Мнениеот Udoji90 » 28 фев 2014 14:43
Ако двата тима се бяха срещнали преди Нова година, определено щях да смятам, че "Лудогорец" имат много добри шансове, но сега нещата са малко различни. През есента Валенсия не се представяха никак убедително, но напоследък имат видимо подобрение, след като взеха нови играчи на нужнитe позиции, макар че продадоха/преотстъпиха някои, които на мен ми се искаше да останат в отбора. Елиминираха сравнително убедително корав тим като Динамо К, биха и Барса на "Камп Ноу". Не знам какъв състав ще избере Пици за мачовете с "Лудогорец", но ако българският шампион иска да има реални шансове, просто не трябва да се допускат вчерашните безобразни грешки в защита. Лошото е, че Моци е наказан, а макар и той да си има кусури, е основният централен защитник на отбора. Дано Ешпиньо и Дяков да са здрави, защото и Златински натрупа картони и също няма да е на линия. Разбира се може да се повтори вчерашната история и съперникът на "Лудогорец" отново да допусне груби грешки - глупости в защитата на Валенсия съм виждал достатъчно, както и мачове, губени заради голям брой непростими пропуски. В никакъв случай обаче не трябва да се разчита на това и на класата на Вл. Стоянов, защото понякога е достатъчно веднъж да влезе топката, за да се развие кошмарно даден двубой. Реално погледнато, не мисля, че Валенсия са кой знае колко по-добър отбор от Лацио, но ако нещата опрат до моментна форма, определено има разлика - "прилепите" намериха себе си напоследък, докато Лацио все още са неубедителни.
Живот и здраве ще се опитам да отида на мача, за да гледам българския шампион срещу тим, на който съм фен от над 10 години. При всяко положение обаче няма да викам за Валенсия. Ще отида да се забавлявам и да наблюдавам добър футбол с идеята, че който и да продължи, ще ми е поне малко гадно за другия. Със сигурност ще ми е по-гадно, ако отпаднат "Лудогорец", но те и до момента направиха повече от това, което можеше да се очаква от тях преди сезона. При това положение не бих правил никакви трагедии. Пък ако и сега успеят да елиминират съперника, ще съм един от най-радостните хора на света, пък макар отпадналият отбор да ми е на сърце. Голяма работа, българи сме преди всичко. (И преди някой да ме обвини, че съм лицемер, веднага си казвам, че съм за "Левски", когато "сините" играят в Европа - много се радвах на гола на Коприваров срещу Оксер примерно, а много ми беше гадно например след дузпите срещу Щурм Грац. Но нека спра дотук - темата не е за това.)
Последна промяна от
Udoji90 на 28 фев 2014 15:02, променено общо 6 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...