Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот hijack1 » 12 май 2014 19:09

Ние сме от малък град, не се и имаме за голяма публика, така че няма как да ни засегнеш с това. За сметка на това на мача срещу вас в Разград нашият стадион беше пълен, докато вашия гостуващ сектор беше полупразен :lol: Все пак сте "отбора на народа", отборът с най-голяма фен база и т.н. или това е просто мит?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 май 2014 19:14

hijack1 написа:Ние сме от малък град, не се и имаме за голяма публика, така че няма как да ни засегнеш с това. За сметка на това на мача срещу вас в Разград нашият стадион беше пълен, докато вашия гостуващ сектор беше полупразен :lol: Все пак сте "отбора на народа", отборът с най-голяма фен база и т.н. или това е просто мит?

Мне, просто не сте ни дразнител, а най-обикновено селско тимче, на което не обръщаме особено внимание. :mrgreen:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 12 май 2014 19:44

Да, в предишни мачове клетката е била пълна, но през този сезон си личи, че когато отборът ви не е кой знае какво не може да си напълните клетката/при все че както казах сте уж най-голямата публика според вас/. Не сме дразнител? Затова ли ви беше страх да не вземем да стигнем до 1/4 финал, викахте за Лацио, а за малоумно загубената титла въобще да не отварям темата :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 май 2014 19:55

hijack1 написа:Да, в предишни мачове клетката е била пълна, но през този сезон си личи, че когато отборът ви не е кой знае какво не може да си напълните клетката/при все че както казах сте уж най-голямата публика според вас/. Не сме дразнител? Затова ли ви беше страх да не вземем да стигнем до 1/4 финал, викахте за Лацио, а за малоумно загубената титла въобще да не отварям темата :lol:

Викахте за Лацио... ми аз не съм викал, лациалите са ми точно толкова безразлични колкото и вие. А и защо фенове на Лацио от България да не викат за тях? За вас ли да викат? Всъщност доста хора викаха, но след тази година гледката от тази неделя на Герена ще се повтаря многократно, благодарение на вашите изяви - публика, ръководство, съдии и т.н. После пак мрънкайте за уважение и се молете на софиянци. Айде коментирайте си селекцийката и както вече казах - селектирайте си публика, че да не се срамуват футболистите ви. Бяха доста жалка гледка, отправяйки поглед в нищото и осъзнавайки, че няма на кой да си хвърлят фланелките. После понадуха и няква бясна чалга в съблекалнята, ама селски момчета простено им е. :mrgreen:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 12 май 2014 21:13

terata написа: После понадуха и няква бясна чалга в съблекалнята, ама селски момчета простено им е. :mrgreen:

Това да го кажеш при положение, че във вашия отбор е Божинов :lol:

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 13 май 2014 11:27

terata написа:
hijack1 написа:Да, в предишни мачове клетката е била пълна, но през този сезон си личи, че когато отборът ви не е кой знае какво не може да си напълните клетката/при все че както казах сте уж най-голямата публика според вас/. Не сме дразнител? Затова ли ви беше страх да не вземем да стигнем до 1/4 финал, викахте за Лацио, а за малоумно загубената титла въобще да не отварям темата :lol:

Викахте за Лацио... ми аз не съм викал, лациалите са ми точно толкова безразлични колкото и вие. А и защо фенове на Лацио от България да не викат за тях? За вас ли да викат? Всъщност доста хора викаха, но след тази година гледката от тази неделя на Герена ще се повтаря многократно, благодарение на вашите изяви - публика, ръководство, съдии и т.н. После пак мрънкайте за уважение и се молете на софиянци. Айде коментирайте си селекцийката и както вече казах - селектирайте си публика, че да не се срамуват футболистите ви. Бяха доста жалка гледка, отправяйки поглед в нищото и осъзнавайки, че няма на кой да си хвърлят фланелките. После понадуха и няква бясна чалга в съблекалнята, ама селски момчета простено им е. :mrgreen:

Само да уточним за пореден път, че тези фенове на Левски не подкрепяха Лацио, а викаха против Лудогорец !
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 13 май 2014 11:43

хаха и за кво да бия 1000 км за мач без никакво значение ? Вижте никой не се хвали с публика ,хората дори в Разград ходят избирателно защото не всеки може да си позволи по 8-10 лв за билет , освен ако не е някой отбор дразнител . Сега ще видим колко ще съберем в Бургас дето е на майна си райна пак . Аз се надявам 3-4000 .

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 13 май 2014 14:03

ПФ! Не повече от 3к според мен! И 3 ооо пак е доста оптимистично :)

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 13 май 2014 14:31

kev1n написа:ПФ! Не повече от 3к според мен! И 3 ооо пак е доста оптимистично :)

Едва ли и наполовина за съжаление ...
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 13 май 2014 15:43

е глупости.. сигурни за сега са само около 12оо-3оо човека.. ;д но това са с автобуси.. :) попринцип с коли ходят повече :) поне всеки мой познат предпочита да отиде така.. отколкото с автобусите с които губиш цял ден :)

Така че лично аз очаквам да сме към 25оо.. но трудно да сме повече от 3 :)

Върни се в “Лудогорец”