Лудогорец пише история

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Лудогорец пише история

Мнениеот Parmalat » 12 дек 2013 22:00

С тази победа Лудогорец стана българския отбор с най-много победи за 1 сезон след като размина Левски с 1 победа.БРАВО!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 12 дек 2013 22:00

Браво! Сега очакваме преодолим отбор на жребия. 8-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 дек 2013 22:01

Поздравявам ги Лудогорец за успеха и им пожелавам късмет на 1/16 финалите .

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 12 дек 2013 22:02

noi написа:
hijack1 написа:
donDiego написа:Аз ви желая успех, но все пак играете срещу юношите старша на Динамо. Не е нужно да се пренапомпвате със самочувствие

Какви юноши те гонят тебе пък?

Може би има предвид 36-годишния Шимунич :lol:

Те такива при Стоичо са си юноши
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 12 дек 2013 22:03

MAXIMUS написа:Абе тези от Динамо, не гледаха ли как подуенци победиха Лудогорец на два пъти? Нямат ли клубен автобус ? Паркират го пред вратата и отпред все ще стане някой рикошет ! Това е изпитана тактика на евроидиот !

Някой много го е яд ,че Левски си би в Делиормана ,а Харизмътъ няма дори и равен срещу Лудогорец. Цска също с отрицателен баланс срещу ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ и с равен баланс срещу Литекс :lol: :lol: :lol: Иначе колкото за постижението на Лудогорец от 8 победи в ЕКТ е страхотно ,но имаха огромен късмет. Аз толкова слаба група в Лига Европа не съм виждал (мисля ,че ПСВ даже не е в първата половина на таблицата в холандската лига).

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 12 дек 2013 22:05

волфи написа:Абе и Лацио на вас преди няколко години ви излезнаха с юношките под 17, ама си я броите победата. :lol:

С не по-различен състав бяха спечелили Суперкупата на Италия няколко месеца по-рано. А пък и Муслера, Баронио, Скалони, Елизеу да ги наречем юноши на по 17 години си е доста аматьорска проява. Да не говорим, че това е първата и единствена победа на БГ тим на Ботуша... :|

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 дек 2013 22:08

Победата на Левски над Лудогорец - европобедата на сините през хилядолетието. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 12 дек 2013 22:08

Левски_с_дубъла написа:
MAXIMUS написа:Абе тези от Динамо, не гледаха ли как подуенци победиха Лудогорец на два пъти? Нямат ли клубен автобус ? Паркират го пред вратата и отпред все ще стане някой рикошет ! Това е изпитана тактика на евроидиот !

Някой много го е яд ,че Левски си би в Делиормана ,а Харизмътъ няма дори и равен срещу Лудогорец. Цска също с отрицателен баланс срещу ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ и с равен баланс срещу Литекс :lol: :lol: :lol: Иначе колкото за постижението на Лудогорец от 8 победи в ЕКТ е страхотно ,но имаха огромен късмет. Аз толкова слаба група в Лига Европа не съм виждал (мисля ,че ПСВ даже не е в първата половина на таблицата в холандската лига).

Кой говори за късмет?! Вашата наглост е безгранична! Комплексари долни !

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 дек 2013 22:11

child in time написа:Шапки долу пред Лудогорец!

+1 Браво - 16 точки във група трудно се постига от който и да е отбор в Европа. а да не говорим, че го постигна отбор от смешна държава като България.
А това, че били играли с юношите обира точките. Играха си със титулярния си състав, явно някои са гледали друг мач.

Върни се в “Лудогорец”