Лудогорец продължава инициативата "Ела на мач! Спаси живот н

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dido77
Контакти:

Re: Лудогорец продължава инициативата "Ела на мач! Спаси живот н

Мнениеот dido77 » 05 ное 2013 15:40

1982 написа:
Viv.Brooke написа:Никой не отрича, че по този начин ще се генерира дори и минимално интерес към срещата. Важното е, че има кауза, а не чрез кюфтета и обещания...

Каузата е да дойде публика на вашия мач, това е каузата. Децата са средство, което използвате, за да подмамите хората на стадиона.

Що се правите на по-елементарни, отколкото всъщност сте. Колко хора неинтересуващи се от мача, според теб ще отидат на стадиона?

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 ное 2013 15:47

fen-fen написа:
iliyan написа:
fen-fen написа:Илияне, ти пък си доказан т******р и за всяко нещо си много компетентен и вечно на противоположното мнение. Абсолютно вярно е това което казва tsonpen !!! Доказателства колкото щеш, но няма да си правя труда да го правя.Просто е излишно да споря с квичащи хора !

Дай да ги видя тези доказателство а ?! Само , че няма и всичко са приказки от 1001 нощ !!! Иначе всички вестници щяха да реват колко много е помогнал на децата Кирето и неговото братче ! Все пак като наричаш някой т.ъ.п.а.н.а.р. не е лошо да се замислиш дали ти не си такъв щом квалифицираш хора които не познаваш лично а ?! Но какво да кажа за такива като теб а ?! Кажи му капанец и повече не го обиждай !

КАПАНЕЦ не е обидна дума :) както и да е, прости му Боже на непросветения, само че аз не съм капанец а балканджия! Родът ми е тетевенския балкан! :) Относно за даренията има гугъл......порови и ще видиш!

Ти защо мислиш , че ще си губя времето с глупостите на крадеца Кирил Домусчиев и Зелените Хапчета а ?!
А това че си Балкаджия и си фен на хапчетата :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 ное 2013 16:02

iliyan написа:
fen-fen написа:
iliyan написа:
fen-fen написа:Илияне, ти пък си доказан т******р и за всяко нещо си много компетентен и вечно на противоположното мнение. Абсолютно вярно е това което казва tsonpen !!! Доказателства колкото щеш, но няма да си правя труда да го правя.Просто е излишно да споря с квичащи хора !

Дай да ги видя тези доказателство а ?! Само , че няма и всичко са приказки от 1001 нощ !!! Иначе всички вестници щяха да реват колко много е помогнал на децата Кирето и неговото братче ! Все пак като наричаш някой т.ъ.п.а.н.а.р. не е лошо да се замислиш дали ти не си такъв щом квалифицираш хора които не познаваш лично а ?! Но какво да кажа за такива като теб а ?! Кажи му капанец и повече не го обиждай !

КАПАНЕЦ не е обидна дума :) както и да е, прости му Боже на непросветения, само че аз не съм капанец а балканджия! Родът ми е тетевенския балкан! :) Относно за даренията има гугъл......порови и ще видиш!

Ти защо мислиш , че ще си губя времето с глупостите на крадеца Кирил Домусчиев и Зелените Хапчета а ?!
А това че си Балкаджия и си фен на хапчетата :lol: :lol: :lol:

Е що си губиш времето да ме убеждаваш тогава? И да Балканджия съм и съм фен на Лудогорец!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 ное 2013 16:08

fen-fen написа:Е що си губиш времето да ме убеждаваш тогава? И да Балканджия съм и съм фен на Лудогорец!

Ти май не схващаш а ?! Ти трябва да убедиш такива като мен , че Кирето не е крадец и Лудогорец всяка седмица обикаля села и паланки да върши благотворителност ! Случайно да забеляза , че ви нападнаха които няма никакво отношение и може би за 1 път пишат във вашето подфорумче !
И забелязвам друго - все повече хора разбират що за стока е крадеца К.Д. ! А такива като теб само си останаха колко пръстите ми на 1 ръка и по малко дори ! Така , че запретвай ръкави и търси линкове :lol: :lol: :lol: А за мен К.Д. и Г.Д. си остават гнусни крадци !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 ное 2013 16:12

Когато беше в ЦСКА не беше крадец и ви беше драго, но като ви видя, каква стока сте и си би шута с 200, явно от там идва тази червена ненавист, друга причина не виждам, пък тези 20-тина милиона дето вля в Разград леле, колко сладки щяха да са на ЦСКА.

За пореден път се доказва още една теза, че никой не обича успелите.

