задръжки нямате(феновете на Лц),трябва да станете шампиони независимо от цената! :o :shock: :lol:

Абсолютно сме ти безразлични разбира се :) !!!
От 1230 мнения 1170 са свързани с Лудогорец!?
Що така бе! - От безраличие ли....?
Ние обаче няма да останем безразлични към традициите и ще ви отнасяме и занапред, ако съществувате!
От видяното до тук става ясно, че си пълните стадиона само ба мачовете срещу нас! Ясно е кого иска да гледа публиката ви и към кого е безразлична!
Иначе:
Честита ни титла! - Напълно заслужена. Твърде рутинна, за това и малко скучна.
Свикнахме да сме максималисти и няма да се откажем от този "порок" - Ще празнуваме истински след спечелване купата на България.
Отива ни да сме първи и НАЙ - и на терена и на трибуните - и затова ще сме там за напред!
Много здраве на "голееемите" фенове - огромни сте, но си нямате отбор!
Нищо....!!!
Пак ще ви дадем възможност да гледате нашия и да пълните "националния"! Жалко, че не успяхте да дойдете предния път, когато той се напълни с хора обичащи футбола...!

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: 38-и кръг: Лудогорец - Локо (ПД) 1:0

Мнениеот CSKA 78 » 08 май 2014 19:33

Брато,пишеш тинтири-минтири,ама не се и учудвам!
А,това с традициите направо "кърти бетон"!Традиция е, срещу вас да не се свирят дузпи(от близо 100 мача в А група,има само 2 дузпи свирени във ваш ущърб),традиция започва да става,в последно време да ви свирят на всеки ваш мач,поне по една дузпа във ваша полза!
Да,традииците трябва да се уважават! Особено, когато са създадени с пари под масата! :lol:
Не ми отговори обаче ,защо така феновете не ви уважат(поне да ви честитят титлата,нали сте най-заслужилия отбор :mrgreen: )!!?
Да не би да е заради традициите(изброени по-горе)??! :shock: :lol:

ПП А мненията ми в подфорум Лудогорец,да не ги измери с шублер??! :lol:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 08 май 2014 21:21

CSKA 78 написа:Пич,колкото и да се опитваш-истината не можеш да я скриеш!

Не съм чел избирателно, ти ако въприемаш титлата за купена това си е твое мнение. Викаш че нямало смисъл от нашето съществуване, така ли? Хората били безразлични? Я се сети миналата година какво недоволство и омраза имаше от левскарите след мача със Славия срещу нас, или пък по-миналата година срещу ЦСКА и от тогава досега всяка година ние е последна и балона ще пукне. Пък нека казвайте, че не ви пука...Особено след загубите ни в европейските мачове такава радост имаше в мненията на сини и червени, че все едно са спечелили титлата :lol:

А иначе не знам дали усещаш колко несъстоятелен е този въпрос : "какъв е смисъла от вашето(на разградският клуб) съществуване". Нямаше да има смисъл ако бяхме боксова круша като Любимец или Пирин. Шампиони сме и просто ви е яд, че един неизвестен до преди 3 години отбор ви скрива шапките, няма смисъл да го отричаш.

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: 38-и кръг: Лудогорец - Локо (ПД) 1:0

Мнениеот CSKA 78 » 08 май 2014 23:08

Признавам си много сте силни!Скривате шапката на всички!Всъщност вашият покровител,първо скрива шапката на съдиите с няколко пачки от зелените стотачки,а след това съдиите скриват шапката на всеки отбор,който играе с Лц.
Силата ви е в системата,с която играете.Най-често изпозвате система 4-4-3,по-рядко 4-4-5,но ако в даден мач нещата съвсем се закучат,тогава прибягвате до система "Ултима",която е 5-4-6!(ако ме разбираш). :lol: ;)

В крайна сметка,няма защо да си чешем клавиатурите!Вие,феновете на Лц ще си защитавате отбора,а феновете на другите отбори ще проявяват абсолютна индиферентност спрямо лябимия ви клуб!
Затова предлагам да спрем дотук!
Лошото е ,че в Европа не допускат системи по-големи от 11 души! Успех! ;)

Върни се в “Лудогорец”