1982 написа:Аз лично знам богати хора, които даряват огромни средства, но за тях не се пише по медиите от разни платени-ибрикчии, които да възхваляват "щедростта" им и "голямото им сърце". Точно тези хора са истинските благотворители.
Такива като Батков и Домусчиев дадат 5 лева за нещо и после се пъчат с него 5 години по медиите, а платените журналя ги величаят. Това не е благотворителност.
Ти да не би всеки ден да получаваш справка за харчовете на Домусчиев, че знаеш, че не дарява пари и за други неща? Скоро в едно предаване показаха църквата в родния край на баща му, за ремонта на която е дарил сериозна сума. Правиха интервю с местните и от там бяха научили.
Никой не е длъжен да си дарява парите или да се оправдава, че ни ги дарява. Тези пари са си негови. Ако си млад, прав и умен - изкарай пари и ти, недей се меси в чуждите финанси!
Имаш право единствено да коментираш произход, законност на придобиване, правила, но за това са нужни първо факти, второ знания и трето акъл, а тези неща ми изглеждат дефицитни в твоя случай.
Важно е с парите да се правят смислени неща. Много по-лесно щеше да му е на Домусчиев да си купи една яхта и едно островче и нямаше да има кой да го хули в България, защото почти никой нямаше да е чувал за него.