При положение, че няма да ходите на мача, вас, какво ви бърка, за какво ще бъдат изразходвани средствата събрани от входни билети?
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 16:13

dido77 написа:
Що се правите на по-елементарни, отколкото всъщност сте. Колко хора неинтересуващи се от мача, според теб ще отидат на стадиона?

Не се правя на никакъв, аз ако съм богат, ще отида и ще им дам на тези деца, а няма да ги използвам за собствените си користни цели. Това е благотворителност. Другото е реклама.

Как ще ми казва някой "Ела на мач и спаси живот на дете" ?? :shock: :shock: Не усещате ли колко е грозен този лозунг, как не ви е срам да се заигравате със живота на децата, заради някакъв си смешен мач ?!

И дори парадирате с тази грозотия и се пъчите какви благотворители сте, а други ден платеният ибрикчия Домуслав Русев пак ще ми обяснява колко сме коравосърдечни и дори децата не са ни трогнали. Гнусотия до шия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 ное 2013 16:17

1982 написа:Аз лично знам богати хора, които даряват огромни средства, но за тях не се пише по медиите от разни платени-ибрикчии, които да възхваляват "щедростта" им и "голямото им сърце". Точно тези хора са истинските благотворители.

Такива като Батков и Домусчиев дадат 5 лева за нещо и после се пъчат с него 5 години по медиите, а платените журналя ги величаят. Това не е благотворителност.

Ти да не би всеки ден да получаваш справка за харчовете на Домусчиев, че знаеш, че не дарява пари и за други неща? Скоро в едно предаване показаха църквата в родния край на баща му, за ремонта на която е дарил сериозна сума. Правиха интервю с местните и от там бяха научили.
Никой не е длъжен да си дарява парите или да се оправдава, че ни ги дарява. Тези пари са си негови. Ако си млад, прав и умен - изкарай пари и ти, недей се меси в чуждите финанси!
Имаш право единствено да коментираш произход, законност на придобиване, правила, но за това са нужни първо факти, второ знания и трето акъл, а тези неща ми изглеждат дефицитни в твоя случай.
Важно е с парите да се правят смислени неща. Много по-лесно щеше да му е на Домусчиев да си купи една яхта и едно островче и нямаше да има кой да го хули в България, защото почти никой нямаше да е чувал за него.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 16:21

tsonpen написа:
Ти да не би всеки ден да получаваш справка за харчовете на Домусчиев, че знаеш, че не дарява пари и за други неща?

Лично съм виждал една болница, на която е дал пари и отпред седи рекламата му, името му и обяснение колко, кога и как е дал. Така, че това с децата не е нито първото, нито последното. Тази крадлива мутра явно обича да си чеше егото и да си прави самореклама чрез "благотворителност".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 05 ное 2013 16:22

Феновете на Лудогорец или поне тези, които драскат в този форум, трябва да разберат, че в думите на "1982" и другите упрекващи вашия тим, съдържат голяма доза истина. Не за всичко, все пак са се престарали повечко в плюенето, но за някои неща са прави. И няма как да е иначе, след като и двете титли ги спечелихте по втория начин, само и само да се угоди на някои хора. Затова и ще плюят.
Колкото до вашите фенове, които бяха на мачовете с Базел и Динамо в София (бях и на двата мача), мога единствено да кажа само добри думи. Бяха нормални и слънчеви хора, спретнаха си някаква хореография набързо преди мача с Базел, едни знаменца си сглобиха, бяха превъзбудени и весели. А как само ме радват, като си търсят местата по трибуните, за кой номер седалка е билета им, абе хора това трябва да се види, страхотно е. Ходя редовно на мачове на ЦСКА и на Армията и на Васил Левски, но такива неща не се виждат. Та мили хора(невинни) от Разград, пожелавам ви да спечелите всичките си срещи до края на груповата фаза, а след това докъдето и ви стигнат силите по натам. Надявам се да постигнете още тази година коефициент, който да ви позволи, по-лесно влизане(дано) догодина в Шампионската лига. Да напечелите пари, да си лицензирате(достроите) сегашния стадион за ЕКТ и да не се налага да пътувате 300-400 км. А дано и тогава вече Домусчиев и всички останали около него да са се наяли и по-спокойно да я карат и да не тровят и без това мутренското ни първенство.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 05 ное 2013 16:22

Чета и не мога да повярвам че има хора които са против тази благородна инициатива. Да знаете че ще горите в ада. :twisted: Иначе за тези които не знаят, това с мачовете на Лудогорец в София е само временно решение. Скоро ще има развитие ололо стадиона в Разград, предстои дострояване с цел покриване на категория 4 за да може Лудогорец да си играе евро мачовете там.

Върни се в “Лудогорец”