Рекордите на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Рекордите на Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 22:42

R.I.P. написа:
volf написа:
R.I.P. написа:Както и, Лудогорец е вторият отбор в България след Литекс, който става шампион на страната с една шепа фенове!

На кой тим си фен, и колко точно е публиката Ви, за да изчислим с колко титли са Ви ощетили?!!!

На кой отбор съм фен - пише си на профила ми. Не претендирам, че имаме кой знае колко публика, но за сметка на това е вярна и е навсякъде с отбора, дори и във В гр. На по-даличните гостувания може да е имало и по 10 човека, но е имало, и никой не им плаща за това.
Сега ти ми кажи, какво представлява отборът на Лудогорец? Идва някакъв човек да си изпере парите, прави си стадион, купува си футболисти, купува си титли, а на всичко отгоре, дава пари и за публика, за да не му се смеят. Това за мен не може да е отбор!

Защо си мислиш, че с Лудогорец е различно - отборът имаше публика и в "А" окръжна. И една от причините Домусчиев да бъде убеден да инвестира в Лудогорец е именно публиката. Това са неща, които няма от къде да знаете, но е странно, че правите неверни предположения и не спирате да ги повтаряте. Ако някой като Домусчиев беше избрал "Ботев" Враца, сега ти щеше да защитаваш евробоеца "Ботев" Враца. На нас, феновете на Лудогорец, не ни плащат. Поне на мен досега никой нищо не ми е предложил, освен че съм можел да се възползвам от безплатен превоз за два финала и няколко евромача, но по ред причини не съм го правил. Ние сме с едни от най-скъпите цени на билети.
Бях в града ви преди около година и така се случи, че трябваше да убия час-два в компанията на няколко офицера от полицейското ви управление и още няколко човека. И си поговорихме за футбол от миналото. Стана дума за силните фигури по времето на комунизма и как всъщност някои от тях са тези, които са направили така да има забележим отбор във Враца. По подобен начин е имало комунисти, които са опитвали да направят същото с Лудогорец навремето. Опитвали са да привлекат футболисти като им предоставят апартаменти и други придобивки, но са били надцаквани, а разградски таланти са отивали в отборите на други градове, например Русе и В.Търново. Било е борба на влияние.
Така че, винаги силните на едно време са можели да променят реалностите и това се е случвало с футболната действителност. Сега се случва по друг начин, но той е по-чист. Частният капитал за мен е по-добрият вариант. Става малко набързо, но точно затова говорим за рекордите. Това обаче дразни някои консервативни фенове, които не искат да се събудят и да осъзнаят, че нещата се променят. Ако Лудогорец задържи курса си, ще имаме много интересни години в които ще се пише история.
[center]Изображение[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 19 ное 2013 00:12

subzero написа:
мили написа:
terata написа:...изведнъж се появява некъв отбор с 8-9 титуляра чужденци и още толкова резерви и всички плюещи започват да припадат по "модела" Лудогорец. :?

Реал, Барса, Ман. Юнайтед, и всички други в Европа играят само със собствени играчи, нито един чужденец.
Затова няма западни отбори в Шампионската лига и самите държави нямат успехи на световните финали.

Ама като земете да се сравнявате с величия....
Ше повърна !!

Ако целите на човек не са високи, няма да има прогрес. Далеч съм от мисълта да стигнем тези отбори разбира се. Първо трябва да се стабилизира целия роден футбол и да се напълни с качествени кадри, които да не се бърза да се продават.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

мили

Мнениеот мили » 19 ное 2013 00:21

subzero написа:
мили написа:
terata написа:...изведнъж се появява некъв отбор с 8-9 титуляра чужденци и още толкова резерви и всички плюещи започват да припадат по "модела" Лудогорец. :?

Реал, Барса, Ман. Юнайтед, и всички други в Европа играят само със собствени играчи, нито един чужденец.
Затова няма западни отбори в Шампионската лига и самите държави нямат успехи на световните финали.

Ама като земете да се сравнявате с величия....
Ше повърна !!

Защо да не се сравняваме? Точно вие ни карате да се сравняваме. Като че ли всички в БГ играят със собствени, та Лудогорци са чуждопоклонници.
В крайна сметка имаме право и малко да помечтаем, че някога ще приличаме на Барса... :) :) :)
А защо Федерацията не решава проблема като в някои страни? Примерно, във всяка среща да могат да играят максимум 5 или 6 чужденци.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 ное 2013 02:42

stefani написа:Абе Пармалат чувал ли си за Вечната ранглиста на А група и знаеш ли на кое място е Лудогорец по спечелени точки ? На 33 -то :lol: а знаеш ли кога ще влезе челната десетка ? НИКОГА !!! :lol:

Е то оставаше на третата си година в А група да са в десетката примерно, за подобно нещо се иска ВРЕМЕ, ако ще всеки мач да бият не става от раз.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 19 ное 2013 02:52

Левски, Ботев, Литекс и другите силни отбори в България трябва да се опитат да стигнат "лудите", само по този начин ще имаме силно първенство и ще имаме шанс за европробиви. За Левски съм сигурен, че до година-две отново ще стане отбор, който ще плаши противниците си, и се надявам и пловдивчани да успеят. 8-)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 ное 2013 02:56

Темата не е лоша, автора често се олива а и може би е рано да правим списък с рекорди на Лудогорец.. но все пак изброените неща са факт.

