Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Мнениеот stefani » 11 ное 2013 16:02

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
stefani написа:
джони написа:против съм такива пари да се дават без ясен критерии ,но е смешно точно фенове на Берое и Левски да надигат вой,единия е изцяло държавно отборче,а на другия доскоро шефа на тотото се разпореждаше

Ето това е нахалство !Те за това ви бият където ви хванат , а ги наричаш отборче :lol: Значи може олигарси крали държавата да издържат някои отборчета, а държавно предприятие тровещо Стара Загора и цялата област да не издържа местният отбор ?

Ами не мисля че е редно с парите на данъкоплатеца, да се издържа футболен клуб.Особено пък при положение, че точно ТЕЦ Марица е един от основните виновници за баснословните сметки за ток ;)

Бъркаш ТЕЦ-ете ! Държавнага ТЕЦ Марица изток 2 е един от най- евтините производители на ток и тя издържа Берое !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2013 16:02

honda написа:
PFC Litex написа:Я кажете Домусичев, каква вина има в случая, че така яростно го нападате? :lol:

Примерно не плащане осигоровки на плавателния състав на БМФ
Примерно не плащане на данъци и такси на корабите на БМФ
Примено забавено плащане на заплати на служители на БМФ
Примерно неизпълнени задължения по приватизационния договор на БМФ
Примерно уволняване на над 6000 български граждани от БМФ
На мен ми е много странно Домусчиеви да се оплакват от световната криза и невъзможност да изпълняват задълженията си по приватизационния договор на бМФ ,а едновременно с това БМФ да бъде спонсор на футболен клуб и от БМФ да се наливат пари във ФК , в който се дават заплати около 100 пъти по-високи от средните за страната.

Какво общо има БМФ с община Разград, че ги намесваш ми е много интересно. БМФ си е съвсем различно перо и проблемите, които вероятно ги има и там нямат нищо общо по случая.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 ное 2013 16:04

stefani написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
stefani написа:
джони написа:против съм такива пари да се дават без ясен критерии ,но е смешно точно фенове на Берое и Левски да надигат вой,единия е изцяло държавно отборче,а на другия доскоро шефа на тотото се разпореждаше

Ето това е нахалство !Те за това ви бият където ви хванат , а ги наричаш отборче :lol: Значи може олигарси крали държавата да издържат някои отборчета, а държавно предприятие тровещо Стара Загора и цялата област да не издържа местният отбор ?

Ами не мисля че е редно с парите на данъкоплатеца, да се издържа футболен клуб.Особено пък при положение, че точно ТЕЦ Марица е един от основните виновници за баснословните сметки за ток ;)

Бъркаш ТЕЦ-ете ! Държавнага ТЕЦ Марица изток 2 е един от най- евтините производители на ток и тя издържа Берое !

И сега в сметките ни за ток, освен зелената енергия и такса пренос, има и компонент Бирои. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 ное 2013 16:05

PFC Litex написа:
honda написа:
PFC Litex написа:Я кажете Домусичев, каква вина има в случая, че така яростно го нападате? :lol:

Примерно не плащане осигоровки на плавателния състав на БМФ
Примерно не плащане на данъци и такси на корабите на БМФ
Примено забавено плащане на заплати на служители на БМФ
Примерно неизпълнени задължения по приватизационния договор на БМФ
Примерно уволняване на над 6000 български граждани от БМФ
На мен ми е много странно Домусчиеви да се оплакват от световната криза и невъзможност да изпълняват задълженията си по приватизационния договор на бМФ ,а едновременно с това БМФ да бъде спонсор на футболен клуб и от БМФ да се наливат пари във ФК , в който се дават заплати около 100 пъти по-високи от средните за страната.

Какво общо има БМФ с община Разград, че ги намесваш ми е много интересно. БМФ си е съвсем различно перо и проблемите, които вероятно ги има и там нямат нищо общо по случая.

Според теб кой е основен спонсор на Лудогорец и кой ще плати 16 млн а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 11 ное 2013 16:06

Обаче Катъра газ пикае като му кажа че е дърт ерген и стерилен.Пука вени пред компа, и се изнася яко дим от форума :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2013 16:07

iliyan написа:Според теб кой е основен спонсор на Лудогорец и кой ще плати 16 млн а ?!

Съжалявам, но не знаех, че основния спонсор строи стадионa в Разград.
Надявам се правиш разлика между собственик, основен спонсор, други спонсори и т.н.
Последна промяна от PFC Litex на 11 ное 2013 16:09, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 16:08

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Обаче Катъра газ пикае като му кажа че е дърт ерген и стерилен.Пука вени пред компа, и се изнася яко дим от форума :lol:

Да обиждаш по този начин значи, че си по-прост и от него :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 11 ное 2013 16:10

Категорично ТЕЦ Марица трябва да спре издръжката на Берое, и тоя въпрос ще бъде поставен настоятелно и ултимативно пред управляващите.Да си търсят спонсор-може да върнат Банов,може Камилата,или общината.Но с моите кинти не желая някой да хрантути футболен отбор,който на всичко отгоре, даже няма и в първата седмица да влезе.Е за к'во ги дават тия кинти тогава, като даже и резултати нямат! ;)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 ное 2013 16:10

Културно ще помоля фенчетата на калъфкаджиите от порутения Герен да не спамят в прекрасната тема.Все пак тук говорим за футбол и сериозни неща а не за Цирк.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 16:10

PFC Litex написа:
iliyan написа:Според теб кой е основен спонсор на Лудогорец и кой ще плати 16 млн а ?!

Съжалявам, но не знаех, че основния спонсор строи стадион в Разград.
Надявам се правиш разлика между собственик, основен спонсор, други спонсори и т.н.

Не се прави на олигофрен :!: Ясно ти е, че Киро държи БМФ с брат си, както и Лудогорец. Да кажеш, че са само спонсор, при положение, че се вкарват толкова пари ... Връзката е ясна и да се правиш на ненормален .. просто не знам.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”