IvailoRz написа:И аз 2 пъти казах ,че го има , незнам и аз с кого спориш
Дузпа няма. Това твърдя. Сега разбра ли?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
IvailoRz написа:И аз 2 пъти казах ,че го има , незнам и аз с кого спориш
Bourgas написа:IvailoRz написа:И аз 2 пъти казах ,че го има , незнам и аз с кого спориш
Дузпа няма. Това твърдя. Сега разбра ли?
Tribune East 1912 написа:Докога ще ги бутат тия смешници? Явно с честно съдийство не могат да бият никой! Нещастници! Явно това е каузата, като толкова искат дубъл - да им дават титлата и купата, поне да се играят честно мачовете. Дузпата беше тотална пародия, Безяк симулира по супер грозен начин, а уж се води "класен" футболист. ДОКОГА ЩЕ ГИ БУТАТ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ, ДОКОГА? И сега пак гонг, спортал и всички сайтчета ще си затворят очите ,защото са на хранилка при киро мазния гел.
turbogena написа:Не е като да няма... И не е като да не харчи за съдии ,медии ,фенове и т.н.
IvailoRz написа:Да да , според хейтърите Киро харчи яко кинти , храни сайтове , телевизии , фенове .. а бе всичко . Ех ,че много кинти има Киро и ги харчи за нищо ..
IvailoRz написа:turbogena написа:Не е като да няма... И не е като да не харчи за съдии ,медии ,фенове и т.н.
Мхм , мхм ... ех как неможах да се докопам до тея кинти 1 път поне
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта