Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 15:33

CSKA 78 написа:
Iliyansotirov написа:Предвид големите успехи, които постига нашият отбор в Европа, симпатизантите в столицата се увеличиха значително. Моля всички, които искат да помагат по някакъв начин на отбора и желаят да станат част от вече учредения наш фенклуб в гр.София да пишат! Поздрави и успех на Орлите в четвъртък!

То,като е тръгнало така,по-добре се прекръстете на Лудогорец Разград-София!Може и да хванете още 1000 заблудени фена!Въпреки че,това е кауза пердута,в София има 4-ри клуба,които имат фенове!А лудогорци решили фенклуб в София да отварят??!! :lol: :mrgreen:

Клубът на Лудогорец в София е отворен през януари 2012-та на традиционната сбирка по случай Освобождението на Разград. Има дори тема във форума. Ако потърсиш, ще я намериш.
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 мар 2014 15:34

tsonpen написа:
CSKA 78 написа:
Iliyansotirov написа:Предвид големите успехи, които постига нашият отбор в Европа, симпатизантите в столицата се увеличиха значително. Моля всички, които искат да помагат по някакъв начин на отбора и желаят да станат част от вече учредения наш фенклуб в гр.София да пишат! Поздрави и успех на Орлите в четвъртък!

То,като е тръгнало така,по-добре се прекръстете на Лудогорец Разград-София!Може и да хванете още 1000 заблудени фена!Въпреки че,това е кауза пердута,в София има 4-ри клуба,които имат фенове!А лудогорци решили фенклуб в София да отварят??!! :lol: :mrgreen:

Клубът на Лудогорец в София е отворен през януари 2012-та на традиционната сбирка по случай Освобождението на Разград. Има дори тема във форума. Ако потърсиш, ще я намериш.

И колко члена има този клуб а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Iliyansotirov
Контакти:

Мнениеот Iliyansotirov » 11 мар 2014 15:38

iliyan написа:Адаш защо чак днеска се регна ?!

Защото за пръв път създавам тема, а и досега не съм коментирал, предвид злобата, която се излива по форумите. След пускането на темата осъзнах, че съм допуснал грешка и повече едва ли ще я повторя. Същата е за тези, които искат да се присъединят към фенклуба, а не за разни отворковци, които ми говорят за купени фенове, тоест темата загуби същността си. ;)

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 11 мар 2014 15:38

JACKO написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Мда,по надежден източник просто няма :o :!:
Аз пък подочух че освен в България и Европа,Домусчиев чак в Чикаго пуснал пипала :!: Брей да му се не види,много богат че и нагъл :P
Изображение

на тия сигурно по $500 им плаща, все пак за тях не може 50лв :P

ей, много болни хора има, безплатни билети има за служители на фирмите на Домусчиев но не за всички и само по един.Все пак тези хора реално издържат отбора

Като не ви се ходи на мач, не ходете и не се занимавайте с чужди отбори, има достатъчно отбори и мачове за коментари

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 15:39

onegavon написа:
tsonpen написа:
we are the champions написа:Добре де сами си преценете защо на Лудогорец-Лацио стадиона е пълен а на контролата с Беларус е празен нали всички призовават , че сме българи и трябва да се подкрепя българското ?!?!?!

Ами ти се сещай защо. Каква интрига имаше в мача с Беларус и каква в 1/8 финал на евротурнир, където неочаквано български отбор смля ПСВ и Лацио? Ако беше 1/8 финал на европейско първенство и България беше отстранила Холандия и Италия, нямаше ли да свършат билетите за 2 часа?
Ама сте ми едни умнички!

Кое ви е българското освен,че членувате в БФС? Основният ви източник на пари е регистриран в Ла Валета.За това вече България няма нито един кораб.А сега напиши колко етнически българи са титуляри във вашия клуб.Колко са етническите българи живущи във вашата община и колко от тях ходят да ви гледат.

Българско дьонме е собственика ви и толкоз.Ако не знаеш какво означава дьонме питай някой съгражданин с турско етническо самосъзнание.

Не знам какво означава "дьонме", но не ме и интересува.
А ти излез от пещерата с разбиранията си за етническите българи. Етнически италианец ли е Балотели, етнически холандци ли са Луму и Мисиджан? Кишада като чуе българския химн и става на крака, за разлика от някои етнически българи.
И аз да те питам: кой отбор изпраща най-много български национали? Има ли Лудогорец български собственици и български треньори? Колко пъти в повече бяха "етническите българи", отколкото бяха "етническите италианци" в 1/16 финала?

pomiqr135

Мнениеот pomiqr135 » 11 мар 2014 15:40

Venko123 написа:
pomiqr135 написа:
Venko123 написа:
we are the champions написа:Добре де сами си преценете защо на Лудогорец-Лацио стадиона е пълен а на контролата с Беларус е празен нали всички призовават , че сме българи и трябва да се подкрепя българското ?!?!?!

Ясно е защо. За една пица и безплатен превоз са готови да продадат и родителите си тия.

Едните играят футбол, а другите ритат топка. Я ми обясни защо цяла София не можа да напълни стадиона при гостуването на Фулъм, Порто и Рома?

След само една победа над Динамо Москва се събрахме 40 000 на мач с Фулъм, можеш ли да си представиш колко щеше да има ако ЦСКА или Левски играеха с Валенсия?

При почти празен "Б" сектор как ги видя тези 40 хил. ти си знаеш.
Обичам Ви!!!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 11 мар 2014 15:42

we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Ти нямаш такъв приятел, още по вече левскар! Ако пък имаш то всичко казано от левскар е по скоро помия и долни лъжи! Как пък веднъж на мен някой не ми плати билета и не ми даде пари и ядене та да отида и аз безплатно на мач :) Говорите си свободни съчинения....Не познавате характера на Домусчиев! Той не е от хората които раздава и подарява! Транспорта се организира от Общината и няколко по заможни фирми! Лично аз чрез фирмата ми също съм участвал като спонсор на транспорт. С безплатни билети може да се уреди спонсор, някоя важна личност или гост и някой началник в Биовет или протежета на ръководството, а работниците които искат да ходят на мач, ходят когато са в почивка. Там работят на сменен режим и процеса е непрекъсваем! Така, че посещението на мачовете под строй и безплатно издиша! Тъпо е!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 мар 2014 15:43

Хората искат да гледат тук отбор с име в Европа и затова ходят, а не заради вас :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 15:47

Iliyansotirov написа:
iliyan написа:Адаш защо чак днеска се регна ?!

Защото за пръв път създавам тема, а и досега не съм коментирал, предвид злобата, която се излива по форумите. След пускането на темата осъзнах, че съм допуснал грешка и повече едва ли ще я повторя. Същата е за тези, които искат да се присъединят към фенклуба, а не за разни отворковци, които ми говорят за купени фенове, тоест темата загуби същността си. ;)

Така е тук, затова и възниква напрежение между нас и модераторите понякога. Защото провокаторите се набиват с просто око, но не се санкционират. Явно те са нужни за по-големия интерес към форума. Да не ти пука за заядливците, те самите осъзнават колко са нещастни днес. Виждаме една проява на крайно безсилие. Преживели сме какво ли не в този форум. Първо ни връщаха скоропостижно при аматьорите, после титлата ни беше купена, бяхме със селски манталитет, сега сме с невероятен късмет, а Домусчиев наема, вози и изхранва 40 хиляди души, че им плаща и да се редят на опашка една седмица преди мача и да пишат по форумите.
Колкото повече сме нормалните, толкова по-малко ще стават ненормалните. Злобарчетата ще те уважават само ако им говориш това, което искат да чуят, което обаче няма връзка с реалността.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 мар 2014 15:48

fen-fen написа:

Ти нямаш такъв приятел, още по вече левскар! Ако пък имаш то всичко казано от левскар е по скоро помия и долни лъжи! Как пък веднъж на мен някой не ми плати билета и не ми даде пари и ядене та да отида и аз безплатно на мач :) Говорите си свободни съчинения....Не познавате характера на Домусчиев! Той не е от хората които раздава и подарява! Транспорта се организира от Общината и няколко по заможни фирми! Лично аз чрез фирмата ми също съм участвал като спонсор на транспорт. С безплатни билети може да се уреди спонсор, някоя важна личност или гост и някой началник в Биовет или протежета на ръководството, а работниците които искат да ходят на мач, ходят когато са в почивка. Там работят на сменен режим и процеса е непрекъсваем! Така, че посещението на мачовете под строй и безплатно издиша! Тъпо е!

За мачовете с Базел Домуза си пазаруваше публика и това не е тайна за никой. За другите им мачове не знам. А както един колега по-горе каза много голяма част от хората отива да гледа голям отбор от Европа, а не пилците. То всъщност темата ми се струва малко излишна защото пилците приключват участието си в Европа, а на мачовете им с Левски и ЦСКА в София повече от 20-30 техни фена няма да има, както обикновено.

Върни се в “Лудогорец”