Разни идиоти осмърдяха темата, очаквано. Примерно оня шемет Илян блесна с дежурната си реплика. Тук е момента да помоля tsopren да се свърже с Киро (домуса) и да го уговори да плаща на Илян за да спре да се повтаря. Сигурен съм, че 4-5 лева седмично ще са достатъчни на Илянчо, с тях може да си купи ехее колко картинки на Пикачу да си играе и да си ги гледка.

В общи линии успехите на Лудогорец не са чак па извънземни, но това, че станаха факт за няколко години би трябвало да накара хората да се замислят къде грешат ДРУГИТЕ отбори. Защото дори да приема, че както винаги шампионата на А група е нареден.. дори да приема известна доза късмет за Лудогорец в ЕКТ това не може да обясни факта, че в ЕКТ те бяха тотално надиграни точно в 2 мача (Базел) и победиха Партизан, Динамо Загреб (а миналата година лежаха по терена барем свърши мача...) и ПСВ. Колко и да е късмет.. чак па толкоз..

За мен лично именно това е впечатляващо: не постигнатите успехи а срока, в който това се случва.

П.П. Модел Лудогорец няма. Ако в България този модел има местно име, той е Модел Литекс. Взимаш чужденци, правиш школа за българи и чакаш 10 години. А после играеш със свои кадри.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 19 ное 2013 03:02

Betchualeng Arnaikem написа:Темата не е лоша, автора често се олива а и може би е рано да правим списък с рекорди на Лудогорец.. но все пак изброените неща са факт.

Разни идиоти осмърдяха темата, очаквано. Примерно оня шемет Илян блесна с дежурната си реплика. Тук е момента да помоля tsopren да се свърже с Киро (домуса) и да го уговори да плаща на Илян за да спре да се повтаря. Сигурен съм, че 4-5 лева седмично ще са достатъчни на Илянчо, с тях може да си купи ехее колко картинки на Пикачу да си играе и да си ги гледка.

В общи линии успехите на Лудогорец не са чак па извънземни, но това, че станаха факт за няколко години би трябвало да накара хората да се замислят къде грешат ДРУГИТЕ отбори. Защото дори да приема, че както винаги шампионата на А група е нареден.. дори да приема известна доза късмет за Лудогорец в ЕКТ това не може да обясни факта, че в ЕКТ те бяха тотално надиграни точно в 2 мача (Базел) и победиха Партизан, Динамо Загреб (а миналата година лежаха по терена барем свърши мача...) и ПСВ. Колко и да е късмет.. чак па толкоз..

За мен лично именно това е впечатляващо: не постигнатите успехи а срока, в който това се случва.

П.П. Модел Лудогорец няма. Ако в България този модел има местно име, той е Модел Литекс. Взимаш чужденци, правиш школа за българи и чакаш 10 години. А после играеш със свои кадри.

+1
Грозното при школата на Лудогорец е грубо казано, кражбата на таланти от школите в страната. Някой беше обяснил колко таланти има Разград, извинявайте, но аз за нито един не се сещам. Никога няма да можете да се сравните с футболни градове като Кюстендил, Плевен, Русе, Хасково, Велоко Търново. Харесват ми победите ви в Европа, все пак навсякъде пише "Българския шампион", но да учите на футболна култура хора, които поколения ходят на мачове, да се опитвате да ни убедите колко запалянковци има в Разград... поне се учете от грешките на Литекс!
Изображение

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 19 ное 2013 11:04

iliyan написа:Когато тези неща ги постигне с БГ футболисти тогава ми говори за уникални неща !
В днешният свят с пари всичко може ! Тези рекорди нали знаеш къде да си ги сложиш а ;)

Това за БГ футолисите е отживелица. За да правиш футбол ти трябват пари, а не история.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 19 ное 2013 11:34

В допълнение-за тези чужденци,доколкото съм запознат, :lol: Домусчиев плаща трансферни суми(както,разбира се,и другите собственици на отбори в момента).
А в миналото,когато НЯКОИ отбори :mrgreen: постигаха НЯКАКВИ успехи с изцяло български футболисти,го правеха с най-добрите такива от цяла България.
Като "трансферите" се осъществяваха на цената на едно телефонно обаждане(което също беше за сметка на държавния бюджет :o ). :mrgreen:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 19 ное 2013 11:46

Илияне - Айде от Левски да се махнат чужденците, и за оставане в елита ще ви е трудно да се борите! ЦСКА без Марсинйо и чорни също ще е 1-2 позиции надоло. И Е НОРМАЛНО, СЛЕД КАТО ОТ 10 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО 1 ШКОЛА. По-скоро имаше.. и това беше тази на Литекс, вижте за последните 5 години колко $ имат от трансфери.. ? Вижте националния колко техни момчета има. Това е истината. Школите в България бяха унищожени, и сега всичко се прави наново. Славия, Ботев, Локотата, Левски, ЦСКА, Лудогорец, Черно Море, та дори и Берое и Любимец имат много добри юноши в момента..! Изчакайте 2-3 годни и ще видите как чужденците малко по малко ще започнат да намаляват.. ;) И какво като Лудогорец има много чужденци? Вижте нациолания.. Колко хора от цска и левски играят там.. а колко от тях са титуляри ? :д 1 Гаджев и 1 Чочев.. това е! По това може да се съди колко допринасяте ВИЕ за футбола! :Д

Колкото до постиженията на Лудогорец - БРАВО! :) Бих се радвал на победи срещу ПСВ и Динамо не за друго, ами зареди точките към коефициента.. А пък и нищо не се знае.. може пак да имаме късмет.. :) и да поставим още някой рекорд :Р

Пармалатчо, след групите по 2 или по 3 точки се дават за победа ? :д

Върни се в “Лудогорец”